Хайде, пролет, идвай вече, че навънка иска да лудува Юнското човече!

• 12 654
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от нас мама Лили и беба Василена,
за първи път се включваме в темата /много сме пропуснали, виждам  Cry/, но се надявам за напред да сме редовни. Сега май не е най - подходящият момент, защото вадим горните зъби, но много ще се постараем.

Лек ден на всички мами и на техните съкровища, за сега ЧАО от нас.

# 241
  • София
Здравейте момичета  Hug

Много благодаря за поздравите за вчерашната ни месечинка   bouquet

Да ви питам възможно ли е на тази възраст да имат пак колики  Thinking. 2-3 вечери след като е заспал към 9 се събужда към 11 с рев, си свива крачетата и доста пръцка. През деня няма нищо - весел е и спокоен. Само дето не знам дали да се притеснявам, че ака почти черно... Утре ще опитам да се класирам за консултацията - да видим какво ще каже и педи.

Веси браво на Марти. Като гледам няма скоро да ви стигнем  Whistling. А клипчето с прохождането май няма да е много далеч във времето  Wink.

Атина, честита месечинка и на вас днес. Бързо да оздравявате  Hug

Рози честито и безаварийно шофиране  Peace

Инче успяхме ли да преборим конкуренцията?

Добре дошли на Лили и Василена (едно време все казвах на майка ми, че трябвало така да ме кръстят)   bouquet

За сериали нещо не ми остава време. Обаче имам лошия навик тв-то в къщи да е постоянно включено - ей така да приказва нещо   Mr. Green. Ако закача част от някой ситком Crazy

Днес докато отивах да прибера Криси от английски ми стана едно криво... не знам от кога не съм излизала просто така, само на разходка... все търча нанякъде  ooooh!

Хубав ден на всички мами и дечица  bouquet

# 242
Добро утро на всички!Добре дошли на Лили и Василена.  bouquetЧестито на месечинковците! GrinningМомичета като чета какво правят вашите деца,направо се притеснявам.Ами ние още се мъчим да лазим,и то със зор,та камоли да ходим.Дори не може да се изправя на кошарата. CryИначе с проходилката обикаля цялата къща.

# 243
Здрасти, мацки Simple Smile

Добре дошли на новите мамчета и бебоци! Hug В момента правя новите колажи и ще ви включа и вас. Simple Smile Който не ми е пратил снимка, на първата страничка съм писала как и къде може да прати. Wink

Аз набързо само да се включа по обсъжданите теми, че готвя пюренце на мойта мома. Flutter
Вода не преварявам вече, от 6ти месец спрях. Имаме Брита и от нея давам. Peace

Филми и аз много обичам да гледам, ама нещо нямам време за тях. Виж сериалите ги харча като топъл хляб. Mr. Green Е, не гадните латино сериали, а американските. Отчаяни съпруги, Изгубени, Герои, Бягство от затвора, харесвам и Забранена любов, а по Тв2 гледам румънския Сълзи от любов. Heart Eyes

Рози, да ви е честито возилото! Hug
Бързичко да оздравяват всички болни пиленца! Heart Eyes

А Марти направо скри топката на всички ни! Страхотен е, браво на него и на мама за търпението, с което го учи.  bouquet

н.ко. Не се притеснявай за тия неща! Всяко детенце се развива различно. Heart Eyes Йойо също не пълзи и още не може да се изправя абсолютно самичка, нали е дебеланка и малко трудно си вдига дупарата. Mr. Green

Айде, отивам да пасирам.  chef

# 244
n.ko, няма за какво да се притесняваш! И аз да ти кажа.  Laughing
ИнаД, най-добре е да отидете на доки! Дано не е нещо сериозно!
мимче, представям си каква красота ще покажеш скоро! Както обичаш да ги изпипваш нещата...  Hug Шапка ти свалям! Мен хич не ме бива по тези неща.

От всички сериали, гледам само Герои-те. Това е най-добрият сериал за всички времена!!! Мое мнение.  Mr. Green

# 245
Върнахме се от консултация : 9300гр(+500) на кантар на който и аз съм теглена преди 20г, понеже нямат пари за ремонт на електронния ooooh! и пак 72 см+ 0, пишката ни 8 месеца като я видеше казваше супер е все така, а днес изведнъж не била добре, но да сме изчакали до май и тогава на хирург ако нямало напредък...
Другото , което честно ви казвам ме закопа в земята беше, като я питах защо си върти така главичката като му се спи и тя ми заби:, че децата от домовете правели така и ме пита ти гушкаш ли го  Shocked викам, не сам се гледа   #2gunfire  чувствал  се сам защото заспива самостоятелно... ами да няма на ръце да го приспивам, на 8 мес дете тя ме връща в 1ви клас, много ми е гадно казвам ви  Cry  не мисля да ходя вече, освен за имунизации чак на 1 год като стане. Занимавам се с него естествено , но и гледам да се занимава самостоятелно, да няма все за крачола да ми виси- мъж ще става..Както и да е извинете ама ми се набра и трябваше да изпусна пара ама Мишо така и се ядоса като му казах че само да не тръгне да и звъни  Rolling Eyes

Мимче, нямаме търпение да видим и още сега ще кача снимки да сме с нова усмивка на новия колаж    bouquet

# 246
ALISA_   я не и се връзвай на тая. айдееее.... пусни я да пасе
тя кво... денонощно ли иска да ти е в ръцете детето? това ли е добро според нея?

# 247
Аlisa,той и моя Митко така си върти главата, и не само като заспива,ами и като е буден.Незнам,обаче във всеки случай не е ,че се чувстват самотни.Тя и нашето педи е голямо ку-ку,та хич не съм я питала!

# 248
_ALISA_  не се вързвай и нашият лекар не е в час,аз какво да кажа като досега веднъж не му е видял чурката, нито фонтанелата, отивам и влизам направо за имунизация без да го прегледа .Последния път ме пита как е здрав ли е а аз му отговорих ами вие ще кажете след прегледа, че уж да се сети да го прегледа а той ми се развика Абе ако ти незнаеш дали детето ти е здраво аз ли да знам Shocked Shocked Shocked Така че има и такива лекари ,добре че го водя на частно че да го прегледат.В тази връзка някой знае ли има ли проблем ако спра да го водя на консултация при този лекар ,след като няма ваксини а само мерки и теглилки, или като ваксините ПОДЛЕЖИТЕ НА ГЛОБА АКО ОТКАЖЕТЕ
целувки от нас

# 249
Алиса я не й се връзвай  #2gunfire Моя синковец като постоянно ми е на ръцете и даже до WC-то не мога да отида без да писне и пак така си върти главата. И аз се притеснявам щото четох някъде из форума че може да е признак на рахит ама такива твърди кости има и фонтанелата му се затваря, така че де да знам от какво е това.  newsm78

Аз щях друго да пиша, но като видях твоя пост и направо ми кипна, тия педиатри  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

х

koon това все едно аз съм го писала и ние сме така. Понякога направо ми иде да избяга за един час  #Crazy
А като гледам някои мами и до магазина ходят и сериали следят. Благородно ви завиждам.

n.ko да не се повтарям, но и ние сме така - не може да лази, а не иска на едно място и само иска да се изправя, но и това не може  Mr. Green самостоятелно и все ми е в ръцете. И нито едно зъбче си нямаме още. Със звуците - от 10 дена само ба-ба-ба повтаря и крещи.

Много са ви хубави снимките, т.е. дечицата на снимките. Да са живи и здрави и много да ви радват. Ще трябва и аз да се науча да качвам снимки и ние да се изтипосаме тука.  bowuu

Добре дошли на новите мами  Hug

Всички болни дечица бързо да се оправят !  Praynig

Кажете ТВ-то найстина ли е вредно? Май нещо бях чела такова. Аз изключвам телевизора през деня и само сериала по нова от 1 часа гледам, защото на всички реклами Здравко е като зомби. Ако не може да вижда телевизора е недоволен бута се и иска да гледа.

Аз изпуснах гласуването  Embarassed Имаме ли резултат? Ще се радвам да е спечелило нашето детенце.
Исках и още нещо да казвам, сега не се сещам. Много теми съм изпуснала за три дена. Ние обикновенно събота и неделя джиткаме по София с татето, а вчера ходихме мебели да избираме за новата къща. Не ще свършихме кой знае каква работа. Поръщахме си щори и мебели за детската. Голяма разправия си е това обзавеждане.

А сетих се. Честита новата кола на Рози. Безавариино каране!  Мен нещо ме е шубе да карам по пътищата на София и моята кола преседява в гаража  Embarassed

За водата - аз давам преварена или Девин розов етикет. Този Торн сприн бяхме взели веднъж, но като му погледнах минерализацията - тя е по голяма от минералната на Девин и на Банка.  Thinking

Честито на всички месечковци днес!

Мимче с нетърпение очаквам новия колаж. И ние сме със нова снимка.

Айдеее викат ме.....

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 15:10 от julielm

# 250
  • София
Уф, здравейте и от нас! Сега се прибираме, днес бяхме на гости на моята приятелка, чийто син в събота прави годинка. Беше голям купон, Дани си вика, щото и  е весело, а пича се плаши от нейните викове и реве  Joy, направо си умряхме от смях. С две бебета стана цяла зоологическа градина, не ми се мисли как хората се справят със ситуацията.

