Бъдещи мами - ЮЛИ - тема № 18

• 14 059
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и то мен, тези, които забравят да не се притесняват. Ако видите какво списъче съм си приготвила, просто ще паднете. Първо со набелязах имената, но после се наложи да се върна и да видя за какво става въпрос и си дописах кратки бележки, на кой какво щях да казвам Embarassed. Моите приятелки вече се смеят и казват бременелска му работа, защото ние на всичкото отгоре им се стоварихме две наведнъж, с един месец разлика. Лошото е, че и преди страдах от голяма разсеяност, сега даже незнам как да го нарека. Та по същество:
svhristova, мерси за количките. Идеално се ориентирах. Била съм права да изберем големите колела, но тези, които се въртят. Не се помпат, но ще го преживеем Grinning. За нашия татко Квасимодо, се върни в по- предната тема накрая и ще разбереш защо не пише. На мен даже ми става мъчно само, като си помисля.
svetliana, за кофти хора в работата просто те разбирам, на мен вчера даже ми казаха, ако съм била зле с хормоните, да съм ходела да се лекувам, при положение, че съм много спокоен и мил човек и сега не съм се променила, но както казва нашия шофьор в работата за въпросната персона: "Ех, тишината в спалнята води до лудост". Но при нас в офиса проблемите са много дълбоки и дори на тях се дължи решението ми да стана майка. Така че ще ги почерпя, живот и здраве, последния ми работен ден, че благодарение на тях, ще изпитам неща, за които не се бях разбързала хич. Grinning
mi6e66, за котките, от както се помня в нас е имало котка. Сега си имаме една вече бабетка на около 15 години, иамме я от основното ми училище и нямам намерение да я махна. Не излиза навън никога и си ходи на канала в банята, така че не рови в пясъци и да идва после при нас, а и котките са много чисти животни. Разбира се, не смятам да се доближава до бебока в началото. Но бих искала да израстне с животно около себе си.
darka_jivo и Tani80 за цигарите, аз пуша. Намалила съм ги много, почти ги спрях, като разбрах, но в моята работа нон стоп съм нервна и си пушвам по някоя цигара. Вечер и през събота и неделя не пуша, но кел файда, в работно време не издържам без и си нямам оправдание. Успокояваме, че съм чувала от лекари, че по- добре да запалиш една от колкото да се тормозиш, било по- лошо.
Feliciti81 и всички останали с луканката направо ме разби, не се бях замисляла как се приготвя, а ям доста често, направо се притесних, ще питам лекарката следващия път, дано не е много лошо, но спирам вече.
keit,  сънищата ми са цели филми, даже се замислих да си сложа тефтер до главата, да си записвам и да пращам в Холивуд. Американските филми пасти да ядат, пред това, което мога да им предложа. Еротични съм сънувала само два пъти, но криминални, приключенски ехее.....
Ох, от мен толкова, че голямо писане, голямо нещо.

# 136
късметче - благодаря за инфото, аз имам още доста да почакам до прегледа, ама нали в офиса все съм с два месеца напред и си мисля, че и това ще дойде страшно бързо.

Аз спрях цигарите веднага след като видях положителния тест, но преди това съм пушила по две-три цигари дневно и само по заведения и на купони малко повечко. За успокоение - изобщо не е спирало да ми се пуши, на всеки два-три дни ми се приисква да запаля. Гледам да си отклонявам мисълта към нещо друго и така ми минава, а не мисля, че това ме стресира особено.

От две години му мрънкам на бъдещия татко, че искам куче - ама не поддаде до сега, 'щото знае кой ще го гледа, разхожда и води по доктори Twisted Evil (за справка, няма да съм аз). Последно решихме да си вземем, когато бебето направи 2-3 годинки. Иначе и аз се разнежвам много по кучета и котки, даже преди две седмици по една нещастна коала, която беше пострадала от пожарите в Австралия.

А, сънищата .. лелеее.. кейт, изобщо не се чуди, аз цял живот съм си така. Изключително цветни, много обстоятелствени и понякога даже със съспенс ги сънувам. Снощи например сънувах как се опитвам да кърмя овързопеното бебе ylinfant, ама освен това и двамата с таткото държим по едно шише с мляко и разливаме ли, разливаме.. голям смях. Имай предвид, че досега бебе не съм дъжала в ръце. Междувременно тази нощ смених още две теми, включително сънувах как се карам на таткото, че се бави в тоалетната, докато на мен ми се пишка. И най-забавното, ако остана малко без секс и веднага ме почват еротичните сънища. Heart Eyes

Радина - не се притеснявай предварително, знам колко е трудно да си отклониш мисълта от страховете, но не им се давай. Ако се наложи ще направиш амнио (18 г.с. не е късно). Мисли за хубави неща.

Сиско - ето на този линк проверявах аз: http://84.238.215.2/cgi-bin/WebAccess/AltID

# 137
  • София
Jillian , на латиница или на кирилица?

# 138
Кирилица, мисля.. както си го писала на поръчката. Стискам палци.  Simple Smile

# 139
  • София
Благодаря, но нещо не се получава

# 140
  • София
уф, успях!
Датите се пишат с тиренца

# 141
  • София
julsko bebe разби ме с твойте сънища Joy, то и мойте са едни..мани цели филми. Ми ний тук да вземем да започнем да записваме, туко виж излезли много интересни истории.
Manolo Blahnik дет викаш по туй време нямаме кой знае какви планове, но ме притесни факта с чакането от по час - два. В сми като сме така на края туко виж може и да ни попретупат малко, не за друго  Wink Ама каквото дойде, ще видим скоро. Ти да се отчетеш след прегелда, ще чакаме с нетърпение  Hug
sisko_75 всичко е ОК с резултатите, нали?  Simple Smile
Радина,  май на всички притесненията ни са много  Cry Кога оправдани, кога не. Аз последните няколко дни се побарках, но така само вредим на бебоците. Вдигни глава, усмихни се, мисли само хубави неща и само такива ще ти се случват. Не им се давай на лошите настроения.  Heart Eyes

# 142
Момичета с тази луканка много ме притеснихте newsm78 Аз по принцип си хапвам от всичко
Ние с мъжа ми не се пазахме 1г. и като отидохме да питам какви изследвания да си пусна,за да видем дали проблема е в мен,те бяхa:Токсоплазмоза,Цитомегаловирус,Рубеола/IgG и IgM-за тези/,Спин,Васерман,Урина,Пълна кръвна картина.Аз до 3месец ходих в Пловдив при Карагъозов и много бях доволна......но всеки път харчехме по 80-90лв/защото съм от Харманли/а и пътя ме мореше CryСега се записах уж при най-добрия доктор тука в града,но когато отида при него на преглед нито ми казва колко см,колко тежи и най-вече какво е бебчето ми #Cussing out #Cussing outИ когато го попитам нещо си мънка под носа и нищо не мога да му разбера #2gunfire
Утре ще ходя при него и нз дали да го питам трябва ли някакви изследвания да си пускам....
Аз,когато го попитах за БХС ми каза,че няма нужда,защото видя,че костта на нослето за тази седмица в която съм била 7мм/а той трябвало да е 6мм/и затова повече нищо не казах Embarassed
Вие знаите ли коя седмица какви изследвания се пускат newsm78

# 143
Благодаря за окуражителните думи  Hug
Но вече просто нямам сили, то така тръгна с тази бременност, няма я тази радост, тази еуфория както първия път. Съчетано и с проблемите, пишман станах, че съм бременна. А винаги съм била оптимистично настроена.
Пишете ме и мен в отбора на сънуващите. Някои сценаристи могат да ми завидят  Crazy

# 144
  • София
Felicity81 , "звучат" ми добри:

DOWN: 1 от 2000
EDWARDS: 1 от 2700
дефекти невралната тръба: нисък
възрастов риск за  DOWN: 1 от 570
възрастов риск за  EDWARDS: 1 от 5100

# 145
  • София
Radina , карай го малко по-весело  newsm10

Относно луканки и колбаси - ние не купуваме такива. Нито кремвирши, и на детето не давам да яде такива "меса". То ако беше соя вътре - добре, ама то не се знае какво е. Купуваме само чисто филе и месо - не че там няма химия, но поне е месо. От над 15 години не сме купували и кайма. Меляме си месо и я замразяваме. Разликата е много голяма. Пазете се, не само докато сте бременни, а по-принцип. 

# 146
така е ! но... по принцип и аз гледам да отбягвам такива храни ,но напоследък така ми се ядат кренвирши.... че...
ужас ! и чесно казано си хапвам .... най-скъпите взимам с надежда да са малко по добре но...надали ! #Crazy

# 147
Аз до колкото знам слагат прат в колбасите. Sick  По принцип купувахме за кучето такава смес и то не искаше да я яде  ooooh! За детето купувам само чисто месо. Сега вече не смея да купя и никакви млечни продукти. Знаете ли коя марка са по качествени?

# 148
Момичета, не слагайте луканката редом с кремвиршите Grinning
Луканката, сушеницата, "подковата" и други подобни сушени колбаси - това е истинското месо.
Пушените филета и подобни са след тях и най-зле са кремвиршите, саламите (телешки например) и други такива "бели" соеви боклуци.

не се кахърете за няколко парчета луканка, разбира се, най-добре ако ще се консумира - да е с доказан произход и марка. Hug

Радина - мила, пропуснала съм постинга ти, искам да тикажа да не се връзваш на резултатите от БХС, защото нищо не значат. най-обективен е прегледът с ехограф. Успокой се!

Сиско - добре са тези резултати, струва ми се Hug

# 149
  • София
аз няколко пъти съм се тровила с колбаси. Като дете с кренвирш. Приди година и половина беше най-страшно - с колбас на Маджаров. Дори лежах 10 дни в болница на системи. И със суджук. Много са ми вкусни, но - НЕЕЕ!

Общи условия

Активация на акаунт