Слънчицето вече се показва, а АПРИЛчо лази, ходи и приказва!

• 10 570
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Мила Емма, честит рожден ден!
Да си жива и здрава и само хубави неща и щастливи мигове да те спохождат!

Марта също се разсополиви тази сутрин. МИсля, че прихвана от батко си, който от два дена е хремав. Надявам се да се разминем само с хремата.
Тя също като Бобата на Ванииван си пуска ТВ-то сама с дистанционото и е много горда от това свое умение. Също така започна да посочва с ръчичка, като я питам къде е тати или бати, или пък бибата, ако я е метнала на пода.
Тя засега не се отпуска сама да пристъпва, но се отпуска и стои съвсем сама без опора и се кефи  Party Върви много смело и сигурно, като се придържа към мебелите, а като я водя за ръце не й е голямо удоволствие. Но основно си се придвижва, пълзейки.
В речника си има една думичка "бап", която според мен значи "бати"  bowuu

# 46
  • Някъде на път....
SUNI_22, да, за всеки град са различни - има ги на сайта на НОИ

Това намерих за Русе, ако за там те интересува де.......

РУСО - РУСЕ
ул. "Асен Златаров" № 26
ул. "Ангел Кънчев" № 1
п.код 7000
факс: 082-82-53-67

E-mail:
Ruse@NSSI.BG ръководител
и консултации
082-81-64-30

парични обезщетения
за временна
неработоспособност
082-81-64-70 ръководител
082-81-61-00

консултации
082-81-61-08

отпускане на пенсии
082-81-61-10

изплащане на пенсии
082-81-61-40 счетоводство
082-81-64-20

секретар
082-81-64-01 

парични обезщетения
за безработица
082-81-64-60

филиал гр. Ветово
ул. "Дунав" № 3
 08161-20-73
 08161-20-83

филиал гр. Бяла
пл. "Екзарх Йосиф" № 1 ръководител и консултации
08177-33-61
 08177-33-52
 парични обезщетения
08177-30-45

# 47
  • Разпиляна във въображението
eva_merry успокои ме. Много се притесних с обрива. Истината е че вече съм уморена от болестите Sad

# 48
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЕММА - ЖИВА, ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО МНОГО ОБИЧА ВИНАГИ БЪДИ!!!

И СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ НА ТОЗИ ДЕН, ЕДИН БАТКО ЗА РАЗКОШ ОТ МЕН Laughing

# 49
Честит Рожден Ден на Емма! Много здраве и поводи за усмивки ти желая от сърце!

Vanyivan, радвам се за добрите новини и че Боби е добре!
Криси, обикновено децата си играят по този начин с езика или пък ги дразнят зъбките. Но ако постоянно е изплезен, виси надолу или встрани се консултирай с лекар.
Miriel, тъкмо щях да питам защо реши, че обрива е алергичен, ама eva-merry ме е изпреварила. Наистина има вирусни инфекции, при които се появява обрив на 2-3 ден.

Аз най-накрая постригах на Емата бретона, че и влизаше в очите, но баща и не даде да пострижа и висулките около ушите, та сега прилича на равин ако са спуснати отстрани или на Иванушка глупака, ако и ги мушна зад ушите Joy Добре, че е красиво детето и има интелигентното излъчване на майка си, та човек не се заглежда по прическата  Joy

# 50
Аз най-накрая постригах на Емата бретона, че и влизаше в очите, но баща и не даде да пострижа и висулките около ушите, та сега прилича на равин ако са спуснати отстрани или на Иванушка глупака, ако и ги мушна зад ушите Joy Добре, че е красиво детето и има интелигентното излъчване на майка си, та човек не се заглежда по прическата  Joy[/color]

Joy  Joy  Joy

Чакайте сега и аз да питам нещо - има ли други деца, на които косичките им се омазняват много бързо? На Боян перчема е вечно като некъпан  newsm78  Аз не му мия всяка вечер косата, ама през 2 дни му се случва тая прелест (от както стана студено), обаче още на сутринта е завил кичурите, все едно, че не го къпя изобщо....То вярно, че и моята коса е от тоя чешит, ама на него от сега ли  още. Тюх да му се невиди, само хубавите неща от майка си е взел  ooooh!

# 51
  • Русе
Благодаря за отговорите момичета  Hug !!!

Утре мисля да им звънна,че аз от 23.12 не съм мвзимала пари  #Cussing out

Приятен ден на всички   bouquet

# 52
  • Варна
Мириел при нас положението беше същото преди няколко седмици - след три дни температура от 39,5 градуса се появи обривче и после от само себе си премина, ама на Ласси като не свирка, че можело да стане такваз работа, аз с каката такова нещо не съм преживявала и сега направо ми настръхнаха косите
Аз съм с теб за умората от болестите - след бебо, и каката ни беше болна и така ми се изниса месеца, а няма кой и грам да помогне, че татито беше пак денонощно на работа, а дано да отминават вече тия пусти болести и всички дечица да са здравички и само да палуват на воля  Hug
Ласси защо така бе мила си окепазила хубууто детенце, да беше му направила едно кукуригу, а ти...  Joy
Дария не казваш обаче какъв метод имаш за приспиване на нервното и избиващи му зъбчета детенце  newsm78
Дойка все се каня да ти кажа, че страшно ме кефи твоето момченце - страхотна усмивка вади сладура  Heart Eyes
Сиска в крайна сметка вие до къде я докарахте с млечната кухня или се отказахте от нея, а тя Лакомник ли беше, че гледам че отварят вече пункт близо до нас, че се замислям дали да не пробваме, че Алоказия се беше оплакала от държавната, а и аз самата нямам много хубави спомени от нея още от едно време с каката. А вкусни ли бяха ястията според теб, че то за момента на Дани не можем да вярваме като не иска да я яде  Laughing
П.П. Сънче не се притеснявай душата - то на никой още не са привели цялата сума за януари, ама Ласси беше писала че вече имат новата програма за изчисляване на паричките и до края на седмицата вече щели да започнат да изплащат

# 53
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕММА!

Овесените ядки аз ги варя за малко и после слагам масло и сирене. Последно взех овесени трици и тия дни ще ги пробвам. Кажете какво сирене давате на мъниците? Аз взимам Био сирене, но нещо се е изчерпало и не знам с какво да го заменя.

Вижте какво взехме на Велин за РД: http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=32 … tegoryid=49061678
Дано пристигне дотогава. Много ми го похвалиха, та да видим.

ritka, много добре изглежда къщата и всичко. Дано ви хареса, бързо да се устроите и да свикнете  Peace

На Велин днес му е 7-мия сополив ден, а дано да е последния  Praynig

И аз се замислям за отбиване, така че споделяйте активно кой докъде е стигнал. Аз тъкмо бях свела кърменията до 2 - сутрин и вечер, но сега като е болен и не иска твърда храна се върнахме в началото.

# 54
Момичета, обадиха се от яслата, че Лидия е повръщала 2 пъти и е акала рядко 2 пъти Sad. За пръв път ни се случва. Какво мога да й давам - помня, че имаше нещо на Хумана ли беше?!  newsm78

# 55
  • София
Леле...тази тема е достойна за подфорума "Календар на събитията" Simple Smile

Емма, Хепи Бъртдей ту ю! Още 90 поне такива да имаш! Айде пожелай си 3 неща, които най-много ти се искат! Аз ти пожелавам да ти се сбъднат !

Мириел, от същото беше болен и Коско. Не е алергия, а вирусТ !

КРИСИ, и моя син така седи с езика понякога...особено като се заплесне да си играе с нещо. То и аз имам тоя навик - като със съредоточена и вадя езика  Peace

Ванче, на моя Косьо косата му не се омазнява а аз му я мия 1 седмично  Embarassed Той не че има много коса, де....

Добре, че е красиво детето и има интелигентното излъчване на майка си, та човек не се заглежда по прическата  Joy[/color]

Ласси, дано и скромността ти да наследи  Hug

# 56
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕММАААААААААААААААА

и едно поздравче спешъл за теб  http://www.vbox7.com/play:7b38b2ce (щот знам че ги аресваш)

# 57
eva_merry успокои ме. Много се притесних с обрива. Истината е че вече съм уморена от болестите Sad
Miriel  и Айа е така, преди няколко дни имаше висока Т 2 дни и завършихме със обрив по цялото тяло. (Според нашата педиатърка е алергична реакция към Sumetrolima, него давахме)

# 58
Коалке, страхотно, страхотно - много хубав подарътк, останаха ми очите, ееееееееееех детенце да си на наши дни  Laughing

Аз на Бобата мислех да му купя прожекционно апаратче, обаче незнам от къде, трява да търся.

Лурдес, за запичане се дава оризова водичка или чай от шипки-можеш с тях, вместо с вода да правиш млякото. Има и едно мляко на Нестле - AL110, на Бобата това му помогна, хуманта не искаше да я яде, а и повръщаше от нея. Повече течности, храна на често по малко. От лекарствата хидрасек, ентерол  - за това се сещам, сигурно има и много други неща и то по-ефикасни, нека и другите да помагат. Дано се оправи Лидийчето бързо  Praynig

# 59
Вижте какво взехме на Велин за РД: http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=32 … tegoryid=49061678
Дано пристигне дотогава. Много ми го похвалиха, та да видим.

koalkata и аз съм харесала същото. кога си пуснала полъчка за него

Общи условия

Активация на акаунт