тест за бременост престо

• 27 460
  • 114
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днес теста бе EFN  явно и този месец не е нашия Embarassed  по пак ще пробваме и силно се надявам скоро да ви се похваля

Успех на всички

Хубавите неща стават бавно Grinning. Не се отчайвай, когато малкото човече реши да  дойде ще стане. Малцина са тези майки, които могат да се похвалят, че са правили бебче и е станало от първия път. Ние каката я правихме повече от година и аз минах през какви ли не състояния. От еуфория до пълно отчаяние  и накрая някакво тъпо примирение ooooh!
И на новата ни съфорумка пожелавам теста да е положителен Peace

# 76
Днес теста бе EFN  явно и този месец не е нашия Embarassed  по пак ще пробваме и силно се надявам скоро да ви се похваля

Успех на всички
другия месец може да е вашия  Wink

# 77
Успех следващия месец  Hug

# 78
plami_8511 не се отчайвай и аз имах киста преди време и това ще мине. Благодаря на всички ви за топлото посрещане на форума. Да, закъснява ми ден-два, но и предните месеци закъсняваше, та не се опирам на този факт. Утре сутрин пак ще правя тест. Стискайте ми палци, моля ви. Дано този път успеем... Praynig

# 79
Успех следващия път. Hug Hug Не се отчайвай,нашия син го чакахме близо година,разбирам как се чувстваш,но е сега е важно да си спокойна.

Софияна,стискам палци.Успех!

# 80
  • Пловдив
Изчетох цялата тема сега и само искам да пожелая на авторката и на другата ни нова съфорумка успех и дано скоро се похвалите и двете!      Hug

# 81
Момичета, тази сутрин пак правих тест - два вида - Престо и Шуър чек. отново имаше втора черта, но отново бледа, може би Шуър чек показа малко по-ярка от предния път, но наистина разликата не беше голяма. Вече не издържах и казах на таткото, просто последните няколко дни се пръскам, че не мога да споделя вълнението си и размислите си с най-близките, затова пък си имам вас  Hug Много ви благодаря зап одкрепата, която ми оказвате. На родителите и близките не смятам все още да казвам. Репих да изчакам и пак да направя теста след ден-два. Ще се чуствам ужасно, ако се окаже, че през цялото това време съм се заблуждавала и най-лошото, че това ще означава, че съм заблудила и съпруга си. Дано не съм сгрешила, че му казах. Поне да не заблуждавам и останалите си близки, ако се окаже фалшива тревога.
Продължавайте със стискането на палците Simple Smile

Аз ще ви информирам за новостите...

Прегръщам ви...хубав ден!

# 82
При два теста с бледи черти,според мен си е сигурна бременността Simple SmileЕстествено,няма нужда да разгласяваш веднага на близките.След посещение на гинеколог и потвърдена бременност вече си кажи на всички Simple SmileКъсмет ти желая,и ще чакаме новини как се развиват нещата Wink

# 83
  • Пловдив
Честито!При 2 положителни теста,имаш причини да се радваш!Пази се и карай лека бременност!   
     bouquet  bouquet  bouquet

# 84
Сега видях, че друга потребителка е писала в тази тема...
Честито, бременна си...
  Peace

# 85
Вие сте страхотни, направо ме окуражавате...ще пиша задължително при категорично потвърждение...прегръщам ви и на всички, които очакват своите две чертички пожелавам скоро да ги видят...

# 86
Ами май има за какво да ти честитим!  bouquet Лека бременност и ще чакаме да кажеш дали док е потвърдил.

# 87
честото  bouquet

# 88
  • София
леелеее, ама ти наистина ли до сега не си му казала и си се тормозила сама.....

Мацка - той мъжът за това е до теб, да те подкрепя и в трудните моменти, а на теб хич не ти беше лесно с тези колебания.....
 не мога да си представя, че ще преживявам  толкова, а мъжът ми нищо няма да знае, че да не говорим, че ще ми личи от километри.....

Пожелавам ви наистина да си бременна и много щастие Simple Smile

А всъщност - не стана ли вече време за ехо или кръвен тест, че да разбереш  със сигурност?

# 89
Изчетох цялата тема сега и само искам да пожелая на авторката и на другата ни нова съфорумка успех и дано скоро се похвалите и двете!      Hug

И аз и на двете ви желая успех!

Само да кажа...С големият син втората чертичка се появи доста късно...вече щях да хвърлям теста в боклука......и тогава я видях - заветната втора черта! Успех и дано това да са вашите месеци!

Общи условия

Активация на акаунт