Бъдещи мами - ЮЛИ - тема № 18

• 14 062
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Да се запиша и аз в новата темичка, докато не сте я изписали Mr. Green

Първо честито на всички, които имаха поводи и на новодошлите мамчета  bouquet

По темата с цигарите - аз не съм пушачка и никога не съм била, но странно защо вече три пъти сънувам (последния снощи), че ми се пуши  и пуша ли пуша Joy

Киселините и мен започнаха да ме тормозят от доста отдавна. Доктора ми изписа "КВАМАТЕЛ" - пие се седем дни по едно всяка вечер. На мен ми подейства - от тогава нямам никакви оплаквания!!!  Предупреди ме, че е възможно отново да се появят и затова да си взема като тръгна от БГ една опаковка, но аз забравих Confused Дано докато съм тук не се появят отново Praynig

Лорка аз също пия Магнерот!!!

Тук днес вали дъжд и е малко неприятно за разходки и затова си направих една хубава едночасова разходка в един спортен център на пътеката  running  Peace и велоергометърче покарах 15-тина минутки  newsm39, след това малко упражнения за дупе и ръце направих и....сега заслужено си почивам Mr. Green

# 121
kukumiavka, изтрий съобщения от личната си кутия че не мога да ти пиша и ми прати ника си там, че на мен нищо не и е излязло.  Peace

# 122
Sarnichka добре дошла в отбора на розовите гащички Hug

Както казахме за витаните - колкото лекари, толкова и мнения Wink затова всяка от нас сама преценява Wink

# 123
  • Варна
Стеф, ами точно IGM ми е пуснато - то е отрицателно, което значи, че в момента няма инфекция. Аз се чудя дали да настоявам за другото - което е проверка дали имам антитела, нали така? Ако нямам антитела, може ли да се направи нещо? Като се замисля, то ако можеше, сигурно щяха да ми предложат, ама знам ли...
Да питам нещо забавно - напоследък забелязвам, че много сънувам, и то все някакви откачени сънища, не само еротични де, но предимно откачени  Laughing Вие как сте? Четох, че при бременните е нормално да се сънува повече, защото често се прекъсвала REM фазата на съня като се будиш да ходиш до тоалетна или като се въртиш по сто пъти в леглото (както съм аз, все не мога да си намеря място...) и затова имало по-голям шанс да си спомняш съня като се събудиш.

# 124
И ти си като мене значи Laughing И моето ИгГ и ИгМ са ми отрицателни. Значи, в момента нямаш инфекция, но може да имаш имунитет - трябва да изследваш ИгГ, което ако е положително, значи имаш имунитет, ако не, значи никога не си карала токсоплазмоза.
А иначе за сънищата - книга мога да напиша за моите, могат да ме освидетелстват даже ooooh!

# 125
  • София
Галето123,книгата е от Хана Лотроп и се казва "Книга за кърменето".Поръчах я от тук и дойде след 2 дена.
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=2437

Фелисити,и аз в петък съм от 17.20ч,стори ми се късно,ама точно тогава нямам бърза работа  Simple Smile

Мишеш,съгласна съм с Аманита,имам болонка на 12 години и може да се каже ,че тя ми е първото дете.Как да я махна?Е,не я къпя всеки ден разбира се,но е чиста.Тя е пълноправен член от семейството и все едно да изхвърля баба ми.

Отказах цигарите и алкохола миналия май.Тогава решихме,че ще имаме дете изобщо.С опитите започнахме след 3 месеца.Пушех 15 год по кутия на ден и исках поне малко да ми се изчисти организма.Половинката ги спря с мен,но той не беше истински пушач.Сега съм твърдо против цигарите,не стоя където се пуши и с нетърпение чакам забраната за тютюнопушене на обществени места и заведения.

Ако знаете в темата на юнките какъв хубав електронен бебешки бележник има.Свалете си го от замундата.Аз от снощи го попълвам,а тъкмо щях да търся нещо подобно по книжарниците на хартия.

# 126
мили мами никой не говори за изхвърляне на животинки !!! в никакава случай !!! аз сам израснала с животни... и мн ги обичам !но както казах по горе с кучетата е различно ! на котка някак си ми е трудно да се доверя! аз моето коте не смятам да го изхвърлям ами да го пратя при баб и дядо на село там мн добре ще се грижат за него! пак и си мисля че  след време може пак да си го взема (ако там не му е по добре )!

# 127
Manolo Blahnik, дай линк за бебешкия дневник, че не намирам!  Peace

# 128
  • София
Или поне как се пише

# 129
Момичета, някоя от вас попадала ли е на шезлонг, които е автоматизиран и има и дистанционно управление. Видях го в някакъв сайт, но не мога да го открия вече.

Аз също съм израстнала с животни, винаги сме имали и кучета и котки, живеехме в къща, но те си влизаха свободно. В апартамента нямаме, защото ми е жал да затворя животните, но ако имахме не бих ги махнала. Всеки сам си преценява.

# 130
  • София
Ето го,пише,че е по специална заявка на майките от БГ-Мама и е на български.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=110921&hit=1

# 131
Здравейте и от мен!
Не съм писала много отдавна, но нещо нямам желание. Всичко ми е толкова безразлично, че думи нямам. Преди 2 седмици ми излязоха резултатите от БХС-то и за съжаление не бяха никак хубави. Гледаха ме на 4Д и доктора каза, че за сега всичко изглежда нормално, но пак иска да ме види като стана 18 г.с. Сега си чакам прегледа на 24 февруари и да видим дали няма все пак да се наложи да правя амниоцентеза (ако не е късно вече)  Confused Да се включа в отбора на мъжките майки, не ми е писано да имам момиченце и това си е, въпреки че надеждата умирала последна Wink Четох че сте обсъждали раждането, за мен нормалното раждане е секцио. Така родих първия път, така ще бъде и сега. Радвам се, че имах възможност да избирам и нито за миг не съм съжалила за това. Още не ме е хванала манията за пазарене, но то има време още. Сега първо да се убедим, че с бебето всичко е наред. Защото...абе не ми се мисли какво може да последва.

Поздрави на всички   bouquet

# 132
имате ли 3D снимки  на бебетата си?   Rolling Eyes

# 133
ради - спокойно Simple Smile всичко ще е наред
стискаме палци ! Praynig
Честити сини гащички !

# 134
  • София
Здравейте момичета,
може ли някоя от вас да ми каже къде мога да си намеря резултатите от БХС в интернет?

Общи условия

Активация на акаунт