Май 2005- Тема 123

• 14 350
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
Феъри,и аз ти препоръчвам нахткерцен на д-рТайс.На Радо също му излизат лишейчета,но и аз като Дианка не обръщам много внимание,а мажа с кремчето.Дано не е сериозно!Бързо да оздравява каката! Hug
Отивам да сменя наакано дупе,това дете много яде ама и много се......е Laughing
Камий,отивам да гледам снимки!

# 196
  • Варна
Феъри, дано да не е нищо сериозно и да оправят мъниците.
Завиждам ви за хубавото прекарване. Ние дойдохме в Русе и се натръшкхме болни. И двете деца кашлят, а аз с много гадна стомашно-чревна инфекция. Не ставам да пътувам, иначе още днес бих си тръгнала.

# 197
Феъри, дерматоложката  Hug

# 198
Здравейте!
Малейна, честит имен ден на Марти! Да ви е жив и здрав! Много да ви радва и обича  Hug.
Успех и на мъжа ти с презентациите и да има мноооого продажби.
Иви, честита годишнина! Дълъг, щастлив, изпълнен с любов и с приятни мигове съвместен живот ви пожелавам  Heart Eyes.
Маги вече е добре и от другата седмица живот и здраве ще ходи на градина  Wink. Мястото, където ходихме беше много хубаво, но НЕ успяхме да си починем. Даже се прибрахме по-рано от предвиденото. Диването беше като пощуряло. Лягаше си по нощите и ставаше в 6 ч. Естествено будеше цялата къща и по цял ден предаваше фасони. Абе много непослушна беше. Иначе въздуха и се отрази много добре.
Адвайс, ами педиатърката ни я чу пневмонията. Симптомите бяха единствено кашлица, ама почти непрестанна, даже и през ноща. Вече тотално се убедих, че трябва да се ходи за второ, че и за трето мнение. Както писах преди, при рентгена бяха написали, че нищо и няма. Да, ама като занесох снимката на педи и тя категорично отсече, че е пневмония. На по-силна светлина се вижда много ясно. Като Тома неверни направихме и разни кръвни изследвания. От тях обаче единствено моноцитите и бяха малко над нормата. Познат доктор ни изпрати при детска пулмоложка. Без да и казвам нищо, прегледа Маги и потвърди диагнозата. Каза, че сме я хванали буквално на 2-рия ден и така се разминахме с болници и пр.
Гуш, ама наистина съвсем различни плочки си избрала и честно казано съм направо влюбена в тях  Hug.
Тиа, браво за ентусиазма. Много са ви хубави мартеничките  Wink.
Феъри, много неприятно с тези лишеи. От близки съм чувала добри отзиви за д-р Бърдаров

Ей, това моето ще се осакати. Току що си дрънна главата в стената. Хвърляла се да плува, като русалките от Н2О, ама със засилка. Спалнята била морето  #Crazy.
Поздрави на всички и болничките да оздравяват   bouquet

# 199
Aдри, при вас пак е весело! бързо да се кротва малката муцунка и ти да отдъхнеш!
Марти ще е у дома тази седмица - днес педката каза, че имал задържан секрет в единя дроб (остатък от предишното боледуване, което беше преди 3 седмици  Shocked), не е успял да го отхрачи. Сега сме на сиропче АЦЦ. Дано с това да се свърши!
Хубав и слънчев от нас!

# 200
Малейна, дано да помогне. Аз последните три дни давах на Маги АЦЦ, но на прахчета и съм много доволна. Ако имаш възможност да го водиш някъде по-на височко пр. на Витоша ще видиш как ще изкашля всичко  Wink.
Хайде излизаме на вън да подивее малко диването  Laughing.

# 201
задържан секрет в единя дроб (остатък от предишното боледуване, което беше преди 3 седмици  Shocked), не е успял да го отхрачи.

Е ти ме разби!  Shocked Не съм предполагала че и такова понятие има.

# 202
Много ви благодаря за помощта! На първо време взех на д-р Тайс крема да видим с него какво ще постигнем. Преди това бях купила на Мустела един, който го препоръчваха, но не помогна.
Ако не помогне, ще се ориентирам към някой от споменатите от вас.
Дианка, лошото при Косевите лишеи е, че не мога да не им обръщам внимание, защото ако не се третират с нищо, плъзват и стават все по-големи и по-големи., ще му стане цялото лице в тях.

Гуш, плочките наистина са страхотни, а аз си мисля, че може би по-удачния вариант за батерия е пак да е като избраната, но с по-дълга човка, та да не си биете ръцете в мивката. Peace

# 203
задържан секрет в единя дроб (остатък от предишното боледуване, което беше преди 3 седмици  Shocked), не е успял да го отхрачи.
Е ти ме разби!  Shocked Не съм предполагала че и такова понятие има.
ами и аз недоумявам - човекът хич не изглежда болен (нито е изглеждал през последните 2 седмици) - само си кашля по малко, но не намалява и не отшумява, аз в началото си мислех, че ще отшуми постепенно и не му обръщах внимание. Какво лиоще има да ни минава през главите покрай дребовете  Mr. Green

# 204
Адри и Ники е фен на Х2о ,ужас като ги види и откача.По цял ден плува из нас Joy

# 205
Мерсо за комплиментите!

# 206
Здравейте и от нас  Flutter
Ние преди малко се прибрахме. Бяхме си в Стара Загора за почивните дни, имаше празник на Зоопарка на 1 март, много разходки, малко почивка и даже едно нощно излизане успях да направя  Blush
Гледам пак болнички има...
Феъри, не мога, душо, да дам съвет, само кураж да пожелая, че както сте я втасали и с двамата неприятна работа Hug
Малейна, това понятие и аз не го бях чувала Thinking АЦЦ бяхме вземали на мъжа ми прахчета, много доволни останахме  Peace
И аз да пожелая на съпруга ти успех на презентациите и много продажби  Heart Eyes
Ками, много сте сладки на снимките от Рилския манастир и въобще  Heart Eyes
Адри, тъй са малките фурии, и нашият не се спря пак, ама поне си спи до 8 и нещо  Crazy
Гуш, и аз одобрявам плочките, и за батерията се присъединявам към забележката на момичетата Peace

# 207
Малейна взимам да се плаша. Калоян си буха втора седмица също, аз го броя че откашля носа и както ти казваш не изглежда на болен - храни се, има настроение  newsm78.

Камий много е пораснала Никол.

Аз нещо се чувствам страшно уморена - мисля да си лягам направо с дребния след малко - четем приказка и спим.

# 208
  • София
Малко да се посмеете с мен.

Кате, пусни и твойте, че с някои трепеш рибата.

# 209
Пфу, мина неприятната процедура със забелването. Излезе страшно много секрет ooooh! Доста гадно преживяване беше. Аз очаквах да продължи кратко, едно рязко дръпване или нещо от сорта. Изплакване за момента и после плач от последвалата болка. Да стисна очи за секунди и после да си го гушна. Ама не би...около 5 минути трая гадната процедура. Мъжа ми стиска с все сила ръчичките, аз крачетата, лекаря си върши работата, Дени плаче и се дърпа. Накрая милото вече нямаше глас и само нареждаше "мамо, моля те, хайде стига вече, кажи му да спре". Гадна работа! TiredНо пък няма да ходим няколко дни подред. Чак след 10 дни на контролен преглед. След като излязохме от кабинета, Дени заяви че тоя лекар е тъпак и повече не иска да му вижда очите. Боли го, но търпи геройски без да плаче. Разказва гордо по телефона на баба си и дядо си как в асансьора мама го е поздравила, че е герой и за награда сме му купили часовник на Бен 10 Laughing Та така...мина ни и това от дневен ред. Но си пропусна тържеството в градинката Tired А си знаеше стихотворението перфектно.

Вашите дечурлига как са с произнасянето на "щ" и "ч". При Дени "щ" е "ст" , а "ч" е заместено от "ц". В момента сме в процес на обучаване, ама за сега със слаб успех. Успява да каже "ч", ама много странно, някак по-меко. А като се изправи пред някоя думи, съдържаща и двете буквички, настава шаш и паника - от умуване коя буква как се изговаряше правилно настава такава бъркотия, че той самия се ядосва и се подиграва сам на себе си че говори глупости. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт