КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 13

• 43 600
  • 329
  •   1
Отговори
# 180
  • В офиса
Отивам да купувам Капитал.
Защо днес, той не излизаше ли в събота?

Лекси, теб имам да те разпитвам на ЛС, че нещо почти се харесахме с вашето у-ще, ама много пари, бе Sad

# 181
 Joy Joy Joy Joy
Ох, Тинки, стой!  Joy Joy Joy
Винаги долу-горе края на март излиза това приложение на Капитал за образованието, а сега не съм следила дали е излязло и затова питах.  Laughing Laughing Laughing

# 182
  • В офиса
 Laughing Буквално от вратата ме върна
Щото съм заспа и прoчетох "Дали" като "Днес"  ooooh! Е, щях да се разходя малко...

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 11:52 от Тинкърбел

# 183
Интересно ми е на какво основание се твърди, че всяка година трябва да има корекции, при положение, че в момента сме в световна финансова криза, която се отразява във всички сектори и хората все по-масово остават без работа и пари. Ако ръководствата на всички ЧУ продължат да качват цените, няма ли да останат без ученици накрая?! Да не се окаже в един момент, че и тях ги е ударила кризата, от пуста лакомия. Реално погледнато не би трябвало да имат причини да качват цените на обучението, при условие, че толкова много цени бяха намалени, като следствие от кризата. Ще ме извините, обаче аз съм в недоумение - в чужбина таксите падат, а тук щели да се качват още. newsm78

Моя позната, чиято дъщеря учеше в частно училище преди около 10 години, ми сподели, че ако тогава заплатата й е била 500 лв., таксата за училището е била в размер от 300 лв. А сега в какъв размер трябва да са нашите заплати, за да плащаме такси от 6000 лв. нагоре?! #Crazy

# 184
Всяка година таксите търпят корекции, предполагам ,че и тази няма да е по-различно

Ако всяка година  има корекции , то тази година таксите би трябвало да се коригират надолу.
Абсолютно безумие е обратното да се приема за нормално.

# 185
Ако всяка година  има корекции , то тази година таксите би трябвало да се коригират надолу.

202uu

Кратко, точно и ясно.

# 186

Подкрепям това мнение.
Бих могла да понеса изключение само в случай, че училището добавя нова качествена услуга към процеса на обучение, иначе - не.

# 187
Добавя - през лятото ще се строи цяло ново крило и ще имаме още нови учители, Например по химия сега имаме 2 плюс един помощник, а от догодина ще са с 1 повече учителите, което за 60 човека гимназия си е много добре. Освен това в IB ще има нови предмети, което значи нови учители също. И освен това май ще правят нещо на тенис кортовете, а таксите се оказа, че няма да се вдигат за догодина - видях ги оня ден, защото пак са засипали наще  с разни документи.  Wink

# 188
Саше, искам "Ден на отворените врати"! Simple Smile Чакам го с нетърпение, за да надникна в този училищен рай. Simple Smile

.....................

Иначе аз също не мисля, че ще се вдигат тази година таксите.  Не вярвам да падат, но все пак няма как да вървят точно сега нагоре.

# 189
  • София
Увекинд има увеличение с 300 Евро на годишната такса и вече детската градина е 3000Е/3100Е/3200Е. Цената е взависимост на колко вноски ще си платиш 1/2/10.

# 190
Здравейте нещо съм изгубила новата тема ooooh! а да ви се оплача и в нашето чу с 200 евро догодина таксата отгоре  Mr. Green

# 191
  202uu

Кратко, точно и ясно.

Така е. И аз съм на мнение, че точно в момента няма никакво основание за повишение на таксите. Доста цени са замразени и дори падат.
В това отношение не мога да не отчета факта, че нашето училище излезе със Соломоновско решение - увеличението е съвсем символично и на практика се запазва статуквото ни в ценовия регистър на ЧУ.
Наистина се надявам ЧУ да проявят здрав разум и да не се увлекат в желанието си за бърза печалба.

# 192
  • София
Здравейте нещо съм изгубила новата тема ooooh! а да ви се оплача и в нашето чу с 200 евро догодина таксата отгоре  Mr. Green
desita1234, а кое е вашето училище?

# 193
Увекинд има увеличение с 300 Евро на годишната такса и вече детската градина е 3000Е/3100Е/3200Е. Цената е взависимост на колко вноски ще си платиш 1/2/10.
Това за колко месеца годишно е? 12 или те имат 1-2 месеца лятна ваканция?

# 194
,ЧУ Бъдеще град Пловдив е нашето училище. Аз определено ще ходя да се разправям няма да оставя така нещата.Искам да разбера на какво основание ми вдигат таксата , то така ако си мълча тя всяка година ще върви нагоре. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт