Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 28-а тема

• 56 453
  • 367
  •   1
Отговори
# 75
Такаааа, аз съм будна, а някой спиииии smile3515

Тито, имах наум, че ми хареса идеята за напълване, капачето как беше сложила - ееей тия работи. Просто ми хареса как изглежда, туй то Wink

Асееее много ми хареса тая идея с пърженото фиде. Това не е ли като това, дето си е на едни гнезденца и него си го изпържила. Идея си нямам как се пържи това, в много мазнина ли в дълбок съд или не newsm78
Ако ти се разказва, сподели newsm17

Та така, аз отдавна трябваше smile3524 но нееееее....
Влиза Ивчето в куФнята, вече едната тава е във фурната (щото аз веднага 2 дози смесих, то тия 125 гр за кой зъб по-напред) а аз точа втората....... И пита детето щастлива, оооо мамо, за утре за мен за училище ли  remybussi

Бобето седи излегнат доволно на дивана, отмества поглед от телевизора и казва с изключително спокоен глас:

--- Оооо Ивче, нищо подобно..... Тъкмо разсъждавах върху темата, как мога да спечеля Нобеловата награда, за откритие на нова болест, пристрастеност към готвенето....  Bulb Седеше си майка ти до 10.20 уж спокойно, изведнъж първо почна да си говори нещо сама, като я попитах какво, каза да не й обръщам внимание....след което внезапно в 10.30 внезапно скочи, грабна в една ръка теглилката, в друга брашното и очите й придобиха странен блясък....... hahaha hahaha hahaha ръцете и се движеха трескаво, нищо не беше по-важно от буцата тесто в ръцете й......"

Ивчето отвърна - страхотна болест - ние намазваме  nuts

Вече изпекла ги, погледнах към него ухилена до уши, а той се обърна към Ивчето и каза: Забележи Ивче, вече погледа е променен, успокоен, адреналина се е оттеглил от тялото й и е дал воля на блаженото задоволство от резултата - вид и вкус"

smile3532

Спиш Маме, спиииииииииишшшшшшшшшшшшшш, аз утре ще се подпирам в офисааа...................
 smile3514

Но сега съм до вол на..................... и натъпкана и хрупкаща, жива да е Ксения и вие, че ме подсетихте

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 76
Ето и нашата вечеря, която заснех преди да бъде изядена! Mr. Green

Бяла рибка, картофи и салатка
Елементарен сладкиш с бишкоти и кисело мляко и парче:

# 77
yagodka, благодаря  Hug. Рецептата съм я дала два поста преди твоя  Wink

Krische, много забавен разказ и хубава картинка  Peace

ЛУРДЕС, и вие сте имали апетитна вечеря  Heart Eyes

# 78
Баница с праз , гъби, сирене и сметана

Изглежда чудесна. Може ли рецептата?

# 79
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Асееее много ми хареса тая идея с пърженото фиде. Това не е ли като това, дето си е на едни гнезденца и него си го изпържила. Идея си нямам как се пържи това, в много мазнина ли в дълбок съд или не newsm78
Ако ти се разказва, сподели newsm17

няма много за разказване...

написах фиде, ама не е точно фиде, ами суров кадаиф  hahaha
няма кой да го яде напоен със сироп и го приготвих така.
стана много вкусно Peace

сипах около 1 пръст мазнина в малка тенджерка
той се изпържва за секунди... даже част прегоря Blush

после зеленчуците задуших на пара и направих соса.

кадифът става хрупкав, не поема много мазнина, тя се оттече де
докато направя соса и зеленчуците... Mr. Green

# 80
Аз си го помислих това за кадаифа, ама викам, може би пък да си е фидето, щото знам по арабските магазинчета, сладкарници, имат едни сладкиши, които са отвън такъв като изпържен кадаиф а вътре е шам фъстък и това е увито на руло и захаросано разбира се.... Но е такова златисто изпържено и хрупкаво. Никога не съм се сещала за солен вариант. Намирам го за много оригинално и смятам някой път да експериментирам, даже да "изненадам" някои гости, обичам да наблюдавам реакции  Joy Joy Joy
Благодаря ти.

Ти защо не спиш, аз заминавам, защото верно утре ще съм..... ама то май има 2 часа някъде разлика с теб, така че май не е толкоз късно у вас, като у нас Peace

Лека нощ....

Спиш Маме, спишшшш нали......... Спи си, спи си...... Wink Wink Wink

# 81
И Госпожо Стоева, в 8,03ч. за мен ако може кафе без захар,че да не ме питаш защо съм с широко затворени очи......

кафе преди закуска  Rolling Eyes Rolling Eyes не знам какво е това  Laughing Laughing

# 82
  • София-Младост
Снощната вечеря, Картофено руло с шунка и гъби по рецепта на пеп-4о. Вкусно и красиво.  Simple Smile

За десерт, закуска или кой когато му се хапват, шоколадови пастички по рецепта на labrex:

# 83
Крисче,от тук наистина може да се поразболее човек,и аз откакто влизам в тая тема,в къщи са много доволни от мен...не че преди не готвех,ама сега съвсем съм се смахнала... Mr. Green 

къде да търся тая рецепта за тия крекери,дето толкова ги фалите? 

А от мен това...
питка,че в тоя студ все на топла питка ми мирише...

пилешка пържола на фурна с ориз

черно-бели рулца  /от Гответе с мен,на Ди ани/

То Кал Би /телешки шницели/ по корейски с ориз и нахут

# 84
# 85
  • София
Krische с мама Цоцоланка имате страхотно чувство за хумор, смях се от сърце на закачките ви Hug
краси.мира питката е невероятна, рулцето изглежда ама точно по вкус, като за нашата къща-шоколад и маслен пълнеж/или така ми се струва newsm78/.Дали може рецептата?
Крекерите на Ксения май са голяма атракция и на вкус и на вид.Аз не ги долюбвам никак, но май ще се престраша да спретна едни за мъжо да хрупа пред Тв-то Mr. Green
В нас има пилешка супичка, но утре снимка, че ме мързеше да я прехвърлям от фото снощи. Sad

# 86
Мале девойки много готвено бе  ooooh!.
Коментирали сте тука едни пъдпъдъци в патладжани.Аз понеже също като Дидката дивеч не кусвам та това чудо го правя с пилешки бутчета.Ето рецептата ама няма снимка - това е от ерата в която още нямах фото  Joy Joy Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243025.0.
Тити твоите патладжани изглеждат изкусително  Peace Peace Peace.Само горкичките пъдпъдъчета не мога да преглътна Sick
Така....за протокола Мамо Цоци готвих снощи и още как ама таман започвам да се дупя да снимам hahaha и на фотото му падна батерията #Cussing out.И ако бях почнала да я зареждам пък да снимам и чак после да ядем мъж ми щеше да ме прикове мене с вилица тризъба за чинията Joy Joy Joy.
Та готвих гювечета с кюфтенца, сирене саламурено, сирене бри с подправки, кашкавалче, зехтинче, маслинки и домат
И бързи питки с 3 вида семена.
Exxo - този чудесен хляб казваш на ръка си го месила  smile3501 smile3501.Направо върха.Ти си супер жена Peace.Аз обаче това прекрасно хлебче ще го спретна в машинката за хляб.Гледам снимката ти е прекрасна.Аз ти писах за снимките, но......не ми отговаряш.Не се притеснявай да ме питаш.По бавничко отговарям понеже мъж ми яко на компа тази седмица  #Crazy и едва смогвам да се доредя.Но питай  Hug Hug Hug.Ако аз не мога да отговоря ще питаме дружно Дидка.Пък за почивните дни съм си заплюла онази твоя питка вкусната  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дина баничката ти е супер.Обожавам такива богати банички особено ако имат праз  Peace Peace Peace
Кеми дано проблема с фурната бързо се реши.Представям ти какво ти е-като с вързани ръце си нали  Rolling Eyes
Крисче    bouquet  bouquet  bouquet че ми развесели деня.С глас се хилих и сълзи ми потекоха.Тая болест е масова тука да знаеш  hahaha hahaha hahaha

# 87
това е от мен за вчера, а като гледам и за днес Grinning
само едни курабийки мисля да спретна, че утре дъщеря ми си е поканила приятелка на гости Rolling Eyes;
бяла супичка с пилешко, картофи и зелен фасул за обяд

пилешки дробчета с лук на фурна

картофено руло и от мен Simple Smile

свежа салата с лимон

и кекс с компот, по рецепта от форума, не помня от кого Embarassed

# 88
# 89
Привет и от мен  Party Днес обядът е "Гювечетата на Софи"  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт