Хайде, пролет, идвай вече, че навънка иска да лудува Юнското човече!

• 12 654
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Инче последния ми глас преди 2 мин беше 508  Praynig  Peace .... аз малко незаконно вече поне 10 гласа пратих  Blush ама за наше момче е    Mr. Green

ins_dimitrova  на моя приятелка бебка беше с обезводняване и след лечебното мляко пак захрани така отначало, но тя беше на 7 месеца тогава...по малка от вас, незнам може би захранването пак ще е бавно, но само първата седмица при вас и после с по бързи темпове  Thinking  от коллкото първото ви захранване.

# 226
Леле, момичета. Не знам как ще ви се отблагодарявам! Страшно ме трогнахте! Много, много благодаря на всички за смс-ите!!!

# 227
  • София
ins_dimitrova много гадно това с разтройството. И Марти преди месец беше така, не го захранвах наново. Почнах по-полека със запичащи храни - ябълка, картоф, бананова каша и за няколко дни минахме на нормално хранене.

А за прахчетата, най-вероятно са ти изписали хидрасек (да не се разочароваш, но не са от най-ефективните, но са най-скъпите Wink). А на прахчетата отгоре даже си пише с големи букви за бебета на едните, за деца на другите #2gunfire. Ама всички сме хора и грешим, добре, че си проверила.

В този дух да ви раззкажа една пословична случка от моето детство. На море сме и се разболяваме със сестра ми (тя на 4-5, аз на 2-3). Водят ни на лекар и той изписва Бисептол на 12 часа по 1, отиват и го взимат от аптеката. Почват да ни лекуват, но вместо да се подобряваме и двете със сестра ми със страшно силно разтройство. На втория ден се вглеждат в лекарството и забелязват, че ние всъщност не пием бисептол, а бизалакс (силно слабително за възрастни, което се пие при нужда по 1 Shocked). Е от тогава всичко се гледа под лупа, стане ли въпрос за лекарства.

Така че всичко трябва много добре да се проверява и чете, особено за малки деца. Peace

# 228
Здравейте момичета,

аз се позагубих има-няма 2-3 месеца, но бях в БГ и без интернет, след това се върнахме в Лондон и се разболяхме с повръщане и диария. След това ми се развали комп-а. И така, сега сме добре, взех един чужд лаптоп назаем и вече мога да се поотпусна и да се заровя във форума ... Сигурно няма да мога да се върна и да чета много назад, но успях да погледна малките сладури на снимките - колко са порастнали и какви чаровници са всички!

# 229
добро утро Simple Smile

Добре дошли мама и Митко /майничка а? Laughing/

Рози ЧЕСТИТО! безаварийно пътуване ти желая  Hug , а мъжа ти заслужава аплодисменти

# 230
   Добро утро и от нас !

n.ko  добре дошла   Hug

Леле Рози  , имаш страхотен мъж!!! Честита нова придобивка!!!

72veni72  големи сте сладури  Heart Eyes

Вода не преварявам някъде от шестия месец. Ми тя Преслава изведнъж спря да я пие. Сега я мъча с лъжичка. Почти нищо не изпива. Мислех да купувам Водата на Хип, но се отказах, защото наистина е много скъпа.  Сега съм се спряла на една натурална минерална вода Бебе. Пише, че е съвместен проект на Бебелан и Торн Спринг и е подходяща за приготвяне на храна за кърмачета.

Да ви кажа и аз съм се запалила по сериалите, когато има време де  Wink .  Гледам 1001 нощи, Шепот от отвъдното и Изгубени. Даже съм си  изтеглила цели сезони   Embarassed, но още не съм почнала сериозно да гледам.   В тая връзка се сетих, когато бяхме бременни, че   Пършинг  и  Трънче  ме запалиха по Изгубени.  Нямах търпение да дойде петък да пуснат и преведат новата серия в Замунда  и да я гледам.  Абе откачена  работа.

Лек и спокоен ден!

П.П.Atina Eli  много гадно , че Станиславчо е болен. Дано да се оправи по-бързо.  Честита ви месечинка!!!  Hug   Между другото сега видях подписа ти. Моят мъж също се казва Емил. Познаваме се от 27.06.2004 г.  Преслава е родена на 27.06. , така че му направих страхотен подарък за годишнината ни.  Ние също живеем заедно от месец септември 2004 г.   Hug /малко отклонение/.

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 10:50 от lina1313

# 231
  • на края на света.....
Добро утро Laughing
 Значи всички сме се запалили по тези сериали.Аз такава киноманка съм станала,че просто не е истина.И това е от както си стоя в къщи,а като се сетя , че преди нямах време един филм да изгледам. newsm78.Изгубени го изгледах преди няколко месеца.Дръпнах си всички сезони наведнъж и такова гледане падна,нямах търпение да видя какво ще стане.Един от най добрите сериали,държите постоянно под напрежение.Даже скоро си мислих кой сериал да гледам.Ако имате възможност тръпнете си The.Tudors има го и в Замундата и в Арената,2 сезона е и на мен лично много ми хареса.
  За водичката и аз преварям,не ми пречи все пак ние сме на АМ и за него трябва да имам постоянно преварена вода.
 Vivian мерси много за комплимента за очите на София.Ние с моя съпруг сме с кафяви очи.Да се чудиш чак от де ги извади тез сини очи JoyМного са интересни хората когато ни видят.То започва едно учудване"А ма тя сини очи,защо така,кой има сини очи?"Чак ми става неудобно.А пък каката е със зелени. hahahaБях чела някъде ,че децата приличат 50 % на родителите си ,а другите 50% на другите роднини.
Айде чао за сега Hug

# 232
  • София/Севлиево
Добро утро!

Първо да се оплача-Станислав е с ларингит  Sad Искаха да го вкарат в болницата, но аз отказах.В резултат на което му купихме инхалатор и от снощи през 6 часа му правя инхалации с Вентолин и физиологичен разтвор.Освен това пие проспан, суметролин и едни какпки за очи, които се капят в носа.В четвъртък ще го водя на преглед и дано се е оправил, че хич не обичам болниците и изобщо не искам да стигаме до там.

Момичета някоя от вас дали може да ми каже дали мога да му давам от Коластра-та на Аквасорс?На Емо леля му е дистрибутор и ни подари една кутийка с 120 хапчета и каза,че можело и на такова малко бебе, ама на кутията пише над 1 година.

Сега да ви почерпя,защото моето слънчице става на 8 месеца  newsm38

И аз го оставям сам,когато ходя до магазина, но не гледам задължително да спи.

Честита придобивка на Рози.Леко и безаварийно каране . newsm10

Вода давам Розов Девин и тази на Торн Спринг.Понякой път и преварявам.На Хип наистина е много скъпа и не съм я купувала.

Хайде хубав ден от мен!

# 233
  • варна
 Мама Гаца, казвай, че прабаба ти е била със страхотни сини очи  Mr. Green
 И аз вече давам Девин вода. Телевизор не включвам през деня.
 А за дозите внимавайте, защото като изписаха на Боян Мотилиум на прахчета, ми взеха пари за 4 опаковки, след което се обаждали на д-рката да проверят дозата, и накрая ми върнаха парите за 3 опаковки, -четворна доза щеше да пие
 Аз давам Коластра и Афа с бифидус и Афа течна.

# 234
 Добро утро,момичета!

smile3501 за Бобича на Инчето!
Аз да си призная вода от давна не преварявам. Минавам я през кана Брита и готово. Той пие максимум по 50 мл на ден...Но от педиатър знам, че не е хубаво да е постоянно на минерална вода, колкото и нискоминерализирана да е Peace

Сериали не гледам Wink ТВ-то ни по цял ден е изключено. Включва се вечер за новините и най-много да изгледам 1 филм. Ноооо, за сметка на това съм се пристрастила и сраснала с компютъра  Blush Всяка вечер си лягам с мисълта,че утре няма да го включаа, а сутрин първо това правя. Чак не се понасям понякога, ама така е с тези техники...за къде сме без тях?

Оооо, Рози... travel Страхотно! Леко и безаварийно!

На новата мама   bouquet Добре дошла в нашия отбор!
Ох,какво друго имах да казвам...забравих.. А! За хапането и щипането по време на сукане. Хапеше ме,когато му капех физ.р-р в носа- за отмъщение явно Mr. Green Сега ме щипе зверски..без причина Rolling Eyes

Мама Гаца, ако някой от твоите родители или на мъжа ти е със светли очи не се чуди от кой ги е наследила Wink Важното е,че са хубави и да са здрави! Grinning
Това ми напомни на една случка ..на мъжа ми племенницата му е със сини очи(като неговите),а родителите и са тъмни, с кафеви очи. Видял ги техен познат на улицата и  им казал" А, че то това бебе много хубаво! Не прилича на вас!" Crazy

Хайде,хубав ден!

# 235
  • София
rozi ozi честита ти кола Grinning. Безаварийно каране.

Аз да се похваля с новото ни постижение (май прекалявам с клипчетата, но ще ме извините Embarassed; това е за последно, следващото като проходим Wink):

http://www.youtube.com/watch?v=cLmnU-4u2hk

мама Гаца и аз на никой не приличам. Странното е, че съм с много черна коса, а всички роднини са доста светли. И постоянно като бях малка всички само питаха майка ми, ама тя на никой не прилича с тази черна коса. А майка ми - как бе тя е пълно копие на баща си Joy. Всички бабички  Shocked

За сериалите не съм много запалена, само д-р Хаус гледам, Изгубени бях почнала, но много започна да ме дразни, то няма край този сериал.

Тази вода на Торн спринг е минерална, не знам защо е с розов етикет. А да не говорим, че е отвратителна на вкус Sick
Вижте какво намерих: http://bnap.org/?p=87, обърнете общата минерализация на Торн спринг е една от най-високите.

Знам че гледането на телевизия е вредно, но някой може ли да обясни защо newsm78. Или да пусне някой линк. Благодаря

# 236
Здравейте Simple Smile

Дари, мерси за линка   bouquet

Мама Гаца
, точно The Tudors съм си изтеглила сега и като си догледам Ориндж Каунти-то го почвам. Ама той е много кратък нещо... 2 сезона по 10 серийки  Mr. Green Бързо ще му видя сметката  hahaha

ALISA, аз миналата година бях кума, когато бях в бременна в шести месец и доста се поуморих. За съжаление не бях най-дейната кума на света  Confused На моята сватба обаче не се спрях  Peace Иначе наистина е страхотно да кумуваш  Simple Smile

Atina_Eli
, много гадно, че Станислав е болничък. Дано се оправи бързо  Praynig

Инче, кога ще имаме резултати от гласуването?

Веси, ама Марти е направо страхотен пу-пу  Simple Smile Колко бързо се развива, той е нашата гордост. Аз постоянно му показвам на мъжа ми какво прави адаша  Mr. Green

Хайде, до скоро и целувки   bouquet

# 237
Здравейте момичета благодаря за пожеланията и на мъжо предадох похвалите  Mr. Green

Atina_Eli - честита ви месечинка   bouquet аз давах на каката бифидос , коластра и зел. енергия доколкото знам може да се дава на малки бебета аз бях много доволна и сега по някой път взимам на Диди зелена енергия . Бързо да оздравявате  Praynig

За сериалите  Mr. Green и аз гледам Отчаяните и Шепот от отвъдното , но преди няколко дни си свалих да гледам Бедняка милионер нов индииски и също ми хареса  Peace има дълбок замисъл в същото време е и смешен и мн. малко тъжен .

Вики започна много да плямпа " бла-бла, ба-ба ,кака и др." ,но мама НЕ  Crossing Arms
Излезнаха и някакви сухи зачервени петънца като лишеи на крачетата и ще я водя на лекар дано не е нещо сериозно  Praynig. Незнам дали да не я мажа с нещо преди да я заведа  newsm78.

vesi21 - браво на Марти страхотен е   bouquet ще го искаме за зет може и нас да научи  Mr. Green че мойта мома нещо я помръзва  Mr. Green.

Лек ден засега  Hug

# 238
  • София
Марти просто ми скрива шапката. Ми той голям, разумен човек вече. Браво.

Ние от около седмица пълзим напред и пляска с ръце за браво. Чакам една проходилка, че вече не и се седи на едно място. Както си седи по дупе и се хвърля като пингвин по корем и почва да пълзи. Постоянно съм нащрек да не се метне нанякъде. Излизат и горните два зъба. Вече е пълен перфоратор  Mr. Green

# 239
  • Пловдив/София
Здравейте момичета  Hug.

Не мога и не мога да стигна до писане на пост,Йоана е станала такова зверче  Crazy.
Не ми дава и секунда спокойствие,през нощта се буди по има-няма 6-7 пъти,през деня не спи повече от час ,направо съм станала робот  Tired. Иска да ме откаже от второ дете  Rolling Eyes .

Честита придобивка на rozi _ozi !

Честито и на празнуващите месечинковци,да се ПОСЛУШНИ И ДА СПЯТ  Hug!

За сериалите - аз също не съм фен,но Изгубени следя и в интерес на истината се позаглеждам,напоследък в 1001 нощ  Blush  Blush  Blush .

Йоана няма зъбче,не иска да пълзи,не иска дори по корем да е, абе единственото,което иска да прави е да ми хване ръцете и да се изправя  Crazy
Много лиги текат,постоянно я ръка ,я нещо друго й е в устата.
Айде,да излиза тоя зъб,че вече ми бръмна главата  ooooh!

Това е от нас!

И една снимка на моето пате  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт