Бъдещи мами - ЮЛИ - тема № 18

• 14 058
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен, бързам да ви пиша smile3523  , а после ще чета, че съвсем изостанах....мноооого сте бързи наистина  newsm09
Днес бях на преглед (ФМ) при доц.Балев, първо да кажа, че съм мноооого доволна - наистина абсолютен специалист е!
Видяхме бебчо, каза че всичко е в норма, нормален гръбначен стълб, нормални стомахче и бъбреци, сърдечна честота 152 уд/мин. Нухална транслуценция - 0,8 мм. (което мисля че също е добре  newsm78 ). Само имам промяна в термина - по ехограф отговаря на 23.07 и незнам дали вече е възможна промяна в списъка на първа страница.
Най-интересното оставих за накрая  smile3520  - вече видяхме и пола   - ще си имаме момченце    newsm07  newsm81
Мноооого Hug Hug Hug от мен!

# 151
честити сини гащички!
и аз ходих при Балев и мн сам доволна!
кой ти води ЖК ?

# 152
Ние наскоро открихме една месарница близо до нас, там продават истински неща Crazy
Сиско, ужасно е това с натравянето Shocked
Радина - аз за млека избирам по-селски производители. масовите съм ги отрекла. Също така, най-добре е да си купувате мляко от село - ако може, разбира се. Тук, например, има един чичко, дето всеки петък носи мляко от селото - изкупува се за минути Crazy

# 153
  • варненка от София
Привет и от мен, днес много работа около мен, но в това хубаво слънчево време не се стърпях и изведох Шушето вън, че е грехота.

Иначе ви следя, променям новите гащи, бройки и така, да са ви честити всички хубави новини.

Радина, бъди оптимист, зная колко е гадно и тъпо да живееш в притеснения, но опитай се да бъдеш по позитивна. Аз този път ако нямам проблеми сама си ги създавам, но предната бременност не ме пощади от негативни емоции. Като бях в 7-ми месец внезапно и изненадващо почина свекър ми на 54 години, месец след това загубих работата си, но винаги се опитвах да си вдъхвам кураж и да мисля позитивно заради мен и детенце. Прегръщам те и ти вдъхвам цялата си позитивна енергия. Ти сама знаеш, предполагам, че резултатите от БХС не са диагноза, а въз основа на някакви показатели ти дават каква е вероятността плодът да е засегнат. Често пъти лошите резултати от БХС-то да не означават на 100%, че има проблем. Амниоцентезата е вече диагностично изследване, но щом докторът ти е видял, че на този етап няма проблем, опитай се да бъдеш спокойна  Hug Hug Hug Hug Hug

Октавия, промених ти термина, но да знаеш, че принципно терминът се определя по първия ден на последната ти менструация. При мен също беше така с предната бременност. Когато ходих при Балев той ми каза, че по размери на плода терминами е малко по-напред, но че това не променя термина ми. Иначе когато ходих при него в 32 г.с той ми определи кога плодът ще е готов и узрял за раждане, което беше с 10 дена преди термина и почти позна, родих 17 дена преди затата си в 37 г.с. За твое успокоение, обаче ти промених твоята дата  Heart Eyes

# 154
  • Силистра
Момичета, тъй като Варна ми е най-близо, за д-р Балев как мога да се запиша?

# 155
  • София
Здравейте, момичета Hug
И аз искам да се присъединя към вас.Чета ви от известно време, та може да се каже че ви познавам:)
Казвам се Елена , трета бременност карам(една неуспешна имам), имаме дъщеричка на 6г. и засега по думите на доктора пак ще имаме момиченце, термина ми е за 29 юли.И ще съм ви благодарна ако ме включите в списъка.По нататък ще пиша  още.

# 156
  • София
[Сиско - добре са тези резултати, струва ми се Hug[/quote]
Ми май са си ок:) Ама все пак доки ще си каже най-добре  Hug
oktaviq честит малък мъж и от мен  Hug
EliG дошла  Hug Лека бременност и прекрасно момиченце на финала.

# 157
Kak da si napravia takava liniika za bremennost? Embarassed

# 158
Здравейте
Сега се прибирам от прегледа.Уж беше момченце а сега пишката  му паднала  Laughing Ще си имаме втора принцеса.Аз съм много щастлива и тайно се надявах да стане така..Таткото също много искаше момиченце.Всичко й е наред ,всичко си има и е в нормите.Тежи 361гр.,147 уд/мин. Лекарката каза да правим деца докато измайсторим моите сини очи  LaughingНеможа да ми направи дори снимка- бебето много мърдаше и един час неможахме да ги снимаме.Но дудката си я показваше и не се срамуваше  Laughing Така,че вариянта с името да го кръстим на мъжа ми отпада - ще си е Катя  Laughing

# 159
 свеле -много трудно се записва час при него Sad
аз 2 седмици званях по телефона и накрая ми казаха че само намясто можело  
и в петък в 7:30 се наредих 45 на опашката и се молих да остане час за мен... и на 4-тата седмица бях най накрая на преглед..
но чесно казано сам чувала че ако отидеш направо на преглед без час няма да те върне !просто ще почакаш повечко!иначе записват само в петък за следващата седмица!  Hug

# 160
Забравих да кажа,че нашия татко днес има рожден ден и подаръчето му беше нова дъщеричка  Laughing Много иискам да ви почерпя виртуално ама незнам откъде ги вземате тези вкусни снимки  Laughing

# 161
marulka_s   благодаря   bouquet , само да уточня че промяната в термина ми доиде от това, че средната дължина на менструалния цикъл при мен е 23 дена и съответно по кратка дължина на лутеалната фаза, научих скоро че и това оказва влияние за термина.
mi6e66 на ЖК ходя при д-р Бочева в МЦ (работи също и в гинекологична клиника "Ева") от години ходех при нея на профилактични прегледи и бях доволна, а и е в района който живея. А ти?

# 162
аз сам при др.Христова ж мед.център Санита в Младост
личната ми лекарка ми я препоръча и...затова сам там!

# 163
  • София
Да, етре съм на консултация и док. ще ги разчете най-правилно, но съм спокойна.

# 164
  • Варна
Светли, адреса е Зимно кино Тракия, ул. Алеко Константинов 5  - Клиника Темелков. Час се записва от петък за следващата седмица. Някои хора са чакали от 6 до 8, когато започват да записват... Тъй като ти си от Силистра, предполагам, че ще ти е трудно да идваш два пъти.... Може да пробваш наистина да дойдеш без час, или пък да се пробваш при друг лекар. Simple Smile
Дидикар, това наистина е много интересен обрат..  Laughing Дали ще се случи и при нас... Катя ли ще е цялото име? Аз много си харесвам името и бих си кръстила детето пак така, ама ще е странно Simple Smile
Constans, кликни на някоя линийка, която си харесваш и следвай инструкциите. На първа страница май имаше и някаква тема с обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт