Слънчицето вече се показва, а АПРИЛчо лази, ходи и приказва!

• 10 570
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
Емма, Честит Рожден Ден  Hug Hug Hug

Да си жива и здрава и много много обичана   bouquet Heart Eyes  bouquet

Днес, интернета е много зле, цял ден пускам едно съобщение  ooooh!

# 31
ЕЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ОБИЧАНА ОТ СВОИТЕ МЪЖЕ И ПОЖЕЛАВАМ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕСЙТВО ЗДРАВЕ И МНОГО МНОГО ЩАСТИЕ!!!

д-р.Шепърд ей така да те чака за Рождения ти ден Simple Smile

Криси Габи от една седмица доста често  стои така, даже мислех да звъня на педи, ама очевидно е нормално Simple Smile Ето виж, много ми е смешна:

Ясминка реших да я отбивам, защото имам да свалям 25 кг и мисля че е време да помисля за себе си и за здравето си Simple Smile
 Пък и точно днес вече сме на съвсем различен режим, реших тъй като сме на кухня, сутрешното ядене да е супа и става така:

6-кърма
10-супа или постно ядене
14:00-местно ядене
18:00-десерт
22:00-кърма

според мен е идеалният вариант за нея, днес опитах и  си изяде сутришната постна манджичка Wink

Хриси споделяй опит за отбиването и аз ще ти споделям, сега с този хранителен режим се мъча да махна сутрешното кърмене, за да остане само вечерното. Simple Smile

Моля ви кажете ми до коя възраст детето трябва да има поне 2 млечни хранения ?

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 12:27 от Aquariel

# 32
Стефи и Мирка щом и вие сте така сигурно ще е временно.Вие поне сте само с езика ,ми ние и с тия пъпки -гадже скоро няма да си хване човека Joy
Ясмина 5 г. Shocked .Аз си мислех ,че до година ,две се израства.Ми той докато израсте дерматита и  направо ще го хванат пубертетските пъпки CrazyМале как се подигравам на гърба на детенцето Embarassed

# 33
Стефи и Мирка щом и вие сте така сигурно ще е временно.Вие поне сте само с езика ,ми ние и с тия пъпки -гадже скоро няма да си хване човека Joy
Опааааааааааа. Това какво беше. Crossing Arms

# 34
Опааааааааааа. Това какво беше. Crossing Arms
Ами и Бетито вече не го иска.Тоя я пипа по ръката а тя се дърпа Laughing

# 35
  • Някъде на път....
КРИСИ, дано бързичко ви минат обривите!

........Момичета,може и да е обсъждано вече,но аз нали не съм от най-редовните,та да питам пак-  как приготвяте овесените ядки за децата?-  Варени....с плодове...със сирене?????
Аз вземам фини овесени ядки. За закуска обикновено слагам малко масълце, бучка сирене и ги заливам с вряла вода - става като кашичка. Много е вкусно, чак на мен ми се дояжда.  Wink
Иначе за след обедна закуска ги добавям когато правя грис - Габче ги яде, явно и харесват!  Rolling Eyes

Aquariel, моята девойка 3 пъти седмично е на 1 млечно хранене.  Peace

# 36
Ами и Бетито вече не го иска.Тоя я пипа по ръката а тя се дърпа Laughing

И той се дърпа в началото, но тя не се отказа. Сега е нейн ред малко.
А това следко личице само с това ще го оправим
Сега като не го е виждала толкова време е само повтаря

# 37
И ето да не говоря празни приказки подкрепям със снимков материал.
Бети му е "сготвила" листенца , а той нещо не ги харесва Joy

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 12:41 от vesy1

# 38
ЕММА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!!!
СУМОТО ДА ТЕ СЛУША И НАЙ-ВЕЧЕ ДА ТИ Е ЗДРАВ!!!!

Страхотна тема си направила - много свежа и красива   bouquet

Криси, много ти е сладко момченцето - не се притеснявай, голям юнак е, ще си има много ухажорки  Hug

Днес бяхме на контролен преглед, Бобката има още сополки, ама гърдите и гърлото са чисти. Докторката каза - "и с лекарства и без, с капки и без тях - хремата минава за 7 дни". та така, ние имаме още 3....Иначе моят юнак е спал до 9.00 сутринта, да му се неначуди човек  Mr. Green

Относно номерцата на хлапетата - и аз да се изкажа. Бобата вече държи дистанционното като голям човек, насочва го към телевизора и натиска копчетата с една ръка, ако не успее да привключи, се ядосва Laughing И още - такъв голям инат е станал, че ако не е на неговата става много ядосан, рита с крака и вика - как ще се възпитаваме направо незнам  newsm78 Ама няма на какво да се чудя - най-накрая да вземе нещо и от майка си  Joy

А това с езика, мисля, че е период. И Бонбоната беше така дълго време, особено, когато му поникнаха първите зъбчета отдолу, явно го дразнеха и си ги пипаше с език.

# 39
ЕММААААА, Честит рожедн ден!!!!!!!!!
Да си жива и здрава, много, много щастлива и обичана! Да те слушкат мъжете вкъщи!

newsm59 nbirthday nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38 Tada  party002  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu  costumed034 Tada newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 dance  ura

# 40
Който не чете старите теми не е в час...

Емма,  честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, и все така заредена с енергия и идеи!
А аз се чудя за какво е почерпката...

За овесените ядки - аз ги давам за сутрешна закуска, 2 супени лъжици ги заливам със студена вода, около 120 мл и варя на МВ минута и половина. После добавям масълце и сирене. Хапва се с апетит. Grinning

От уменията - нищо особено, освен че се научи да вика...в пералнята Laughing Отваря си вратата на пералнята, навежда се, завира се колкото може по-навътре и започва да вика. Много е смешен:)
Joy Joy Joy

# 41
Сега и аз да се отчета, докато Жики си играе с лелите си.

Малкия е добре, расте и дивее. Не наддава много, но той и боледува няколко пъти, затова. Вече е 10,400, висок 75 см някъде. Още не може да ходи сам, без да се държи, но аз и не го насилвам, когато стане, тогава  Peace Кърмя го още, смятам като стане на годинка да го отбия. Буди се по няколко пъти през нощта да яде, има и няколко кърмения през деня и само две заместени хранения, но сега се опитваме за трето. Иначе щъка навсякъде и само търси каква нова бела да направи, много ми е мило детето  Hug Heart Eyes Heart Eyes  
Поздрави на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 16:10 от *Роска*

# 42
Емма, хайде и от мен- честит рожден ден! От добър късмет, здраве и любов да не се оттървеш! Сумича и татко му, много да те слушат, поне днес! Two Hearts nbirthday

При нас нищо интересно. Опитвам се да затворя млечния бар, поне през деня, но нещо кръчмаря ми показва, че ми са криви сметките.
Ритка, стискаме палци, дано интервютата на вашия тати, да са успешни. Чудесни снимки, изглеждате много щастливи. Дано и занапред да е така.

# 43
  • Временно
ЕММА,честит рожден ден!!!!Всичко най-хубаво ти пожелавам!!!  bouquet

Снощи са взривили НЕРО
Само като си помисля,че моя мъж работеше там миналата година по това време направо настръхвам. Shocked

Димана след като има два дена температура, снощи забелязах алергичен обрив по тялото.

Miriel,Сиана беше така декември.Три дена поддържа температура, с леко зачервено гърло.Педи ме предупреди,че е възможно да получи обрив.И наистина така и стана.Обрива мина за един ден.Педи ми каза само,че това бил някъв детски вирус,който така приключвал-с обрив. Rolling Eyes

Айде и да ви се похваля - от една седмица и мойто момче прави крачки.

Ивейн,честито прохождане на Калоян.Аз от много време се каня да пиша,че съм влюбена в това твойто момченце. Heart Eyes Искам го за зет Heart Eyes

КРИСИ,Сиана като по-малка не си прибираше езика.Само така стоеше.Сега вече по-рядко го прави,но го прави де.

как приготвяте овесените ядки за децата?-  Варени....с плодове...със сирене?????

Овесените ядки ги правя по следния начин - слагам да сваря половин ябълка,обелена и нарязана и като преценя че е готова я намачквам във водата,в която я варя и заливам 2 супени лъжици овесени ядки с част от сместа.След това прецеждам останалата вода и добавям останалата ябълка.Слагам 2 лъжици АМ,намачквам и малко банан,щипка канела и готово.Сиана ги обожава. Heart Eyes

Моля ви кажете ми до коя възраст детето трябва да има поне 2 млечни хранения ?

Мирка,аз мисля че поне до годинката. Peace

# 44
  • Русе
Момичета,понеже много от вас писаха,че са звънели в НОИ може ли някой да ми каже от къде намирате телефонните номера и дали за всеки град са различни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт