Аденом на хипофиzата - тема 3

• 65 787
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Ивка,поздравления за добрите резултати HugДано и на ЯМР-а нещата да да са ок Peace

# 346
Благодаря ти Цецинка за подкрепата. Днес се обадих на доки и ми казаха, че съм одобрена от ЗК за ЯМР. Остава да си запиша час и готово.
Лек ден на всички  Hug

# 347
Здравейте момичета, аз за моя аденом досега приемах парлодел или бромокриптин. А сега  док реши да кандидатстваме за достинекс. Но пък преглеждайки в интернет позитивния лекарствен списък гледам, че го няма в списъка. Вие знаете ли нещо повече?

# 348
Iitula последно преди два месеца взех Достинекс отпуснат от касата и е напълно безплатен,стига сега да не са променили пак нещо  newsm78.

# 349
Здравейте, момичета. Днес си запазих час за ЯМР в окръжна болница в Пловдив и ми казаха да питам доки как иска да направят ЯМР-то с контраст или без контраст, та въпроса ми е: От кога ендокринолога определя как да се направи ЯМР-то?  newsm78 Трябва да им се обадя да им кажа какво е казал, за да предвидят сестра ако ще бъде с контраст  Thinking

# 350
Благодаря ти джена, то и на мен ми стана интересно, защото като занесох молбата за ЯМР в здравната каса, оттам не знаеха нищо.
Ива аз си запазих час в болница Лозенец и те не са ми искали да питам ендото, а напротив ендото каза, както операторите кажат така, а тяхното мнение е с контраст

# 351
iva 06  и мен ме питаха ама мен - не докито така че беше по- зле ,но аз реших да е с контраст и така !Тъпо но факт !

# 352
Здравейте момичета , как сте ?
litula : кой е тел. за записване за ЯМР и колко време се чака т.е. за след колко време ти дават час ? И аз в Окръжна в Пловдив ще си правя ЯМР .

# 353
Аз миналата година юни правих във Военна в Пловдив и ми дадоха час за следващия ден.

# 354
adi75 тел. е 9607 681/684. Аз се обадих на 3.06 и имаше най-ранни часове за 18.06, поне така ми казаха по телефона, а и изглежда защото е с направление. Мисля, че без направления дават и по ранни часове

# 355
Благодаря litula ! Лек и спорен ден на всички ...
t_pavlova : как си ти ?

# 356
Добре съм. Засега всичко е наред с бебо, но продължавам с хапчетата. На 25 пак съм на лекар.
Лек ден!  Hug

# 357
 Здравейте,момичета! Искам да ви кажа,че преди 3 год след преглед на ЯМР ми откриха микроаденом на хипофизата-бях с леко завишен пролактин и имах проблем със забременяването -от година правехме опити без успех.Ендокриноложката ми изписа Парлодел.Пих го само 1 месец-пролактина ми влезе в норма.След което гинекологът ми хапчета за стимулиране на овулацията-и тях пих само 1 месец(по време или след цикъла беше) и...СИ ИМАМЕ 2 СЪКРОВИЩА-момиченца-на година и 3 месеца Simple Smile Hug Simple SmileЖелая ви много вяра и хъс за успех.Ще се сбъдне мечтата ви-от сърце ви го желая и съм с вас!!!

# 358
Здравейте, момичета.
Litula аз се обадих на 8 и ми даваха час за 11.06 и аз съм с направление, но на мен не ми беше удобно за тази дата и ми дадоха за 16.06.
Лек ден на всички

# 359
litula, аз звъннах на друг телефон 96-74-23, мисля, че това е телефона в кабинета на ЯМР.

Общи условия

Активация на акаунт