Гоблени-45

• 48 639
  • 454
  •   1
Отговори
# 90
А ключ на това да има някой?
http://picasaweb.google.com/maruli065/wUvphH#
Благодаря!

# 91
Здравейте,някой може ли да ми каже колко струват конци Anchor?Благодаря!

# 92
Здравейте,някой може ли да ми каже колко струват конци Anchor?Благодаря!
Почти колкото тези на ДМС са.Миналата година ги купувах от магазина "от игла до конец"за по 0.85лв

# 93
Благодаря!Акато качество как са?

# 94
Тези,кото аз си купувах бяха много добри-не ми се заплитат и не се късат ,а и цветово станаха добре.Ших гоблена "в галоп" с тях-беше щампа и сама си ги подбирах

# 95
добро утро   bouquet
MAGI SVETA,не разбрах от обясненията ти дали говориш за класическия вилеров бод/който се шие на два хоризонтални реда/.ако става дума за него задължително трябва да шиеш с 3 конеца,даже и 4.тогава запълва,като се изпере и изглади няма да ти прозира.
SISSAK,сладурски коледен елен,той разделител за книга ли е  newsm78какво стана с SHABBY CHIC, опита ли да направиш нещо/само не ми казвамй"не" след толкова писане от моя страна Joy/
ЗОРИ,тази торбичка и аз я харесах вчера като разглеждах един линк пуснат от GOODY,с нетърпение очаквам завършения вид  Hug
аз като се разрових в мойте хобита и открих следното гобленче-зодия

бях го забравила,както и още едно друго ,което трябваше да ушия за 2 дечица  Embarassedаз докато се натуткам и те станаха общо 5 /дечицата,де  Laughing/
та сега се чудя кога да ги почвам и завършвам,пък и да им сложа по една цветна рамчица и да ги подаря.

# 96
Не е книгоразделител.Нищо не е .Щеше да става коледна играчка,ама му се размина.С техниката ,която ми обясни пробвах гърба на една дъска и чинно си нося обяснението в чантата.Ама стига толкоз спам.

# 97
Здравейте и от мен,аз започнах Орхидейките на Дим.-като си боядисах панамата /при това аида 11  Embarassed/ и си преобразувах с един конвентор от Дим.в ДМС-ето резултата  Laughing,който го е шил-ще каже дали има прилика с оригинала  Joy

# 98
Здравейте,
голямо ровене направих снощи и днес сутринта...успях да намеря свястна схема на това

ще го кача довечера,на другият "по-желаният" засега намерих само една безкрайно нечетлива ,но ще търся още search
извинявайте,че днес ви оставих без кафенце,но гледам petjah се е погрижила за това Hug

Зори,разкошно торбенце!

# 99
Здравейте мили момичета, отдавна Ви чета и следя. Големи красоти показвате всеки ден newsm20, искам и аз да покажа някои от моите творения и то благодарение на форума, последното което завърщих е африканката, която сама съм комплектовала
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341669&pid=10613972

# 100
  • София
silvanapei,и аз почнах орхидеите на Ленарте,моя импровизация /като специално благодаря на Прасчо за схемата  bouquet/.Ще покажа като я ушия.Твоите си се получават идеално,а и панамата е станала специална,от ръцете ти. smile3501.Аз шия на тонирана бежова панама и си ми харесва как се получава.
А тия красоти Санторини ли е какво newsm78 са направо главозамайващи #Crazy и двата ,които Ели е харесала.Аз си ви чета и си ви се радвам.Пак много красота сте нашили и изнамерили smile3525 smile3525 smile3525.Само свалям схеми и се паля. LaughingНа моята жертва съм измислила подаръка и в петък ще се замъквам до магазина на ДМЦ Wink

# 101
bella_ , обичам тееее newsm44 newsm51!!!! Този е моята мечта!!!! Другия го има насам-натам, момичетата ще го поръчват доколкото разбирам. Аз и него харесвам, но този харесвам повече Peace 
БЛАГОДАРЯ, bella_   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, много хубави Дименшъни имате...аз вчера, като питах, ставаше въпрос за тези, които са нарисувани на панамата и се шие само тук-таме newsm78 - те май не стават, ако не е оригинална комплектовката.
silvanapei , страхотно изглежда! smile3521 smile3501...ще споделиш ли, моля те, как боядиса панамата Thinking. Аз много харесвам боядисани леко панами Crazy.

