Хайде, пролет, идвай вече, че навънка иска да лудува Юнското човече!

• 12 654
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Да ви покажем каква голяма преспа има пред нас, докато не се е стопила.Макар и облачно доста при нас снежеца се топи.И така показахме се замалко от вкъщи.

http://prikachi.com/files/620767L.jpg

И аз зная , че вода се преварява до 1 година за бебетата,не че Петьо се е разпил.Аз я използвам и за ютията в къщи.
За сериала има тема в клюкарника в подфорума за кино и телевизия.Много съм доволна днес Петьо проспа серията Mr. Green

Добре дошла на новото майче   bouquet

# 211
Здравейте и от нас аз набързо прочетох последните стр.  Embarassed после ще допрочитам.
Вода давам на Вики още от 2рия и месец на Девин с розов етикет и има още една която става за бебета мисля че беше Торн спринг пак с розов етикет  Peace.

Честито на празнуващите днес  bouquet

И аз да почерпя  beer Wine Glass cook вчера мъжо ми купи кола .

n.ko - добре дошла  Hug

Лек ден засега като прочета всичко пак  Hug

# 212
Добре дошла, n.koHug

Танитке, аз Мишел редовно я оставям сама, като ходя да пера, понеже пералното ни помещение (общо за входа) е в мазето. Като беше по-малка, все се притеснявах да не се събуди (тогава дебнех да спи), а сега я оставям сама в кошарата будна... хич не се и сеща за мен.  Rolling Eyes

Мойта кокона много я мъчат зъбите, вече 1-2 седмици...  Confused Вечер става много кисела. Добре, че са гранулките и гелчето, че иначе щеше да реве нонстоп сигурно. Тя като беше бебе не е мрънкала и ревала толкова, колкото сега. И едни високи температури вдига през ден (39,2 в дупето), не иска да пие мляко... Изобщо, много ми е весело.  Crazy

Доколкото знам се филтрира с обратна осмоза, което си е почти дестилация (остават само пирогени и малко количество минерали, ама за тях няма проблеми при прием) . 
Аййй, това на какъв език беше, весиJoy

Минерална вода не трябва да се дава на бебета, защото високото съдържание на минерали може да увреди бъбреците. То и за везрастни не се препоръчва да се пие само минерална.
Мда, и аз така знам...

Рози, отде го намери тоя мъж, дето коли ти подарява и то без повод? Браво на него! Честито! И безаварийно!

72veni72, този път стана работата с линковете! Wink Много сняг имате. Петьо изглежда много голям. Simple Smile

Абе, къде зачезна Вери?   Thinking

# 213
  • Стара Загора
A, Рали, тук сьм, ама си бяхме в Сливен и там четях само вечер, а те повечето теми вече сте ги подминали... Rolling Eyes Иначе не кьщата, ами дай му до центьра на разходка ще отиде пеш.  Joy Леля му и баба му го свикнаха да го разхождат за рьце и вече не иска нито в паяка, нито по дивани/секции. Много е смешен, идва(допьлзява) до теб, изправя се, хваща едната рька, хваща другата и започва да те тегли  hahaha и се почват едни обиколкииии. Сега се опитвам да го превьзпитам, да видим кой, кого Whistling

И ние от месец-два сме на розовия Девин-без преваряване, а за Торн спринг четох лоши отзиви и не вземам.

rozi_ozi честито и дет се вика, дай боже всекиму.... Mr. Green

Добре дошла, n.ko!

Честита месечинка на Любчо, на  InaD Heart Eyes

И на мен сутринта ми даде 196 номер  newsm78

Грешката е моя,  Blush ние сме 194.  Peace

# 214
  • София
абе направо ме убихте с това преваряване на минерална вода...........

# 215
Мама Гаца, София има страхотни сини очи  Heart Eyes

InaD, честити 8 месеца на Любчо   bouquet

n.ko, добре дошла   bouquet

Рози, честита кола   bouquet Със здраве да си я караш   bouquet

Ние днес започнахме с глутена. Избрах една каша и и сложих малко в млякото.

Аз давам вода с ниска минерализация от самото начало.

Чувала съм,  че ако вариш минерална вода и се увеличава минерализацията.

# 216
Здравейте и от мен!

Днес направихме една 2-часова разходка, която ни дойде много добре, след 10-дневния затвор.
Заради снега пропуснахме консултацията, така че още не си знаем мерките  Crazy
От 2 дни вече Ина хапва пуйка, харесва и, сега само трябва да потърся пуешко месо наблизо   chef

Браво на големите сладури, които вече ходят с помощ!
Много се радвам за всички бебоци с нови умения  Hug
Ина все още се учи да пълзи, скача, когато я държа изправена и бърбори "ба-ба", "те-те", без "ма-ма"  hahaha

Танита беше писала за хапането - и Ина ме хапе, когато се е нахранила вече си играе и ме хапе доста болезнено. При това без зъбки все още. Също и ме щипе по цицката, играе си с нея  Simple Smile

Мичала, случилото ти се е ужасно  Cry
Толкова ме е яд на тази глупава държава  Close
Помисли върху вариянта за даване на гласност на случая. Би било много жалко, ако просто им се размине...
Прегръщам те  Hug

Инче, 309-ти сме, успех!

Доколкото знам се филтрира с обратна осмоза, което си е почти дестилация (остават само пирогени и малко количество минерали, ама за тях няма проблеми при прием) . 
Аййй, това на какъв език беше, весиJoy
Ааа, аз я разбрах Веси  Mr. Green Осмозата беше свързана с пропускливостта на клетъчната мембрана, нали, и с концентрацията на разтворите???

Хайде, ще бягам сега.
Хубава вечер!   bouquet

# 217
  • И аз не знам къде...
А вие за 1001 нощи ли говорите? Дари, къде го има в интернет, че всички много говорят за този филм. Може после него да изгледам Simple Smile

http://www.bgshare.com/ - binbir gece -  без първа серия  Peace!

# 218
Благодаря на всички за мнението за водата, ще взема и аз да я пробвам на Девин. Знам че дори и за нас е хубаво да се редуват мин.вода с т.нар.чешмяна Wink
Аз лично до сега само преварявах/4ешмяната, де/, ама вече ми омръзна, а нашето пиле пие в несвяст, имам чуството 4е така успокоява зъбките, не знам....
И мисля 4е пак е с температура, пак тия зъби я мъчат и ве4е не спи така спокойно от няколко дни, ще давам Панадол май....и сопола гледам тръгна.....Няма ли най накрая да излезнат тия зъби, такова нещо не съм виждала....мъка...с каката бяхме по спокойни, без грам лига, и запо4на да ги вади 4ак от 10-тия месец.
Аиде лека от мене и моите девойки!!!!

# 219
Добър вечер  Hug

Рози честита ти придобивка и със здраве да си я караш .... тъкмо с нея ще се придвижиш до срещата  Mr. Green ако все още сте навити за такава, понеже замлъкнахте всички по въпроса.

Ние си изкарахме супер на сватбата по леко е да си кума от булка определено и пак е  много хубаво  Simple Smile Пожелавам ви го н който не е бил.

Утре сме на консултация и ще пиша мерки.

За водата и  аз се питам до кога, не че ми пречи понеже съм свикнала вече но всичко с времето си  Peace

Верно Вери липсва отдавна   Thinking
Мичала  Confused  Hug
InaD, честит 8 месец на Любчо    bouquet

# 220
Само нас ли ни подмина снегът? Дъжд имаше, но сняг валя само малко и почти веднага се стопи. Но пък е много студено и изобщо не сме излизали на разходка.

Аз давам вода Девин, изворна от както Виктор се е родил. Не съм я преварявала, само я топля и я държа в термокана. Чешмяната задължително я преварявам.

И на мен ми се налага да оставям Виктор сам за да отида до магазина. Чакам го да заспи и тичам за бързо.

# 221
Добре дошли на новите мами и бебета   bouquet
Еха супер новина Рози си  има кола  Hug  безаварийно  каране и да я сефтосаш  с хубава екскурзия  Peace  ех ама  обичам колите, е  напоследък ме домързява да карам  Sunglasses
Бобата от три дни  е с разстройство, лек обрив  и си имаме ръбче на зъбче   newsm44 ама това дете така стиска устата, че не мога да бръкна с пръст нито да направя вечерна проверка  Crossing Arms нито да намажа с гел, един път като го разсмях си вкарах пръста в устата и  от тогава до него ли съм се смее със затворена уста  Shocked
Ходихме днес на преглед при д-р спец по инфекциите и каза да се храним само с хумана HN и след десет дни да започвем захранване като отначало  Shocked  абе така ли се прави  newsm78 тази жена ме разби, ако трябва пак да захранвам ще се  #2gunfire а то детето яде вече от нашите манджи, тя ми разправя за варано картофче  Thinking
Е  браво за темата с водата, все да питам и вас и педи, е все забравям. Аз още преварявам чешмяна, в началото взимах изворната Девинска вода, ама все ме е страх като си помисля от кой ли чучур е точена  Mr. Green
П.П. Днес ни изписаха прахче за растройството, с рецептата го взех от аптеката и фармацеФтката изрично ме попита за бебе ли е? Отива вкъщи  и задължително сверявам написаното на рецептата доколкото може да се разбере на нея нещо, с купеното и забелязвам, че милиграмите са различни. Звъня на доки  и наистина, тази в аптеката за еднократна доза ми  е продала прахче което е с количество за три приема  Shocked БЪДЕТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНИ !!!

# 222
Здрастииииии и от мен пак. Малкия заспа. Слушахте ли каква песен спечели евро визия. Направо щях да падна. Това песен ли беше не знам, но, както и да е!

Иначе за водата, аз давам розов девин или Хип, но Хипа е доста скъпа и нещо все по-рядко я взимам.

Мен ми е малко нервно, че сме на кантар с още едно дете в момента. Още 2 часаааааааа!

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 22:09 от Инчока

# 223
Здравейте  и  от мен отново!Да се похваля,че днес ни пробиха двете горни зъбчета наведнъж. toothАма голям зор беше. ooooh!От два дни Митко е с висока т и разстройство.Горкичкото ми детенце,колко ли го е боляло,че не спря да плаче. CryДано утре да е по-добре.За водата-давах преварена,но от 1 седмица сме на Девин розова.Ще кача снимки на зверчето,но в момента ми е невъзможно.

# 224
Инче,гласувах и аэ гласът ми е номер 500.УСПЕХ Peace

Общи условия

Активация на акаунт