Май 2005- Тема 123

• 14 569
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник и честита Баба Марта!
Иви,честита годишнина!  bouquetДълги години щастие ви желая! Heart Eyes

Ние бяхме няколко дни в Еленския Балкан.Имаше сняг и си направихме невероятна пързалка,Данчо вече се пуска сам със спортна шейна от доста стръмна писта,та очаквайте следващия шампион по зимни спортове! HugА иначе чистия въздух им се отрази добре,сополите спряха все едно с ножица съм ги отрязала! Rolling Eyes
И ние мислим да поизлезем някъде на обяд с децата.
Малейна,добре те разбирам за разходките и излизанията с двете деца-пълна лудница,ама няма как-децата си искат своето.Честит имен ден на Марти,да те слуша и помага,да е здрав и силен!  bouquet
Тиа,и моето дете така ми се моли да не остава при баба.А знам че му е хубаво,защото бабите им измислят забавления!
Много се измарям по празници,и очаквам момента,когато няма да ми е толкова трудно с двете деца,обаче дали ще дойде този момент Rolling Eyes

# 181
  • Bristol
Много се измарям по празници,и очаквам момента,когато няма да ми е толкова трудно с двете деца,обаче дали ще дойде този момент Rolling Eyes
Ще дойде, ще дойде  Hug Нека дръпнат още малко.

# 182
Моя пък синковец много обича да спи при баба и дядо си. Това го практикуваме съвсем отскоро де - може би няма и година откакто започнахме да им го оставяме. И то се е случило има-няма 10-ина пъти. Само на моите родители, на другите не съм съгласна, макар че почти изцяло отглеждат племенничката на Дени. Дени милия често се обажда на баба си да го вземат да спи при тях, ама те рядко имат възможност. Пък и на нас ни е скучно без него Blush Свикнали сме си винаги  и навсякъде да сме си тримцата и единия като го няма ни е тъпо Blush

Честит имен ден на Марти! Да е много здравичък! Hug

# 183

Честит Имен Ден на Марти  Hug

# 184
Честит празник!

Иви, честита ви годишнина!Пожелавам ви здраве, щастие, късмет и много любов! Hug

Честит имен ден и на Марти!  bouquet

# 185
Честит празник! bg
Ние бяхме на Рилския с Ники и една приятелка.Изкарахме страхотно,спахме там ,в едно хотелче,починах си....
Честит имен ден на Марти!Много са слушка и да порастне голям и силен! Tada Tada  costumed034  Party Time
Иви честита годишнина!Много щастие и любов! 1dating married luvbed txtloves newsm76

# 186
Момичета, моля ви, препоръчайте ми някакъв читав дерматолог в София. Косето има някакви ужасни екземи по лицето, които педиатърката смело ги нарече атопичен дерматит, но аз първо не съм сигурна, че е това и второ, не съм навита да го мажа с кортикостероидния крем, който му изписа. Confused Та затова искам да го заведа при специалист.

Извинявайте, че така набързо и служебно, обаче тия дни ми гръмна главата. Миша докопа някакъв гаден вирус, три дни изкара с температура над 39 градуса, накрая се оказа, че сливиците й са в налепи и направо чудничко си изкарваме почивните дни Laughing

# 187
Феъри, аз съм водила Марти във Вита при една млада докторка, забравих й името, но в сайта го има. Но тя е традиционалист - макар на Марти на не изписа кортикостероид, а тип козметика. С добри впечатления останах тогава, но по-късно се ориентирахме към хомеопатия и повече не съм ходила  при дерматолог. Дано се оправи мъникът, а каката да оздравее час по-скоро!  Hug

# 188
Феъри и аз нямам идеи за дерматолог. Каквото и да му е на Косето, освен разпита с какво переш, какво смени, какво му даде да яде, какво смени в храненето, пак  ще ти дадат кортикостероид и ще те насърчат да внимаваш в захранването и да не сменяш праха и омекотителя.  Rolling Eyes

Ние ходихме да зарята-проверка ... проверката беше скучна според Калоян  Laughing, но зарята на живо го впечатли, основно заради гърмежите.

# 189
  • София
Феъри, аз съм водила Марти във Вита при една млада докторка, забравих й името, но в сайта го има. Но тя е традиционалист - макар на Марти на не изписа кортикостероид, а тип козметика. С добри впечатления останах тогава, но по-късно се ориентирахме към хомеопатия и повече не съм ходила  при дерматолог. Дано се оправи мъникът, а каката да оздравее час по-скоро!  Hug

и аз съм водила Ема при нея, с добри впечатления съм.

# 190
Тиа, аз съм почти сигурна, че проблемът идва от триенето на кожата му. Обривът се намира точно отстрани на скулите, където се трие най-много като лежи. На която страна е спал последно, на нея има повече обриви. Аз го мазах няколко дни с кортикостероид и естествено резултатът беше мигновен и също така мигновено се върнаха, щом спрях. Не мога да го мажа продължително време  с него Confused
Ще пробвам с тази лекарка от  Вита, да видим тя какво ще измисли.

Малейна, таз млада докторка педиатър ли е или дерматолог? Защото на сайта им има по няколко и от двата вида, та не знам как да се ориентирам кой е моя човек  Laughing

# 191
Здравейте,по   food010 kaffeetrmker_2 newsm64
Дано се оправи Косето,незнам такъв доктор.
Ще кача снимки..

# 192
  • София
Феъри и Павката има такива "лишеи", които ту се възпаляват, ту затихват. Кожата там си е грапава. Мажа само с Тайс и нищо повече. Умишлено не го водя, защото знам, че ще започне една въртележка...Даже сега съвсем ги няма. Период.
Ако няма на други места, според мен само вижте козметиката и не им обръщай много внимание.

Ние изкарахме страхотни почивни дни с децата на вилата. Беше лудница, много дивяха, много се пързаляхме, но май майките бяхме по-активни  Laughing  Направихме шоу на децата  Laughing Толкова мокра не съм била от дете...и кална  Crazy

# 193
# 194
честито за всички празници които съм пропуснала тия дни   bouquet

Kamij страхотни сте двете с Ники Heart Eyes

Криси замина днес на градина цялата окичена с мартеници, по ръчката батко и снощи и ги сложи, тя естествено копира него и една за госпожата Heart Eyes

спокоен и слънчев ден от нас!

Общи условия

Активация на акаунт