Кой разбира - тук се спира ... Чехия - 10.та тема

• 15 444
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
има инфо само на руски език

http://medi.ru/doc/091102.htm

# 76
Ети
и аз никакво инфо не намерих за арес синдром  newsm78
ако искаш питай в здравния, или пък и доктор Нивеа - да видиш те какво ще ти кажат за този синдром
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=56.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=19.0
или пък и питай направо и др.Бърди - той е доктор в Гърция и пише редовно в здравния или пък му пиши тук
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=27622.0

Ирка
ще минем и през Теско значи  Mr. Green

Миленке
като писа за боб и наденица - исках да те питам каква наденица купуваш  Mr. Green
Пък и другите -кажете какви колбаси купувате - че аз все леко лютиви имам чувството че купувам... пък Емата не яде люто...

# 77
Момичета, абе да ви питам...кога според вас има Кристинка имен ден? На Коледа ли, като Христините, или на Кръстовден...?

# 78
Здравейте!!!

Ети,много неприятно...дано бързичко да се оправи малкия симпатяга.За съжаление и моя опит да открия нещо за това беше неуспешен...

Ели,вкъщи много се харчи ловецкия,английската сланина и херкулес...особено първия Mr. Green...Като си помисля за гръцката седмица в лидл и най-вече за баничките със сирене и локума...не ми се мисли как ще удържа фронта Joy Joy Joy

Иринче,мерси за инфото за теско...май ще се ходи до там Laughing

Лека нощ!!!

# 79
Марти
http://www.imenata.com/names_11.html
http://www.sanownik.com/bgnamescheck.php
http://pojelaniq.v.bg/kalendar-za-imenni-dni.html
както сама виждаш едва ли някой би могъл да ти даде точен отговор,а пък и защо в крайна сметка не го празнувате два пъти...нека има повече празници Joy Joy Joy

# 80
Ей, за банички със сирене и аз ще се наредя  Laughing
Иначе за тоя синдром Ети, мога да поразпитам. Майка ми говори руски перфектно, така че може да каже какво пише в тая статия, аз разбирам, ама малко  Sad
 У нас се яде: от страна на мъжа почти само височина, аз за себе си купувам някаква печена дебрецинка и шунка от кости , а за наденички (по-скоро кремвирши) купувам яворжицке парки.
Лека нощ на всички  newsm51
Мъжа тъкмо се върна от вън и каза, че пааак вали сняг

# 81
Росе, мерси, душа   bouquet

Еееей, ама голям бордел с това име  coolcool

# 82
Здравейте,

днес като станах и видях, че пак вали сняг, вече щях да изкукам, честно.Намразих го това време и всичко покрай него!
Ели, ние купуваме само виденски парки, ловечки, дебрецинка и височина. Опитвали сме от доста, но от последния път като взехме някакви драконови ножки и спряхме с опитите Blush. На Ванеса вземам едни кремвирши с кашкавал, вакумирани опаковки или "стриптизки" (незнам производителя, но пак са вакумирани и на наелона има една мадама "свлекни ме"). Преди съм вземала и от детските парки, едни с влакче опаковката, но са с много твърда обвивка и не стават.

Марте - ами когато на вас ви хареса, тогава го празнувайте, кога е в чешкия календар? То май и 3те дни дето си изредила са подходящи Peace. Исках да ви честитя обувките!!! Ние също имаме жирафки, но омаляха точно за 2 седмици Confused, имаше един период дето мн бързо израстна крачето.

Хайде мацки, хубав ден, моя е започнал от 6ч и съм вече уморена Confused

# 83
Момичета благодаря за помоща!

А за парките и ние сме на виденски и височината харесваме, близка е на българския шпек.

# 84
Здравейте,

И аз хубава наденица за сега не съм намерила тук. Това, което горе-долу ми харесва е пикантно и не мога да го ям. Кремвирши ядем рядко, но ако купуваме, то това са "стриптизки" или на Била производството. Иначе от саламите ядем височина  Peace и поличан. Обаче Височината не навсякъде ми харесва. Допадат ми тази от Кауфланд и Теско.

Ели, ако търсиш хубава наденица, трябва в Германия да потърсиш. Дечин поне е на една крачка от границата. Там само хубава наценица съм яла. Сега в събота купихме една вакуумирана опаковка и беше хубава. На етикета пишеше 80% месо, което направо не е за вярване  ooooh!

За обувките - ние последните няколко пъти от Дейхман купуваме обувки на "Елефантен" и "Боби". Всеки втори месец купуваме нови, защото крака на София расте. Септември София носеше 19, а сега 22-23 (зависи от модела).

# 85
Ехо! Grinning
Мен мен разкарваха по доктори вчера и хич не ми беше приятно. Много се чака в този Мотол в порадната, не е за многодетни майки.
Така че звънях в Нератовице и се пренасочвам там. При тях нямало регистрация и има място. Най-късно в понеделник ще ида да разгледам. То много навреме се сетих. Mr. Green В 37ма седмица.
Ели, мерси за инфото. В събота ще се пазарува в Лидл.
Ети, ще поровя също. Дано му мине на детето.

Мисля, че салама, който харесвам се казва вестфалски. И спижските парки харесвам.

Трейси, ако усещаш придърпване, може да е от разтягането на матката. Peace Не бой се.

# 86
Миленче
ти писа боб с наденица че готвиш - каква наденица купуваш не разбрах???
иска ми се нещо като македонска наденица печена - ама идея нямам... и аз все на лютиви попадам  Rolling Eyes пък такова не ям...

Ирка
от Калфмаркета или от Реала тая наденица  Mr. Green 80% май вЕрно не съм виждала...
трябва да видя в речника дали пикантна е лютива да си търся не пикантна  Mr. Green

Деси
ама навреме да  Mr. Green в Нератовице Мартина май беше писала че е раждала - и супер доволна... където и да е третото раждане ще е супер бързо - да сте живи и здрави  двамата, пък другото със сигурност ще е ок. Вмалките болници персонала е по мил... сравнявам Дечинската с Пражската - не че там съм се оплаквала, но имаше две сестри като бързия влак минаваха... докато им кажа А ... и те вече си отишли Mr. Green

Иначе аз купувам главно шунка Красно, Херкулес от сухите салами и само виденски парки - понякога експериментирам с различни шунки, и си купувам щафети фует или друг някакъв сух салам.

значи като гледам се повтарят стриптиизки, височина и ловецки - ще разнообразя значи  Mr. Green

а кашкавалите ??? какви купувате  Mr. Green

тази тема с толкова манджа ... много бързо ще мине-замине  Mr. Green

Марте
Христина и Кристина аз знам че са именячки на 25.12. ... ама виж има и Кръстов ден ... така че когато искате и колкото пъти поискате празнувайте  Mr. Green

Роси
ходи ли да видиш за матерската - какво ти казаха?

# 87
Аз не че разбирам кой зае колко от наденици, но си мислех, че чешките са едни от най-добрите, те нали и с това са известни, майка ми все ми вика, че ни завиждала наденичките, които сме си ядяли тук  Laughing Laughing Иначе аз люто обичам и освен шунката и Височината, които обичаме, купуваме и Чабайка. При нас на Панкрац нали сега отвориха този мол Аркади Панкрац, та ми е наблизо Интершпар, там имат пресни меса и лахудки.

Деси, да, аз раждах в Нератовице и съм наистина доволна от отношението на персонала, много са мили  Peace

Ми май ше го празнуваме тоя имен ден на Коледа. Иначе по чешкия календар Кристинка има имен ден на 24.7.

Ох, Кристи най-сетне си легна, голямо лудуване тая вечер. Да ви се похваля: днеска Кристуш направи първите си 5 крачки сама  Peace Освен това ме шашна, щото сама се изкачи на канапето  Shocked

# 88
Айде честито прохождане на Кристи!!!
Ама голяма шикула...няма и 11.месеца и се пусна  Party
Браво, браво, и главно безаварийно прохождане!!!
какви пресни меса и лахудки освен височина и шунка харесва те?

# 89
Eли, благодарим! То още е съвсем в началото, но тя направи няколко пъти по 4-5- крачки и страшно много се смя  Laughing

Освен Височината и шунката, Михал много обича Ухерак (любим му е!  Wink ) и Херкулес  Grinning, та тия ги купуваме. Парки ядем рядко, за мен е важно да са без тия белите точки - тлъстинките вътре  Laughing

Иначе до месата е щандът с помазанките, обичам будапещската и пажиткова  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт