СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 70 246
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 960

ама с какво реално се занимават... пишат учебни програми? сменят дограма?.. дават интервюта по медиите от време на време
Изчакват. Някъде из темата го коментирахме вече- Бат' Бойко и компания в момента са на режим изчакване. Да минат изборите и тогава ще сечем глави. Сега не може! Не можем да обидим гласоподавателите. Нито многодетните, нито от малцинствата, нито от селата, нито от градовете... Като минат изборите всичко ще се реши. И то не в наша полза. Ще се реши до степен да се разкара проблема от главата на уж мислещите по него. Няма да има значение кой какво печели, важното е, че сме гласували, после кучета ни яли.

# 961
Момичета, моля за съвет. Със съпруга ми имаме регистрация по постоянен адрес в една община, а по настоящ адрес сме регистрирани в дуга - просто скоро се преместихме в другата община. Според вас къде детето ми има по-големи шансове - в ЦДГ по постоянен адрес или в ЦДГ по настоящ адрес?

При положение, че сега няма ограничение за кандитатстване по райони едва ли има някакво значение в коя община сте, нали си имате регистрацията...така че УСПЕХ!!!

# 962
Момичета, моля за съвет. Със съпруга ми имаме регистрация по постоянен адрес в една община, а по настоящ адрес сме регистрирани в дуга - просто скоро се преместихме в другата община. Според вас къде детето ми има по-големи шансове - в ЦДГ по постоянен адрес или в ЦДГ по настоящ адрес?

Ами след като обяват официално какво ще става, ще разберем.А ако и вярваме на Фандъкова то ще се гледа постоянен.Ама знаели се,аз вече на нищо не вярвам.

Разбирам:-) Благодаря ти все пак:-)!

# 963

При положение, че сега няма ограничение за кандитатстване по райони едва ли има някакво значение в коя община сте, нали си имате регистрацията...така че УСПЕХ!!!

Благодаря jeniqa Simple Smile   bouquet

# 964
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1277173

юруш за едната точка на Фандъкова Laughing

# 965
Добре аз вече тотално се обърках  #Crazy #Crazy #Crazy
Пуснах през нета малката ми кукла,може да сметнете за луда,ама да си знам,че е там,но сега какво ще почне да се класира чак в годината,която трябва да влезе ли ? newsm78 Ох нищо не ми е ясно и това за каква възраст иде реч,нали в яслите децата се примета към 1 годинка,виждам,че пишете и за молби носени в яслите?Ох моля за малко прояснения
Ама вие съвсем откачихте Simple Smile Записвайте ги ако искате още преди да са се родили дечицата. Нищо лично към теб Данитка, но просто се чудя колко ли още такива доста по-рано от необходимото записани деца има из тези безкрайни списъци с чакащи деца.

# 966
                           Официално брой деца в ясла е 16 Обявени повече - защото има повече групи.Местата и при 25 ще са същите,а даже и по-малко.

# 967
  • София
Aз също имам две деца, големият го водя аз на училище, малката баща и на ясла. Така че, който иска-намира начин. Въпросът при критерият брат/сестра не е само в това, дали ще се водят децата в една градина, а дали второто ще успее въобще да влезне някъде, т. е. идентичен случай с повечето кандидатстващи.
То ако е до намиране на начин.. да взема да си копна една ДГ в задния двор, място имам... ще се хванем съкварталци и ще си направим, ама не е там въпроса нали? 'Щото то има начин да си закарам и в Пловдив детето, ей го къде е на час и половина път,и в кв. Бутонец, дето дори не го знам къде е, до скоро е било село, сега кв. на София.. ама НЕ ИСКАМ!!! Искам майките от Бутонец да си запишат там децата, а не тук, щото работи като продавачка в бакалията и й е по - лесно. Нали имаше начин? Що да има начин за нас, а за селтик рейнджърс да няма?!? Я да изчисли някой, колко са децата с поне един родител с постоянна адресна регистрация в София, или роден в София. Да видим дали тогава няма да ни стигнат местата, мисля че ще ни и хартисат.

Мотивация, какво общо видя между моят пост за брат/сестра и твоите глупости за "селтик рейнджърс". Айде малко да си контролираме нервите, защото и други сме от София, ама не обиждаме никой на произход.  

# 968
  • София
Аз пак да си повдигна питането: Дава се по една точка на родител за адрес или ако 1 от родителите има адрес тук , се дават 2 точки?

# 969
  • Нови искър
Аз пак да си повдигна питането: Дава се по една точка на родител за адрес или ако 1 от родителите има адрес тук , се дават 2 точки?

хихихихих Сори ама вече всички се умешахме и никои незнае на кои къде му е точката.

# 970

Цитат
хихихихих Сори ама вече всички се умешахме и никои незнае на кои къде му е точката.

Важното е точки да има и ако може да се джуркат...пък другото... newsm62

# 971
Следното може и вече да е било коментирано и нещо да не съм прочела, за което предварително се извинявам! Считам, че ако се приеме кандидатстването да става чрез физически опашки за съответната учебна година, то ИСОДГ може да послужи за планиране на необходимите места и създаването на нови ЦДГ, ОДЗ и ясли (нищо, че са в Ресор Здравеопазване), за следващите учебни години. Не, че не могат и сега да се направят такива приблизителни прогнози, но... това е друг въпрос... Т.е. системата да предлага предварително кандидатстване за макс. 3 години напред - за учебна 2010-2011, 2011-2012 и 2012-2013. Така ще се преценят капацитетите на съществуващите детски заведения и необходимостта от създаването на нови в критичните райони... Е, това е само една идея, която току що ми хрумна... И пак се извинявам, ако съм повторила някой - не е умишлено, просто не съм в състояние да изчета всичко по въпроса  Wink

# 972
  • София

К1   Поне един родител има постоянен адрес на територията на Столична община или
поне един родител е редовен студент във ВУЗ и има настоящ адрес на територията на Столична община  
1 т.  
За студенти: Служебна бележка от акредитиран ВУЗ и бележка за настоящ адрес на територията на Столична община
Т.е. важното е поне единият родител да има постоянен адрес, за да си получи детето точката. За двама не дават две. Пък после май го промениха и важи и за настоящ адрес.
 Въпреки, че според мен е добре за всеки от родителите да се дава по точка.

# 973
  • Върху лъчите на Слънцето.
Мисля, че се дава точка за всеки от родителите. А ако не се лъжа, последно се говореше за по 2 точки на родител. Т.е. двама родитеря - 4 точки.

# 974
И аз с едни питания. Първо питане: Ако двамата родители сме с различни адреси по местоживеене, но моя е в общината в която е и детската градина, какви ли са ни шансовете?  И второ питане: Как може на 07.02.2009 - детенце да е на 55-ти чакащ, а на 21.02.2009 да е 56-ти чакащ?

Общи условия

Активация на акаунт