InaD дано да няма нищо сериозно, но се консултирай с лекар. Някоя храна може да му понася и да причинява коликите.

За водата-моята не ще да пие,ама мисля,че няма смисъл да я преварявам след като не мия играчките,които падат на земята (в къщи, не навън) и после отиват в устата.

Добре дошли на новите мами и бебета!

Гледам, обсъждате кой какъв сериал следи и не мога да не ви завидя- ми аз едвам успявам да изгледам част от новините вечер- просто не ми остава време- пазаруване, готвене, чистене, пране, гладене и всичко това с бебе в ръцете,защото Дани изобщо не ми дава да я оставя даже и насън,...Вечер или заспива към 12 или като заспи по- рано се буди през 15-20 мин., едвам успявам да си натъпча нещо в устата...Та за филми изобщо не може да става въпрос, даже до тоалетната ходим заедно  Mr. Green.

Всички бебчовци, които гледам по снимките и клипчетата са много сладки!

# 251
InaD,вчера четох някъде,че никненето на зъбки може да бъде съпроводено ,освен с температура,с отделяне на газове и колики.То човек да не знае какво да очаква вече! ooooh!

# 252
  • София
Ехоо, здравейте Simple Smile

Аз нещо напоследък все не мога да се включа - чета редовно, но все или с бебето в ръце или пък набързичко, че все ме вика за нещо Grinning
И Яна все още не може да се придвижва сама и иска постоянно да е в ръцете ми и то изправена, за да друса дупето и да гледа отвисоко Mr. Green
Ето сега я оставих за малко сама в кошарката, за да се опитам да драсна 2 реда, а тя веднага се разрева. Направо не знам как ще я караме така. Има моменти, в които се заиграва и самичка, но в преобладаващото време иска да е в мен.. Гледам не съм единствената.. дано скоро мине този период, че...

Та така, исках да изкажа мнение по много от въпросите, но явно няма да мога.
И в тон с поста ми, нищо че всички показвате усмихнати бебета, ето ви едно ревящо за мама бебе Mr. Green

Снимката направих преди малко, като за целта прекъснах малко поста си, снимах и гушнах Grinning
Хайде ще гледам скоро да ви я покажа и усмихната Simple Smile

# 253
  • София
InaD,вчера четох някъде,че никненето на зъбки може да бъде съпроводено ,освен с температура,с отделяне на газове и колики.То човек да не знае какво да очаква вече! ooooh!

Ох, ами той има вече 6... все си мислех, че ще има малко почивка преди да изкара следващите Whistling
Аз се разчетох за разни страшни работи и хвърлих книгата  Rolling Eyes
Утре ще гледам да се класирам при доки, и без това ни е време за консултация. Ако беше само за меренето и тегленето хич нямаше да се занимавам.

# 254
Привет! Simple Smile

Нашето захранване лека-полека преминава към педагогическо. Като ни види, че ядем - веднага е при нас и отваря устичка. С тези пюрета само борбата остава. А никак не е добре насила да се тъпче детето.  Naughty Бях започнала доста да се поизнервям с това хранене. Ако няма нещо подходящо за него от нашето ядене, слагам на масата нещо което е за него и така се храним. И сега ми е мноооого лесно.
Днес заедно обядвахме картофи. И да споделя каква хитринка приложих. Направих му отделно картофено пюре, но смачкано с вилица и после през цедка, добавих малко водичка. Получи се перфектно, като пасирано е, но вкусно (пасирането много променя вкуса на храната, затова и нищо не му пасирам вече). Явно Криско и той е на моето мнение, защото покрай другите зеленчуци си изяде всичкото пюре, което му бях приготвила. За нас е голямо постижение, защото два месеца категорично отказваше картоф.

Сега ще въвеждам глутена с овесени ядки. Вие колко време въвеждахте и с какво?

Криси на 8 месеца и половина е 9500 и 74 см. Едва днес дадохме кръв и урина за изследванията. Дано са добри! Praynig

На последната консултация док ни изписа зимафлуор по 4 капки. Някой дава ли? Нищо не съм чела за тях и не съм търсила. Каза, че нашата вода била с ниско съдържание на флуор и затова.

За ТВ - аз почти не гледам. Вечер ако се загледам по някой филм за кратко и това е. А филми от нета не съм теглила откакто съм родила. Преди бях фен на "Бягство от затвора".

Вода преварявам, но той почти не пие. Редувам с Девин, нея само я затоплям.

Общи условия

Активация на акаунт