Еййй...много съм щастлива за тоз гоблен! МНО-ГО newsm44 newsm68

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 11:19 от _Ели_

# 102
  • София
Хипатия, наистина си страхотна!!! Винаги си готова да помагаш.  Hug Hug Hug
Не е оригинален комплект. Свалих схемата от нета, а онзи ден купих конците.
А пък това с белите дрехи и светлината отдолу не върши кой знае каква работа. Струва ми се, че гергеф ще е по-полезен и сега ще се опитам да шия така, въпреки, че не съм го правила никога.  Thinking
Bella, и аз да благодаря за това, че си се ровила за четлива схема на Южната вила. От месеци тършувам за нея, а никъде не видях. Колкото пъти съм виждала нещо все е било с лошо качество (сигурно е от един източник).  Heart Eyes

# 103
  • София
добро утро   bouquet
MAGI SVETA,не разбрах от обясненията ти дали говориш за класическия вилеров бод/който се шие на два хоризонтални реда/.ако става дума за него задължително трябва да шиеш с 3 конеца,даже и 4.тогава запълва,като се изпере и изглади няма да ти прозира.
SISSAK,сладурски коледен елен,той разделител за книга ли е  newsm78какво стана с SHABBY CHIC, опита ли да направиш нещо/само не ми казвамй"не" след толкова писане от моя страна Joy/
ЗОРИ,тази торбичка и аз я харесах вчера като разглеждах един линк пуснат от GOODY,с нетърпение очаквам завършения вид  Hug
аз като се разрових в мойте хобита и открих следното гобленче-зодия

бях го забравила,както и още едно друго ,което трябваше да ушия за 2 дечица  Embarassedаз докато се натуткам и те станаха общо 5 /дечицата,де  Laughing/
та сега се чудя кога да ги почвам и завършвам,пък и да им сложа по една цветна рамчица и да ги подаря.

Привет, много съм скарана кое е класически вилеров бод, кое друго - шия това, на което се вика четврът кръстче май - на лицето се получева бод между две съседни дупки по диагонал, а на гърба са през една (пак диагонал говороя).
Но май си открих проблема - малко повечко стягам - сега шия на гергеф (голям зор ми е, но пък не се стяга нишката и се получава). Лека полека откривам топлата вода Embarassed

# 104
По този повод да попитам можещите и по-знаещите - започнах си класически гобленов бод, но пусто на гърба (когато е през две нишки) става в пъти по-красиво... Да шия ли през две на лицето, да карам класиката ли (тук има една баба гобленарка, но като я попитах ми се сопна, че през две нишки не се шиело, а на мен ми прозира - особено на черното, а на гърба нищо не прозира)...
ПОМОЩ... приемам съвети всякакви, че още съм в началото, мога да поря, макар че не ми се ще, но пък... е нещо голямо... ох, голямо чудене...
Не претендирам, че съм по-можеща или по-знаеща  hahaha, но .....
Преди време като се учех да шия гоблени и аз така си обърнах да си погледна гърба и взе, че ми хареса повече и оттогава насетне така го карам. Ето едно мини отблизо, как изглежда.
http://images22.snimka.bg/004803784-big.jpg
С този бод са ми всичките гоблени  Simple Smile.
Съвет не мога да дам. Само ще кажа - както на теб ти харесва, все пак в твоя дом ще е  Hug

Общи условия

Активация на акаунт