Хайде, пролет, идвай вече, че навънка иска да лудува Юнското човече!

• 12 654
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Хайде здравейте и от нас със Петьо.Сега ще се пробвам отнова да кача снимки
http://prikachi.com/images.php?files/620277n.jpg

този път стана
изправя се вече сам и тъпче на едно място
За нашия режим - от няколко сутрини става в 6 и нещо, след това ядене към 8 и сън към 9.След това спи един или два пъти като следобяд гледам до към 17 ч да е дремнал, след което не го оставям да спи и към 20 или 20 . 30 ч заспива.Гледам един филм по Нова в 13 ч и по това време или поне към края на филма гледам да го приспя,ако не стане номера филма се гледа после в нета.Но много зависи кога ще стане след първия сън преди обяд.
Петьо от няколко дни откри,че може да пълзи напред и сега обрисва всичко по земята.Снощи дори се изправи на дивана,то не би пъхтене и мъчене ,но успя.Предните дни беше неспокоен и нещеше да яде, пусти пети зъб не е избил още.
Това е от нас,днес като поомекне времето ще му направя снимки от пряспата пред в къщи,докато не се е стопил снега.
Приятен ден на всички.

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 11:40 от 72veni72

# 196
  • И аз не знам къде...
Гледам един филм по Нова в 13 ч и по това време или поне към края на филма гледам да го приспя,ако не стане номера филма се гледа после в нета.

JoyИ аз, и аз  Mr. Green Joy! Ама аз все по нета май го гледам, че хич не успявам през деня! Голяма зарибявка  Peace!

# 197
Привет  Grinning Ох, сега какво направих  ooooh! Водата вкъщи днес тече много кафява и понеже нямам никаква минерална, няма какво да пие Марти, нито с какво да й сготвя. И като я приспах, тичах набързо до магазина за минерална вода  Joy Като се прибрах, тя си спи както съм я оставила. И си спомних, че maristuta разправяше как лятото й се приял кашкавал и притичала до магазина, докато Дея спинка  Joy Като се замисля, аз я оставих за 5 минутки сама, което не е нищо, защото когато си легне, аз се къпя по повече време, ама за първи път я оставям самичка вкъщи  Crazy На всичкото отгоре мислех да си взема бебефончето, тъкмо да го видя дали лови до магазина, обаче забравих.

И аз съм се зарибила със сериали  Crazy Изгледала съм вече какво ли не. В момента на компютъра съм си изтеглила Ориндж Каунти, ама ми остават само 15 серии от последния сезон  Confused Иначе всяка седмица чакам новите серии на Анатомията на Грей, Изгубени и Отчаяни съпруги. Мислех и 24 да си изтегля, че този сериал го гледаме по принцип вечер с милото, обаче много ще ми дойде, ако и това започна да го чакам всяка седмица  hahaha А вие за 1001 нощи ли говорите? Дари, къде го има в интернет, че всички много говорят за този филм. Може после него да изгледам Simple Smile

Мама Гаца, Мартина спи по принцип по 2 пъти на ден за около час-час и половина.

Май е това. Ако се сетя за нещо друго, пак ще пиша Simple Smile Целувки   bouquet

# 198
Здравейте момичета!И ние сме за тук,обаче малко късно се включваме. GrinningДа се представя:мама на Митко,роден на 21.06.2008г,гр.Пловдив.Ще се радвам да ни приемете във вашите редици!Лек ден на всички! newsm51

# 199
Здравейте момичета!И ние сме за тук,обаче малко късно се включваме. GrinningДа се представя:мама на Митко,роден на 21.06.2008г,гр.Пловдив.Ще се радвам да ни приемете във вашите редици!Лек ден на всички! newsm51
Добре дошли мама и Митко !!! Hug Разбойничетата се увеличиха с още един!!! Да му мислят мацките и техните мами  Laughing
Ама днес какъв хубав слънчев ден! С Ицо се разходихме и той хубавко си поспа навън повече от час. Добре зачервихме бузки Wink

# 200
  • София/Севлиево
Здравейте и от нас!
Станиславчо е болен , но се надявам да не е нещо сериозно. PraynigДнес ще го заведа на преглед и ще видим.Може да е нещо от зъбите,защото целият му долен венец се е подул, обаче пак си е за притеснение.Пък и щом чак се стреснах, а аз не съм от най-притеснителните...Най-вече защото почти спря да се храни и повръща доста храчки.
В събота си бях на любимия Плевен и на другия ден едва се измъкнахме от града с мъжа ми.Трябваше да идем да вземем Станислав от Севлиево, защото той от 4.02 беше там, но не би-отказаха да ми продадат автобусни билети както за там, така и за София.Добре че има влак, че иначе не знам как щяхме да се приберем.И този път мога да похваля БДЖ , защото във влака беше чисто и топло(е, вярно че бяхме в 1-ва класа, но все пак).

И чак днес влизам във форума и ви изчетох.

Мичала това, което ти се е случило е наистина много неприятно.дано не се случва на никого.

n.ko добре дошли на теб и Митко!   bouquet

Всички бебета на снимките са много сладки.

Аз сериали по принцип не гледам.Но пък си падам по български филми и нямам търпение да почнат новите серии на Забранена любов.

Станислав също е от поспаливите през деня, но нощното му спане е максимум 9 часа, а от това което съм прочела май трябва вече да е 11-12 часа.
Тази сутрин се събуди в 6:00, в 9:30 заспа до 10:30 и сега в 13:45 пак заспа, ама ще ходя да го вдигам,че трябва да го храня.

Инче , аз отдавна видях снимката на Боби(от както е излязъл новия брой де) и се чудех дали е той.Ама тя май е същата като на линийката ти.Също гласувах-пожелавам ви да спечелите.

Славито пък не иска все още да стои прав, само ако го сложа до прозореца да гледа навън - само тогава се задържа за около 5 минути.Иначе не.Явно иска да му е интересно, знам ли и аз.С баща му упорито се мъчим да го научим на "Боц" ама той изобщо не иска-гледа си настрани и нашите усилия засега са напразни.

Хайде стига толкова от мен!Доскоро!

# 201
Ооо, сетих се какво щях да пиша  Grinning Да си похваля гарджето, че от вчера вече се катери върху мен и баща си и се изправя на крачета  Mr. Green Е, в сравнение с някои вече ходещи бебчета, не е кой знае какво постижение, но аз много й се радвам  Heart Eyes

# 202
Здравейте и от мен!
Едва сега успях да влезна и да прочета постовете ви!Добре дошла на н.ко и нейния юнак:)
Ин4е -ние сме 252 и засега сте трети, аиде да се понапънем още малко, та да окрасите корицата:)))))
Искам да изразя и аз съпри4астност към това, което си изживяла Ма4еле, но наистина както казваш самата болка отминава винаги рано или късно, остава само простотията у хората, а за това лек няма.И все пак това е Булгаристан!

Моми4ета сега като про4етох и това което е написала Танита за водата, аз още преварявам, но да си призная не си спомням до кога се правеше това; от кога може ве4е да се дава мин.вода на децата?
Всички дечица са сладурковци големи, да са ви живи и здрави!!!!

# 203
Miona, минералната вода я купих, за да я преваря и да сваря зеленчуците Simple Smile Иначе мисля, че поне до годинка трябва да се преварява.

# 204
Честито на месечинковците   bouquet

Браво на всички бебоци, които изненадват своите родители с нови и нови номерца  Hug

Самимами, къде се криеш, кажи как сте, как е Кокича, обикаля ли вече сам къщата  Hug

72veni72, голям сладурчо си имаш, един пухкав, да му нащипеш хубавите бузки  Hug

n.ko, добре дошли  Hug аз да питам, като дърта клюкарка - той Митко ли е или Димитър  Wink

michala,  Hug

miona, някои майки дават минерална вода още от самото начало, но точно каква - ще те излъжа  Peace аз давам и преварена и от кана Брита - както дойде  Crazy

Ние излизахме на разходка и днес - Митето още спи в количката, а трябваше да се храни в 14ч., пак отиде режима, нищо, че нямаме такъв  hahaha

# 205
  • София
             Здравейте Hug
     tanita_83 много е сладка малката Марти, аз също си мечтая моя Вики да я научи тази думичка някога,стига да ме бабосва Wink
     n.ko добре дошли на вас с Митето Simple Smile
     И аз си гледам сериалчетата ,харесва ми Шепот от отвъдното...
    Тея дни моя бебчо беше сополив,но днес като погледнах горното  венче -видях че прозират 2 зъбчета...дано да се покажат бързо и леко...
     Инчока стискам палци Grinning
      michala  не се ядосвай всичко се връща на този свят- вярвай в доброто!!!

# 206
  • София
Здравейте  Hug

Да ви почерпя поне виртуално - днес Любчо става на 8 месеца

Танита, браво на Марти. И как хубаво казва мама  Heart Eyes. Разтопих се  Crazy. Любчо още не се изправя, но от вчера прави първи успешни опити в пълзенето. А с думичките е на дя-дя, и дю-дя  Joy

miona за водата - от около месец го пробвам да пие изворната на Девин (с розовия етикет) без да я изварявам. Минерална знам, че не е добре да се дава на бебета. Преди само си играех да изварявам, а той да не я пие Crazy. Сега има напредък - пие по около 30 до 50 гр. на ден. Ама аз се успокоявам, че все някога ще пропие, ако не вода, то поне биричка  Mr. Green

Атина  дано не е нещо сериозно и бързо да се оправя Славито  Hug

И на мен сутринта ми даде 196 номер  newsm78
Инче, успех   bouquet

michala много неприятна случка  Sad. За съжаление тук все още се борим с вятърни мелници  Crossing Arms
Затова се притеснявам да ходя на такива места и се оправям сама  Rolling Eyes

n.ko добре дошла на теб и на Митето   bouquet

# 207
Момичета,мерси за топлото посрещане!  bouquetДа уточня:Митко е Димитър да! Grinning

# 208
  • София
водичка в началото давах преварена. сега давам от розовия девин и не се занимавам да преварявам. може. питала съм педи.

Ели, хайде оправяйте се бързо че знам какво е чувството.

# 209
  • София
n.ko добре дошла  Hug. Може и снимчица да ни покажеш Crazy

Откакто се родил Марти давам изворна вода на Девин (на друга марка няма, май скоро гледах реклама на Банкя, но наживо не съм виждала), до 6 месец я преварявах. Сега само я топля. Доколкото знам се филтрира с обратна осмоза, което си е почти дестилация (остават само пирогени и малко количество минерали, ама за тях няма проблеми при прием) . Много по-сигурен метод от преваряването. Peace

Минерална вода не трябва да се дава на бебета, защото високото съдържание на минерали може да увреди бъбреците. То и за везрастни не се препоръчва да се пие само минерална.

Общи условия

Активация на акаунт