РУСЕнски справочник-2

• 18 903
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Здравей те русенски май чета на всички честит празник и много целувки. newsm47 newsm47 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 196
  • Русе
аз в понеделник мисля да ида до ЦДГ Здраавец,да видя накъде върви новия окон4ателен списък.....големи нерви,голямо 4удо с таз градина.някои да е ходил ве4е ??
а моята приятелка,чието дете посещава 15 ясла й казали 4е ремонт нямало да има и няма да ги местят при  нас в 12-та ясла Shocked и при нас още нищо не се чува за ремонт,а също не са казвали нищо по темата,4е 1 месец няма да работят.....така че с ремонтите сме доникъде,явно ще си напуснем края на август яслата и няма да видим ремонт. Tired

# 197
Така като се поразрових разбрах, че няма смисъл да подавам оплакване...За да остане в ясла детето трябва да има бележка и/ или протокол от лекар, че е наложително да не бъде изписвано, дрън дрън...  Cry
Като знам, че избори идат май е най-добре да се обърнем към Бойко Борисов  ooooh!

# 198
                                Честит празник,момичета!!!
Нека бъдем още по-красиви,уважавани и обичани от нашите деца и мъжете ни!!!  bouquet

# 199
  • там където ме зове сърцето!!!

# 200
# 201
Момичета, бъдете здрави, обичани и щастливи!

# 202

Да Деби такъв е живота в тая държава  Rolling Eyes
На нашия списък децата  родени до юни се изписват юни май на 1-ви оттам всеки ден след рожденната дата.За тези бележки от доктора и аз чух,но при нас ще е тъпо да дам такава бележка при положение,че всяка седмица сме болни.

# 203
Да ви честитя малко със закъснение мили дами.

Честит празник!
Бъдете горди и уверени жени,
бъдете смели в мечтите и начинанията си,
покорявайте с красотата си на Богини!
И не забравяйте, че вашето призвание
е да правите света по-добър!

# 204
  • град Русе
......В нашата ясла на таблото с обявите има точно такъв лист и поименно изброени децата,кой-кога ще бъде изписан,т.е. на рожденната си дата са всички.
Дидк@,нещо се бъркаш. Не всички деца от яслата ни се изписват на рожената си дата. Тези, които са родени през първата половина на годината, се изписват юни. Алекс навърши 3 годинки в началото на месеца и ще бъде изписана за градината на 1.06., както и останалите деца, които са родени преди юни. Макар че е доста странно едно такова изписване и поставя в неизгодно положение родителите на хлапетата, родени след тази дата. А относно ремонтите - засега нямаме официална информация по въпроса Simple Smile

# 205
Здравейте,аз съм съвсем нова и се радвам че можем да обменяме информация.Ние сме приети в ЦДГ Снежанка в първа А група при Дочева и Митева.моля за информация на градината и госпожите Grinning

# 206
Искам да си сложа автар и лентичка за рожд.ден на Денис,но немога.моля пишете ми

# 207
Искам да си сложа автар и лентичка за рожд.ден на Денис,но немога.моля пишете ми
Кликни върху някоя от лентичките на другите и след като си нагласиш твоята си копираш генерираното URL и го поставяш в настройките на Профил Лична титла (Подпис). Запазваш си профила и правиш рефреш на някоя страница, за да видиш направените промени.
Надявам се разбра и да се справиш  Peace

# 208
Благодаря много MagieA. Сложих си аватар и лентичка. Grinning

# 209
Кликни върху някоя от лентичките на другите и след като си нагласиш твоята си копираш генерираното URL и го поставяш в настройките на Профил Лична титла (Подпис). Запазваш си профила и правиш рефреш на някоя страница, за да видиш направените промени.
Надявам се разбра и да се справиш  Peace
S
Много благодаря.Сложих снимка и лентичка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт