Пролетни щуротии за ЮНСКИТЕ момичета и момчета

• 61 866
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Сливен
Привет и от мен!

Вчера говорих с едната госпожа, мойта госпожица предпочитала да играе с момчетата, изявявала се като лидер, т.е. командори ги, а те се въртят около нея. Не ще да носи Барбита на градината, щото нямало да им е интересно на момчетата. Носи рейнджъри, трансформъри, спайдърмен, костенурки  нинджа - те са на батко и, тя си няма лични, но той пък и не ги поглежда.

Преди 2 дни беше на гости на едно момченце - най-добрия и приятел, много беше щастлива, макар да беше само на долния етаж под нас.

Един ден я вземам от градината, още сме в двора и тя ми разказва какво правили - лепили картинки.... и т.н., накрая като се чудеше какво да прави взе да ги брои, но на английски, то бива Jetix ама чак пък толкова... И тогава ни разминава учителката им по английски, и тя си тръгва. Чула я да мънка на английски и взе да ми обяснява колко добре се справяла, а аз и разправям, че нищо не казва в къщи и не знам даже какво правят. И тя ми казва, какъв лидер била.... на кой ли се е метнала... у нас други с такива наклонности няма. Та не знам да се радвам ли или...

А сега да ви почерпя:

И последно - да знаете какъв сняг вали при нас. Ух, да бягам да вземам Тошко от училище, че ще ми започне филма  Mr. Green

# 91
  • Стара Загора

# 92
  • София/Сливен
Честита! 

Как я посрещнахме ние:

# 93
  • Стара Загора
Честита! 

Как я посрещнахме ние:

Ами SUPER кво....

# 94
  • Стара Загора
Вижте ги моите Хензел и Гретел как спинкат

# 95
  • София
Ехооо,идвам да се разпиша,че за срам станах Mr. Green

Ние сме добре,бяхме си при майка ми за седмица и Марио и Боби настинаха,прибрахме се и започнахме да се лекуваме.Вече да чукам на дърво и двамата са добре,макар че Марио мина всичко много леко и се оправи много бързо.Сега дивее и щурее,още не съм го пускала на градина,исках да е сега от утре,но баща му ми каза,че ще се ходи на Белово тази седмица и сега се чудя какво да правя,да го пускам ли за 2-3 дни или да си изкара и тази седмица у нас newsm78 Започна да ми ръси бисерите и да се прави на много умен........днес следобяд малкия като се събуди и започна да плаче,чудех се как да го успокоя и гледам Марио тръгва да излиза.Викам му "Мари,донеси ми водата на Боби,ако обичаш.",а той ме погледна страшно учуден и каза "Че ти къде мислиш,че отивам.......?" Joy,направо думи нямам.

И честита пролет момичета,при нас снега се стопи,днес дори е Щъркелов ден и имаше кукери,ние излизахме за малко,но бързо се прибрахме,че си беше студенко,а и дребния се размърка.
Ето и една снимчица от днес [/url]

Слънце,голями са сладури малките пу-пу Heart Eyes

# 96
Здравейте,момичета! Hug
При нас сняг нямаше,но пък аз на първа пролет бях в София,така че и аз я посрещнах със сняг. Simple SmileМислех да ви питам ако някоя от вас живее близо до  Слатина,да се видим на по кафенце,но за съжаление останах само два дни и просто нямаше време. HugЗа което се извинявам!  bouquet
Гледам снимките на бебоците.Ехеййй ,големи човечета вече! Laughing
Меги,браво на твоята госпожица!А за игрите,моята май няма предпочитания.Играе и с момичета,и с момчета,на каквато и възраст да са. Grinning
Днес сме в къщи.От сега се е метнала на гърба ми и едва пиша,пък не знам как ще я караме цял ден. Joy

# 97
  • София/Сливен
Руми, ако кажеш че количката ти има агънца на облегалката  Grinning

Ето намерих малко снимки. Съжалявам за качеството, но тогава (2001) цифровите апарати бяха на такова ниво. И в момента скенера ми не работи, за да ви покажа от хубавите снимки с лентов апарат.
Това тук е Тошко, лятото на 2001 клик
Това е пак той през есента на 2002
Това вече е Велина, лятото на 2004
Велина на 1-я си рожден ден 2005 (вече с новия апарат)
Велина, лятото на 2005       
Тук сме вече в София, есента на 2005 в зоопарка Велина с племенницата ми

Май много станаха  Mr. Green
Но и двамата съм ги бутала с тази количка до 2-годишна възраст (има много снимки), и още е здрава, само от слънцето плата се прокъса тук-там, та се наложи да я позакърпя, добре че имах от същия плат.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 10:55 от М_е_г_и

# 98
  • София
Руми, ако кажеш че количката ти има агънца на облегалката  Grinning

Има да Laughing Но тя не е моя,една приятелка ми я даде да я ползвам,че моята от Марио я подарих.Сега съм купила лятна Grinning Но Меги незнам за теб,но на мен ми е тежичка Grinning....

# 99
  • София/Сливен
Тогава всички бяха такива, а пък за Велина не съм купувала нова. По нейно време вече бяха започнали да излизат тези с алуминиеви тръби. Ако си гледала Марио с такава, тази ще ти се стори тежка, вярно е.

# 100
  • София
Добро утроооооооооо Grinning kaffeetrmker_2  food010

# 101
  • София/Сливен
Добро да е!
Едва се добрахме сутринта до училище и до градината - то бива сняг, бива, ама чак да не можеш да изчистиш колата, докато свалиш снега и пак е натрупало.

Вчера ходихме на празника на буквите на Тошко, голям майтап беше, как се побутват... Велина пя заедно с тях песничката за първолаците... "всичко най-прекрасно се нарича първокласно...". Може ли да остане по-назад от батко си. Вече се справя доста добре с четенето, на по-къси думи разбира се, дългите - различно, но по-често се затруднява. Ако се заема би могла вече да чете доста добре, но аз съм на друг акъл. Оставям я тя сама да си напредва, колкото тя иска. Има време достатъчно, сега е време да играе. А и доскоро се оплакваше от главоболие, затова гледам да не прекаляваме с много информация, всичко с времето си.

# 102
Добро утро Simple Smile
Бреей колко снимки има тук Laughing

# 103
  • София/Сливен
Да раздвижим малко темата  Grinning

# 104
Ми да побутна темата и аз,а? Mr. Green Laughing
Нищо ново при нас,затова не пиша. Hug

Общи условия

Активация на акаунт