Кой разбира - тук се спира ... Чехия - 10.та тема

• 15 445
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Ели, аз не искам да споря. Всъщност не знам защо изникна спор, де. Ходят си на изпити децата. Голяма работа.

# 61
Деси
не спориме ... дискутираме само... както се казва шпатна комуникаце Mr. Green
мен никаква ме няма по споровете  Blush Mr. Green

Да ви кажа че ми дойде летак от 26.2. в Лидл ще има гръцка седмица  Party
С две ръце препоръчвам халвата с какао - ние се зареждаме с 10х бройки, че на есен чак пак ще има гръцка седмица в лидъла  Mr. Green
и лукума им е вкусен, но не сме му такива фенове като на халвата...
има и едни мражени таштички със сирене - като малки банички  - и те са ни вкусни, купувала съм и сърмички - ама много малко - те са за опитване само  Mr. Green

# 62
Добро утро на всички, аз малко се поизгубих. Събота и неделя само по гостита, даже не ми остана време да наготвя, та трябваше днес рано да ставам да готвя да има нещо за работа. Аз не съм почитател на халва.
Как изкарахте викенда? Мен много ме боля корем и даже се чудя дали да не ида на преглед, че моя час е чак за следващия петък  newsm78 . Дано да не е нещо сериозно де  Rolling Eyes
Хайде лек ден на всички от мен  Laughing и много усмивки

# 63
Здравейте, здравейте Hug Hug Hug

tracy_t не се притеснявай, мен също ме наболяваше корем в първите месеци на бременността даже и кръста, споделяла съм това с гинеколога, но е нормално за промените, които настъпват в организма, пии задължително фолиева киселина Naughty
Безпроблемно бременеене ти пожелавам и горе главата мама ще ставаш, това е най-прекрастното чувство  bouquet

# 64
Ели, мерси за информацията Hug, ама разбира се че ще си купим халвичка, а то и сега в неделя е заговезни, та ще връзваме халва,яйце на конец и ще "амкаме", така е обичая, децата ще се радват много, ще има да отварят уста, гонейки халвата Joy

Наближава и 1 март, ще получите ли мартенички от БГ?

При нас вече няма сняг, но в събота бяхме семейно на пързалка, падна голям смях и веселие.

Това е от мен, прекрасен ден Ви желая  bouquet

# 65
Здравейте и от мен!

Ивчо, продължава да е изринат и днес му изписаха освен кортикостероидното кремче и капки Финистил, оказа се че имал APEC синдром.

tracy_t, не се притеснявай и при мен беше така към 15-та седмица.

Ей кой спомена нещо за кифли, запалихте и мен  Laughing

Ани, благодаря, че ме подсети за заговезни. Ние чакаме да получим тази седмица мартенички от мама. А парзалката ще ни се размине, защото докторката каза да си стоим в къщи

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 17:22 от Eти

# 66
Ох, момичета благодаря ви много много. Успокоих се. Мен понеже нищо досега не ме е боляло и малко се притесних.
ЕЛИ, благодаря много за инфото за здравната каса. Днес ходих да си поржадам за приспевек и ми казаха, че до седмица ще ми изпратят паричките  newsm44 newsm51

А като казахте кифлички, сега и на мен ми се доядоха  Joy Joy Joy

# 67
Здравейте и от мен,

Ели, мерси за инфото. Халвичката няма да я подминем  Laughing

Иначе относно приравнителните. Аз навремето учих в руско училище и в 9 клас като трябваше да почна в българско държах приравнителни по бългаски и литература и по история на България. Всички други предмети ми ги признаха. Тези приравнителни по никакъв начин не са свързани с гражданството.

Ох, добре че ме подсетихте за 1 март. Трябва да се разтърся къде съм прибрала мартеничките  newsm78

Ети, какво е APEC синдром.  newsm78 Бързо оздравяване на Ивчо пожелавам. София преди няколко месеца се беше изринала и също ни бяха предписали кортикостероидното кремче , което обаче аз използвах само два пъти докато беше пика. Така и не разбрахме от какво точно е, но смених праха за пране и почнах да изплаквам по два пъти нейните неща.

Ние в събота бяхме на разходка до Дрезден. Времето този уикенд не беше за разходки навън и изкарахме целия ден в един шопинг център (нали в Дечин си нямаме  Cry) . София поне се набяга наволя.

# 68
http://www.lidl-soutez.cz/
пък и в соутеж може да участвате даже  Mr. Green

Ети
що е то тоз синдром?

Татянка
няма защо  Mr. Green

Ирка
да не изкупите халвата преди нас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 69
Трейси, да ти кажа, и на мен ми се беше случило 2-3 пъти да ме понаболява коремът към 4-началото на 5 месец май беше, нещо като тъпа болка, подръпване долу ниско вдясно,  като споделих с гинеколожката, тя ми каза, че е нормално, плацентата там била доста фиксирана. После мина. Друго ме понаболяваше леко диафрагмата, също 2-3 дни високо горе, ама това беше в по-напреднал стадий  вече, бебето натискаше Simple Smile. Иначе мога да се похваля, че съм имала страхотна бременност, никога не се бях чувствала толкова добре, както психически, така и физически, до последния ден...явно хормоните си казаха думата, голяма позитивка бях станала  Grinning

Ети, ау, толкова ли е акутно, че чак такива лекарства  Embarassed...Аз като чуя думата кортикостероиди, и ми настръхва кожата. Айде, Фенистил как да е, ама тия кортикоиди... newsm78, търсихте ли и други варианти, че те някои доктори си изписват кортикоиди, все едно нищо  #2gunfire ? Милият, дано мине бързо!

# 70
да препоръчам и аз халвата, а също и семки(поне есента имаха като беше гръцки тиден), вити баници замразени и сиренце Peace

Ети - дано се оправи бързо малкото мишле, тези пъпки дразнят ли го или само си е обрив без сърбеж?

Да ви кажа, че днес даваха по ТВ, че се възобновяват проверките по трвали побит на цизинци, изобщо документите на цизинците, данните се вземали от полицията, проверяват навсякъде. Скоро се бяхте заговорили за това...

Трейси, по-добре иди на лекар за да си спокойна, но Марта е права - от разтягането може да е, нищо страшно и дано не те боли повече.

Дез - ти държиш ли фронта? Малко е изнервящо така да си в очакване, че може всеки момент да е, но пък ако си нетърпелива сигурно ти се иска вече да си гушкаш момчето.

Оф, аз готвя, а моята Ванеска обикаля и се пързаля по ламината, такава игра хвърлиха с кучето, че няма нужда от разходка.

Хубава вечер на всички Hug

# 71
Ети - и аз не съм чувала за такъв синдром, не можах да намеря инфо за него, но искрено се надявам да не е нещо много сериозно и малкия палавник да се оправи бързичко  Hug Hug Hug Мерси за подкрепата, слава богу болки вече нямам, пък от работа не ми остава време и за мислене, така че ...

И тука вече няма сняг, но е гааадно време. Прибирам се и ще правя кифлички, днеска цяяял ден ги мисля  Mr. Green
Даже имам и мармалад от шипки  Grinning

# 72
Сега се сетих, че вчера гледах, че в ТЕСКО има на промоция бодита - 7 бодита с къс ръкав за 205 Кс. Има и по-малки опаковки, но голямата опъковка беше най-насметка.

Ели, ако халвата е свършила знаеш къде да я търсиш  Mr. Green

# 73
irina_nik, благодаря за инфото, май ще ходим до Теско.  Simple Smile

Да ви кажа момичета и аз много не разбрах какво е APEC синдром, защото сега уча чешки. Имфо почти няма в интернет, съпруга ми намери малко и там пише, че в света има само 300 случаи регистрирани с този синдром. А него го сърби доста. Ако някоя от вас научи за него нещо повече ще съм благодарна.  bouquet

# 74
Не мога да намеря нищо за тоя АРЕС синдром  newsm78...какво ли е това? Ети, дай ако не разбирате, да се обадим на тая лекарка, да я питаме подробно...че така сигурно е много неприятно, да не знаеш какво му е на детенцето  Sad

Общи условия

Активация на акаунт