Слънчицето вече се показва, а АПРИЛчо лази, ходи и приказва!

• 10 570
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
момичета много ви благодаря за сладките пожелания! Миленката даже ме ухапа вече с новата си придобивка! Mr. Green
Миленче,аз взимам Мимето и ти давам Миленката и ще си станете екстра hahaha
Обички ще и слагам преди рождения ден!
Алоказия,не ка я прегледа лекар-това,че ти не виждаш други симптоми освен т не означава,че няма! Два пъти от разболяванията на Миленка беше така и в 2-та случая се оказа гърло,а това е нещо,което трудно ще разбереш сама! Peace Относно лекарствата-явно си се ориентирала към хомеопатичните,аз не ги признавам много много(Моля да не предизвиква спорове) и ако решиш да дадеш нещо друго-Панадол,Нурофен или свещички Ефералган-Панадолът и Нурофенът имат и болкоуспокояващ ефект! Hug

# 256
Алокация, нурофена е по-бързодействащ доколкото знам. Лидия като вдигна вчера над 38.5 дадох Нурофен. По принцип тука препоръчват да се дава нещо само за Т 38.5 и нагоре, но аз давам ако има и 38.0.
Лично аз при висока температура за малко бебе не бих действала с хомеопатия, защото много бързо могат да вдигнат висока температура.
Целувки на Малвинка и да се оправята! Hug Heart Eyes

# 257
Добър вечер!

Да ви се оплача:хемоглобина ни е паднал на 87 и евентуално във вторник ще бъдем на кръвопреливане,ако има кръв за нас,ще разбера в понеделник. Cry

Имаме си 5-то зъбче отдолу. Simple Smile

Пием мин. вода Девин с розов етикет,не преварявам.
На ядене изяждаме средно около 200-250 гр. твърда храна.Имаме веднъж мляко 240гр. вечер преди лягане.

# 258
Хикси, честита ти годишнина, още поне петдесет ти пожелавам, все така бурно и свежо (останалите 50 по-кротко)!!!!
НелиPraynig, много кураж и търпение ти желая!
Честити зъбки на Миленка и Насето!

# 259
Алокация аз ако съм ще и дам панадол и утре при лекар Peace
Нели дано има край с това кръвопреливане  Praynig
Аз не изчаках много да отговорите за уолкъра и купих /винаги съм такава ,като искам нещо трябва да стане веднага и в повечето случаи страдам от това ,но това съм аз/ ето този
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3376
 та да ви предупредя ако някой мисли за такъв ------ ПЪЛЕН БУКЛУК.Задните колела трябва да са много по изнесени настрани.А тия .......детето се преби да се спъва    Close

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 22:32 от КРИСИ

# 260
Хиксита, честита годишнина!   bouquet  bouquet  bouquet Ама страхотни снимки, много е сладък малкия палавник Стефи!
Haliotis, много благодаря за линка!  Hug Много мило ми стана и на мен, сега ще търся Сънчо да го сваля за малкия да гледка.
Alokazia, Жики като има температура първо му правя компресче със студена вода на китките и челцето. Ако се вдигне – компресче на гърдичките и китките (може и да сгъвките на лактите) с оцет, разреден с вода. Също докато спинка, слагам нарязано на шайби картофче на челцето. Бабини лекове са, но на мен винаги са ми помагали  Peace
neli84, дано това да е последния път, в който да се налага кръвопреливане!  Praynig

milena1976, каква е тази игра на Памперс? Нова ли е?  newsm78

# 261
Alokazia дай Нурофен! На нас той по ни помага повече от Панадола.
И утре го заведи на лекар според мен.

Роска тази игра на Памперс тя е постоянно събират се мечета от памперси и кърпички и заедно с една карта ги изпращаш.Аз вече имам жирафа,сега събирам мечета за уолкъра.

# 262
Аз имам много такива мечета, но нямам карта. От къде мога да си взема, някой знае ли?

# 263
  • София
Хиксита, бъдете живи и здрави още дъъъълги години! Да е радвате на внуци и пра-внуци (а и те не вас) ! И макар не слаби и млади....бъдете все влюбени  Hug Hug Hug

# 264
Нели,надявам се всичко да е наред и да не се налага повече кръвопреливане! Peace
Относно уокърети-аз знам,че са доста опасни и се пада много лошо,няма да взимам такова нещо! Ще взема каишка и това е Peace
Мойто дете яде всичко и не знам вече! Днес освен хартията беше изяла една дантела,а вечерта като тръгнах да я храня и взе да се дави ужасно ,бръкнах и в устата и намерих цял картоф,който си е гепила от масата #Crazy
Освен това след като вчера си говорихме за кърмата днес реших да пробвам и излезе -и то не воднисто,ами все едно коластра #Crazy Това пък какво е сега,като съм пила Достинекс(или там както се казваше) newsm78

# 265
  • Варна
Благодаря, момичета!

Малвина току що заспа, незнам дали ще е задълго. Изкапахме я, намазах венците с Панадол, капнах в нослето клеева тинктура, изпи повече от половината мляко и трудно, но заспа. Дадох й Хамомила за успокение, ако е от зъбките, и Осцилоко.... ако е от настинка. Измерих Т - 37.5, за нея засега нищо не дадох.
Нурофен нямам в къщи, само Панадол и то в течно състояние, но при първа възможност ще се запася за недай си боже друг път. Мисля ако през ноща ми вдигне, да давам Панадола.
Ще стане една мешана история, но дано все нещо помогне.
Ласи, не си ме разбрала, тя си хапва, почти целите си порции, но едвам едвам дъвче, не като друг път. Витамин С нямам, пръскам периодично със Стеримар, от утре три пъти ще капя и клеева тинктура, е зависи как се събуди де.
Докато заспиваше направо стенеше, и както си пи млякото или си стои изведнъж заплаква, все едно изведнъж я заболява нещо...

Чак сега разбирам как сте се чувствали, скъпи майчета, когато са били болни децата ви... Дано никого не го сполетяват тези преживявания, но това за мен е най-тежкото от както е родена  Sad

# 266
  • Разпиляна във въображението
Алоказия Димана беше същата миналата седмица. След като температурата й спадна се появи обрив, който вече отмина. Някакъв вирус беше. Тук момичетата също го потвърдиха.

# 267
Алоказия,аз като човек ,чието дете е доста често болничко,мога да ти кажа,че всеки път се чувствам по този начин Cry Не се свиква!
В тази връзка много пъти съм си мислила да питам мамите с 2-3 деца дали се свиква с времето? По-леко ли се приемат тези неща? newsm78

# 268
Хикси, честита годишнина - много любов и все сбъднати мечти ви желая, да сте много щастливи в новата къща и всичко да постигате заедно!!!

Алокация, права си, няма нищо по тревожно от това да ти е боло детенцете. Аз не съм ползвала хомеопатия до сега, (въпреки, че Бобката с тоя бронхиолит така ме наплаши, че се замислих сериозно), но дори и да бях избрала тази медицина, пак щях да се запася за всеки случай и с другите лекарства  Peace Следи Малвинка и ако се наложи и дай от температуропонижаващите, за които са те посъветвали майчетата. Аз съм давала на Боби 2-3 пъти Панадол, без да е имал температура, когато зъбките много го мъчеха и плачеше неистово - за болкоуспкояващо. Не е добре да се ползва постояно, но понякога спасява положението.
Дано Малвинка да се оправи по-бързо  Hug

Уолкъри имаме два броя - единия е на дисни. Боби не слиза от него - и двата са като камиончета и той ги язди и препуска из цялата къща - най-вече с тоззи, че му е удобен. Наистина падна няколко пъти, но аз съм винаги до него и не е имало проблем. Просто трябва да се уцели подходящия модел за детето. Другия уолкър е на Фишър и не му е удобен - спъва се със задните гуми, както и при вас.

Много съм уморена, утре пак ще пиша по другите теми....
Лека и безаварийна  Heart Eyes

# 269
Роска от някой голям детски магазин.Аз първата карта я взех от родилния дом,а втората преди 2 седмици от детски магазин.

Общи условия

Активация на акаунт