Вчера говорих с едната госпожа, мойта госпожица предпочитала да играе с момчетата, изявявала се като лидер, т.е. командори ги, а те се въртят около нея. Не ще да носи Барбита на градината, щото нямало да им е интересно на момчетата. Носи рейнджъри, трансформъри, спайдърмен, костенурки нинджа - те са на батко и, тя си няма лични, но той пък и не ги поглежда.
Преди 2 дни беше на гости на едно момченце - най-добрия и приятел, много беше щастлива, макар да беше само на долния етаж под нас.
Един ден я вземам от градината, още сме в двора и тя ми разказва какво правили - лепили картинки.... и т.н., накрая като се чудеше какво да прави взе да ги брои, но на английски, то бива Jetix ама чак пък толкова... И тогава ни разминава учителката им по английски, и тя си тръгва. Чула я да мънка на английски и взе да ми обяснява колко добре се справяла, а аз и разправям, че нищо не казва в къщи и не знам даже какво правят. И тя ми казва, какъв лидер била.... на кой ли се е метнала... у нас други с такива наклонности няма. Та не знам да се радвам ли или...
А сега да ви почерпя:

И последно - да знаете какъв сняг вали при нас. Ух, да бягам да вземам Тошко от училище, че ще ми започне филма

Започна да ми ръси бисерите и да се прави на много умен........днес следобяд малкия като се събуди и започна да плаче,чудех се как да го успокоя и гледам Марио тръгва да излиза.Викам му "Мари,донеси ми водата на Боби,ако обичаш.",а той ме погледна страшно учуден и каза "Че ти къде мислиш,че отивам.......?"
,направо думи нямам.

Мислех да ви питам ако някоя от вас живее близо до Слатина,да се видим на по кафенце,но за съжаление останах само два дни и просто нямаше време.