Иначе и наш Ботев е с двата долни зъба напред

....
За мен тези "училища за родители" са малко глупави, поне в повечето случаи. Дават информация, която можеш да прочетеш в нета или в някоя книга, без да ринеш толкова пари. И съгласи се, че една бременна не може да си напише на едно листче всякакви хипотетични ситуации, които би могло да се случат на нея и бебето й и да задава въпроси за тях или да търси инфо. Наистина не може да сме подготвени за всичко. И като се замисля всичи приготовления и покупки около бебето са незначителни, в сравнение с такава ситуация, в която си попаднала ти например, но въпреки това не можем да изключим всичко друго и да мислим само за неприятностите.
(цената на смс-а е 30ст.). Наградата е символична, не играем за нея, но мама иска гарджето й да е победител.
Надявам се, не звучи като призив!

Но пък, да чукам на дърво, не сме имали някакви чааак толкоз големи проблеми с малката, та сега съм готова още две да ги народя, само да свирне мъжлето.
Как може така безотговорно.. не можеш ли да я смениш? Аз за моята не мога да кажа, че е лоша, но не е и най-добрата, такава каквато БИ трябвало да бъде в 21 век. Освен, че мери и тегли, редовно й мери обиколки на глава, гърди, коремче, пипа фонтанелата, преслушва гърдите, сърцето, гръбчето, оглежда й гънките и т.н. Дава по някой друг съвет, който я спазвам, я не. Примерно като беше на 5 месеца Йойо, само на кърма, препоръча да захраня с попара с масло и сирене
Добре, че го има този форум, толкова неща научих от тук, че незнам какво бих могла да правя без него.
Иначе и аз ходех на училище за бременни, но общо взето чух неща дето вече ги знам, а с някои от тях изобщо не бях съгласна.
Аз съм такъв човек, че не се убеждавам лесно, и слава богу, падам си и малко инат и ако съм си наумила да си гледам детето еди си как, никой не може да ми се бърка, ако ще и незнам си коя докторица. 
Браво, възхищавам се на хора с мерак да учат. Аз едвам изкарах последните изпити, то не беше преписване, подсказване.. ужас.
Не обичам да трябва да знам нещо и някой да ме проверява колко го знам. 
).
Нищо специално не съм правила, освен редовния масаж след баня, изчезнаха самички. Може да е някакъв недостиг, знам ли.. Сега като се замисля тя тогава май не беше още захранена, та може и затова да е било. 

)

)
.
ins_dimitrova много ви е хубава шейната
идеална за условията навън
Убавец!
Спри, моля те, да се притесняваш, че ще вземем да се притесним за теб!
Майтапче!