Гоблени-45

• 48 693
  • 454
  •   1
Отговори
# 195
]

Ето още два бебешки модела за тези които търсеха

# 196
  • ПАЗАРДЖИК
Хипатия, бих искала да те помоля да покажеш снимка на този есенния Дим, който шиеш. Искам да видя как става, че ми се шие нещо есенно. Колебанията ми са между твоя и този .

# 197
  • в зоната на здрача
Аз пък искам от Зори белите вълци,че не мога да си ги открия. Blush
 Намерих си ги,извинявам се.

Неличка ,аз по едно чиле бях взела,ама и винаги така правя ,де..
И после като ми останат ги напасвам за някой следващ проект. Peace

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 18:41 от ketri

# 198
Кетри за ангелчето ще питам пак Embarassedконци на метър ли си купи. Гледах калкулатора на 1 стр. как се изчисляват, но нищо не разбрах newsm78 Embarassed Embarassed Embarassed
Тарзанче настръхна ми косата като четох. Sad
Valkiria добре дошла!
Zhanka  smile3501
Навън е приказка, толкова е красиво сещам се за гоблените на Джури и Petjah Whistling

# 199
Ех, Тарзанка spoko ужасяващо преживяване. Настръхнах. И аз съм скиорка, от 3 години не съм карала, страх ме е сковал някакъв. 
Белла, беллисима, толкова стопли сърцето ми с тази схема Hug
Момичета, трябва да ви кажа че хич, ама хич не се притеснявам вече че голяма част от времето ми минава вместо в шиене- в търсене и съзерцаване на хубавини Laughing Щом носи някакво удоволствие- добре е дошла. Голяма хедонистка съм Laughing
Имам нужда от малко помощ: Една съфорумка ми поиска схемата на онези пиленца, дето ги уших. Имам схемата- прекрасна е (тя впрочем е доставена от Хипатия  bouquet) но в папката исках да добавя и скан на оргиналните конци. Сканирах ги, обаче сега как да експортирам снимката някъде- на десктопа, да речем. В момента съм забита в HP-image zone newsm78

# 200
Ох отново показвате страхотни неща,няма да изброявам,но вие си се знаете.
Обръщам се за помощ отново,защото закъсах с един гоблен,който планувам да ушия
http://danielagencheva.multiply.com/photos/album/1/1#5 това е единствения ключ,който имам към
Terrace Arch на Dimensions,и по него не мога да разбера кой знак на кой номер отговаря от схемата и с колко нишки е http://danielagencheva.multiply.com/photos/album/1/1#6 ето това е част от нея.Та въпроса ми е къде да намеря пълния ключ,че иначе не мога да го ушия а мн ми харесва,надявам се на помощта ви! Hug

# 201
Здравейте момичета! Чета ви от доста време и преди десетина дни се реших да ви пиша, но нещо не се получи - аз видях това което написах но вие явно не, защото не ми отговорихте на въпроса, а всички сте страшно отзивчиви доколкото съм чела! Въпросът ми е свързан с ebay - видях там конци DMC - по 20,30,50 бр, а цената им излизаше около 35-40 стотинки/бр. Някои от вас поръчвала ли е от там искам да разбера мога ли аз да си избера цветовете и бр. от един цвят или ще ми изпратят каквито решат? Благодаря ви предварително! Всички сте страхотни и голените ви са много красиви  newsm20

# 202
Vanchita аз мисля че хората ще ти изпратят това което си поръчаш - цвят и брой. Но според мен няма да ти излязат по - евтини, нали ще плащаш доставка newsm78

Кетри то и аз така ще направя все ще им намеря място  Flutter Около 4 гоблена ме чакат незапочнати, а аз сега с тези ангелчета откачих Crazy

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 21:05 от неличка

# 203
*vanchita*,
различно е в зависимост от това какво е писал продавача. Някои ти дават право да избереш примерно от доста цветове, други са написали точно кои номера са включени, трети даже и не са написали- каквото се падне:)
Дай линк , за да ти кажа какво как е.
Но има доста изгодни оферти и даже и доставката ще ти е поне два пъти по-евтино си мисля

# 204
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета! Чета ви от доста време и преди десетина дни се реших да ви пиша, но нещо не се получи - аз видях това което написах но вие явно не, защото не ми отговорихте на въпроса, а всички сте страшно отзивчиви доколкото съм чела! Въпросът ми е свързан с ebay - видях там конци DMC - по 20,30,50 бр, а цената им излизаше около 35-40 стотинки/бр. Някои от вас поръчвала ли е от там искам да разбера мога ли аз да си избера цветовете и бр. от един цвят или ще ми изпратят каквито решат? Благодаря ви предварително! Всички сте страхотни и голените ви са много красиви  newsm20

не съм експерт в ebay, но  Thinking предполагам, че зависи от продавача. когато на мен ми купиха от там продавачката предложи да изпратя списък с номерата, които искам; в друг случай бяха написани номерата, с които продавача разполага и нямаше избор  Hug
сложи си и цената на доставката и пак сметни дали си заслужава  Wink
ако искаш дай линк и ще проверим  Peace

# 205
Ох отново показвате страхотни неща,няма да изброявам,но вие си се знаете.
Обръщам се за помощ отново,защото закъсах с един гоблен,който планувам да ушия
http://danielagencheva.multiply.com/photos/album/1/1#5 това е единствения ключ,който имам към
Terrace Arch на Dimensions,и по него не мога да разбера кой знак на кой номер отговаря от схемата и с колко нишки е http://danielagencheva.multiply.com/photos/album/1/1#6 ето това е част от нея.Та въпроса ми е къде да намеря пълния ключ,че иначе не мога да го ушия а мн ми харесва,надявам се на помощта ви! Hug

Дидичка, свалиси схемата от тук, вътре има пълния ключ :

http://dump.ru/file/812712/

А ето и моето торбе готово вече :

# 206
  • Пловдив
Одеве започнах да чета "Дядо Горио" и се споменава на едно място за долината Гоблен  newsm78 до сега не съм се замисляла какво означава думата гоблен, но явно е кръстен на долина във Франция... някой знае ли причината?  Thinking

Зори, торбето е страхотно и много ефектно Flutter
Аз да ви се похваля в най-скоро време ще започвам лъвчетата на Йолинка  newsm68 , благодарение на нея - помогна ми общо взето с всичко, само дето не ми го уши, страхотна е  Hug   newsm51

# 207
Здравейте мили момичета!  bouquet
Не можах да ви насмогна с четенето, надявам се да ми простите, че няма да взема отношение към това, което сте изписали днес Rolling Eyes.
Аз исках само да ви кажа, че БЛАГОДАРЕНИЕ на bella_ започвам Слънчевата вила Crazy smile3521 newsm44
Купих си обикновена панама, всичките 40 цвята DMC, разпечатана схемата е перфектна, всичко е готово и ПОЧВААААМ. Имам интересна идея за самото ушиване, но ще я запазя засега в тайна, ще видим дали ще ви хареса, когато имам нещичко готово за показване. Wink Засега мога само да ви кажа, че подборката на цветовете е страхотна! Peace
И освен това се оказа, че имаме великолепен магазин за панами, конци и всичко необходимо, тук в Несебър...така че и тепърва ще има откъде да се снабдявам с материали за следващите ми проекти Peace.

bella_, още веднъж, мила - благодаря ти много за схемата и ключа на този прекрасен гоблен!  mrstraetz

Оставям ви...отивам да шияяяяяяя Crazy...хубава вечер на всички!  bouquet

# 208
Зори благодаря ти много Hug  bouquet,помогна ми и сега съм сигурна,че това е следващия ми гоблен,понеже ми остава малко да завърша мелницата

# 209
Зори,кошничката е много красива,но ти със каквото и да се захванеш все става хубаво!!!

Общи условия

Активация на акаунт