рецепта с чесън за прочистване?

• 210 664
  • 515
  •   1
Отговори
# 300
  • Априлци
Jozepha    да ти ми отговори, за което ти благодаря, но наистина исках да чуя още няколко мнения по въпроса--- просто за сравнение-(между другото вече хапвам сутрин на гладно по 1 с. лъж. ленено, смляно семе но с кис. мляко - много е вкусно )

# 301
А само на мен ли ми се яде като за последно  #Crazy Още си чакам цикъла (малко закъснява, необичайно за мен) и се оправдавам пред себе си, че е от това, ама ако продължа така с това ядене  ooooh!

# 302
  • Априлци
missmall  може и друга да е причината за този апетит и това закъснение --- нещо мъничко и радостно, ноооооо не знам просто предположение.

# 303
missmall  може и друга да е причината за този апетит и това закъснение --- нещо мъничко и радостно, ноооооо не знам просто предположение.
Хехе, няма такава вероятност Simple Smile за сега с едно съм си добре Simple Smile

# 304
  • София по рождение
Здравейте, при мен всички неразположения отшумяха някъде на 5-ия ден от началото, но днес цикълът ми ме изненада. Подрани някъде с около 10 дни! Thinking Винаги съм като щвейцарски часовник и явно капките дейстат на организма ми.
Сега остава всичките ми функции така да ги забърза!
Иииии забравих да се похваля, от два дни ми спря вълчия апетит, странно предвид цикъла!:lol:

# 305
момичета и аз влизам при вас. Направих си рецептата, на 1ви март ми е 10тия ден, след това ще я прецедя и още 3 дни  на хладно и тъмно място, нали така.

След това ще ги почна и аз, защото имам една малка миома и се надявам да я стопя с тази рецапта  Crazy

# 306
Здравейте момичета. И аз като вас почнах да пия чесновите капки вече 4 ден. Имам 2 фиброаденома / доброкачествени/ образувания на гърдите по един във всяка. Някой има ли идея могат ли да се стопят или изчезнат, защото ми предлагат операция, а мен ме е страх ужасно и няма начин да се подложа на нея. В нета пише, че се стопявали и често изчезвали тумори, но не знам дали да вярвам. Ако някой има нещо подобно като проблем или се е повлиял от тези капки нека сподели. Благодаря!!!

# 307
  • гр.Варна
Здравейте!
От днес и аз започнах с капките.Не усещам абсолютно никаква промяна засега.Нито ми се вие свят,нито имам увеличен апетит,но да видим по-натам!
успех на всички,захванали се с нея!:)

# 308
  • София
За тези, които се надяват да отслабнат - днес правя един месец на схемата 3 х 25 - нито грам надолу.
Вярно е, че всичко е индивидуално и при мен няма такъ ефект, засега. Но и аз не се ограничавам изобщо.
Няма промяна и в апетита, както и в ходенето до тоалетна.  Peace

# 309
За тези, които се надяват да отслабнат - днес правя един месец на схемата 3 х 25 - нито грам надолу.
Вярно е, че всичко е индивидуално и при мен няма такъ ефект, засега. Но и аз не се ограничавам изобщо.
Няма промяна и в апетита, както и в ходенето до тоалетна.  Peace

по-важното е да се излекува здравословен проблем, а отслабването ще мислим после, след като сме здрави   bouquet

# 310
  • Априлци
Не всички пият чесновите капки, поради здравословен проблем - има и такива, които ги пият просто така - за прочистване и за по-добър тонус и настроение - аз съм една от тях и въпреки това се надявам и на това да сваля някое килце НО.............. newsm03 УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ДАНО ВСИЧКИ МЕЧТИ СЕ ПРЕВЪРНАТ В РЕАЛНОСТ !  newsm10

# 311
Здравейте!И аз се включвам към ентосиазците с чесновите капки  Grinning ,че да видим-основна цел е засилване на имунитета,раздвижване на метаболизма и прочистване от токсините,а и времето е идеално за тази цел,само не знам как ще го пия това нещо  #Crazy -комбинацията м/у чесън,спирт и мляко не ми звучи много приятна.Майка ми го пие от 10 дена и твърди,че се чувства мнг добре,вчера съм я оторизирала да ми забърка тази невероятна отвара и след 10-на дена трябва да я почна ( тъкмо да се настроя психически )! smile3521

# 312
Здравейте момичета, да се включа и аз Grinning Аз днес ще си направя отварата и след 13 дни почвам. Междувременно мисля да направя един 5 дневен курс със сиропа Мадалбал на Гарабитов. Мислите ли че ще ми дойде в повечко. Някой правил ли и и двете почти последователно?

# 313
Хайде и аз в дружинката на "чесън-мадамките"  Mr. Green  Току що си залях чесънчето и го прибрах в хладилника да отлежава. Днес ми дойде музата да забъркам вълшебната отвара  Laughing Laughing Laughing Чесъна е и български, и китайски, та да видим какъв цвят ще го докарам  Mr. Green Намачках го с дръжката на ножа на дървена дъска, а китайския и леко го счуках след намачкването, защото скилидките са по-големи. Общо ми излезе 330гр изчистен. Залях го с 200мл 95% етилов спирт и съвсем мъничко ми остана незалят отгоре. Дали трябва да си доизчистя още 20гр чесън и дали трябва да залея с още спирт, за да е покрит напълно  Peace

Успех и добри резултати на всички  newsm10

# 314
момичета, исках да ви попитам, след като прецедих "отварата" и преседя 3 дена се получи утайка, как мислите да разбъркам ли преди да започна  с капките или да оставя така и директно да започна с капките?

Общи условия

Активация на акаунт