Май 2005- Тема 123

• 14 574
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Благодаря за подкрепата. Аз докато успея да реагирам и тя се беше изнесла. А не си струва да се занимавам с нея, след като Иво вече няма да е там.
Ние сме в Русе. Реших да използвам празниците награбих децата и си дойдох за малко. Хем да направим малко гости и да разбуним духовете тук, хам мъжът ми да си свърши там, каквото има да прави, че с две деца в къщи няма да успее.
Аз купих едно кълбо пресукава в бяло и червено прежда и едно пакетче синци и с помощта на Детелина направихме 70 гривнички за децата и за госпожите в двете групи. Вчера ги занесоха и раздадоха.
Гуш, много ми харесват цветовете, които си избрала.

# 166

Аз съм на работа, нощна съм. Дени снощи е бил на рожден ден и от малък започна с късните прибирания от купони - в полунощ са се прибрали с баща си, в 1 часа ми се обадиха, че ядат супичка в леглото - присетил се, че още е гладен Crazy

# 167
Честита баба Марта! Да сте здрави!

Ето ги и нашите мартенички

# 168
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Да сте бели и червени, здрави и засмени!!!
[/i]

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 10:11 от valia77

# 169
Честита баба марта!Много здраве,щастие и късмет!
Тиа много хубави мартенички!

# 170

Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!

# 171
Честита Баба Марта! Бъдете бели и червени, румени и засмени!  Hug

Ние днес бяхме на карнавали, на гости на моите леля и калеко. Насито отиде с голям ентусиазъм. На площада мъничко се смути от звука и вида им, но когато четирима от тях дойдоха на гости, той се скри под масата от страх, чак плака. Много се стресна. Обаче те свалиха маските, седнаха и чановете им спряха да звънят, та се показа нашия мъжага и видя, че това всъщност са хора, не някакви чудовища.
Следващата неделя ще са тук, у наше село, та той иска да го маскираме. Баща му му каза, че и ние имаме чанове и ще му закачим един. Да видим дали няма да се стресне като ги види, обаче.

# 172
  • Варна
Честита Баба Марта!

Тиа, много красиви мартенички.

# 173
Добро утро!
Аз отивам на Рилскя Манастир!
Лек ден на всички Hug

# 174
Честита Баба Марта и от нас! Бъдете бели и червени, здрави и засмени!
Тиа, мартеничките ви са супер, явно имаш много идеи, не бих се сетила такива да правя с Марти!  Grinning
Ние бяхме при нашите за 2 дена, отпразнувахме лекинко имен ден на Марти (ние на 1 март прaзнуваме) и по този случай - черпя виртуално, макар и на патерица!

Popcorn cook Coffee beer2 Wine Glass Скромно, но от сърце!

Марти нещо много кашля, в сряда ще посетим педката, дано е нищо!
Любимия от днес е дежурен по щанд - 2 седмици ще прави демонстрации (и дано и продажби да има) на Минико-то в Халите в София, по 12 часа на ден (дано не е нон стоп там - има си помощник), че не е лесно с двете дечурлигца у дома. Даже да ви кажа, малко ме е срам, но си признавам, че не смея да изляза на разходка сама с двамaта!  Embarassed Надето в момента е доста своенравна, ако не става на нейното - сирените пуска, Марти е на моменти, но ако сe случи лош момент, загубена съм. Това е от нас! Хубави празници!

# 175
не смея да изляза на разходка сама с двамaта!  :oops

Влизам ти в положение  Laughing. На моменти Калоян като истеряса за нещо (вчера беше убеден че трябва да е без яке) та само си представям и едно прохождащо/проходило ако се мота наоколо  ooooh! . Още малко и на есен ще са неустоим тандем.  Hug .

# 176
Здравейте момичета  ooooh!
Ние днес имаме годишнина от гражданския брак и да ви почерпя за наше здраве:

И по случай празника имаме подарък, който аз си избрах- комплект чинии /малки и големи/ и купи в жълто...и децата намазаха по една порцеланова чаша за мляко.. Heart Eyes Heart Eyes
И Лора е с варицела  ooooh! Laughing...или е хванала от яслата преди да влезем в болница /преди 3 седмици/ или в болницата  newsm78...вчера свърщи антибиотика и и явно затова избиват сега Rolling Eyes....та ще се гледаме и с Теа у дома...да видим кога ще избиват нейните...да минаваме и това...и да затварям годината Sick Laughing Laughing

# 177
Иви, честита годишнина! много любов и жар в семейството ви, а малките принцеси да изкарат варицелата леко и бързо!  Hug
Тиа, аз само си пея "Дано, дано, дано..."  Whistling

# 178
Иви честита годишнина! Пожелавам много години любов и бъдете здраво и силно семейство!

Малейна който пее зло не мисли  Laughing .

Уф! Пък аз съм крива. Оставихме детенце при баба - както едва си тръгва от там през седмицата, така като замрънка "Моля те, моля те, не ме оставяй, моля те вземи ме" ooooh! страшна работа - голям театър. След 10 минутно врънкане викам - добре обличай се... е да  ама не му се иска и почва да се мота. Добре че преди това имахме едно бебе на гости, та му сменяха памперса, та "отидох да го изхвърлям че много мирише"  Crazy . Знам че е добре, знам че ще му е весело, защото майка постоянно му измисля нещо ново да правят, и все пак ми е едно......  Rolling Eyes.

# 179
Ей никакви ни няма в почивните дни  Laughing .

Честит празник! bg

Мисля да водя мъжот на обяд по някое време, а после дребния да гледа зарята в центъра.

Общи условия

Активация на акаунт