Слънчицето вече се показва, а АПРИЛчо лази, ходи и приказва!

• 10 570
  • 305
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро Simple Smile
Емма, честит рожден ден, да си здрава и щастлива Simple Smile
Ритка, всичко изглежда екстра на снимките, а най-вече вие-весели и щастливи Simple Smile Стискам палци на мъжа ти за интервютата.
Ивейн, честито ви прохождане Simple Smile И Дари сигурно скоро ще проходи, за сега само се държим с двете ръчичкии така ходим.
Аз да ви споделя, че съм много доволна от кухнята, направо се родихме с нея. Беше ни писнало от пюрета вече..

# 16
  • Добрич
Добро утро!

Ема,ЧРД!Пожелавам ти да си все така лъчезарна,здрава и всеки ден да откриваш повод за усмивка!

# 17
Емма всичко ,което си пожелаеш да се збъдне Hug
Остави по едно парче и за нас от тортата на Сиси Praynig

# 18
Емма,  newsm59    Hug

Ритка, страхотни снимки, квартал, къща и всичко. И толкова усмихнати и сладки дечица имаш Heart Eyes Да са ти живи и здрави! И ние плануваме едно такова преместване във Франция след някоя друга година, но да видим. Много хубави мигове от нас и успех в намирането на работа!

Реянче, Марти е най-кисел след като му пробие зъбето и вече се вижда връхчето. Сега му изби 7мото зъбче и разбрах чак като се е появило, за сметка на това сега е доста кисел.

Марти вече смело се пуска и прави тигели от дивана до пералнята, табуретката и където си хареса. Навън му е малко по-неудобно да ходи с буйките, но и там става все по-добър. Ще направим прощъпулник след няколко седмици, защото майка ми е със счупен крак, а не искам да изпусне този момент Heart Eyes

От уменията - нищо особено, освен че се научи да вика...в пералнята Laughing Отваря си вратата на пералнята, навежда се, завира се колкото може по-навътре и започва да вика. Много е смешен:)

Аз пробвах Марти с Ози и..пълен неуспех:( Днес пак ще пробвам.

Мирка и аз се замислям за отбиване и ме вълнуват въпросите, които си задала, но ми се струва, че при нас е още по-драматично, защото имаме много нощни хранения Confused Бях твърдо решила да издържа до една годинка и още съм де, но ще видим.

# 19
Добро утро  Grinning
Аз се чудя що такова притегляне имам тая сутрин към тука, а то каква била работата.... Ядене и пиене на корем  Laughing
Емма,

Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и най вече любов!
Нека всяка твоя съкровенна мечта стане реалност!!!
Помни че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш
и той ще ти отвърне със същото така,че винаги бъди
все същото усмихнато момиче!
Hug Heart Eyes  bouquet ИИИИИИИИ благодаря за темичката!  Hug  bouquet
И в унисон със заглавието да споделя постиженията на синчето  Party - от вчера в речника му влезнаха и нови словосъчетания освен ма-ма-ма, ба-ба-ба : 1.та-та -ат-ти-та....; 2. дя-дя-дя.... При първото баща му направо припикна от радост и снощи беше много горд.
И с това добрите новини не свършват.... Вчера се обаждах в НОИ - ще бъда ощастливена /разбирай опаричена  Laughing / утре следобед  Joy Joy Joy Joy

# 20
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕММА!   bouquet

Бъди жива,здрава и много щастлива.

# 21
  • Варна
Здравейте!
Честит Рожден Ден, Емма! Бъди жива, здрава и много щастлива! (звучи малко банално, но пък това е най-важното)  Както винаги страхООтна тема  Grinning   bouquet
Ние днес сме на консултация и ще се отчетем по-късно.
До скоро, че малката се събуди.

# 22
  • Някъде на път....
Емма, ЧРД! Желая ти здраве и много късмет!  Hug

# 23
Сигурно ви дотегна от нашите обриви ,но от два -три дни сме пак обринати .А и доста мами питаха -ето го нашия как изглежда.

А и пак свързано със снимката .Има ли други бебчето да си държът така езика.Не е така постоянно ,но много често Rolling EyesИ само го бутам да го прибира ,че ми е грозен така Naughty
Ясмина при вашта кака ,подобни ли са били обривите?

# 24
Здравейтееее.  Честит рожден ден Емма  да си здрава,щастлива и обичана жена и майка.
Еййй тея обриви...горкото детенце,сърбят ли го?     А относно езичето,ние не го държим така,но няма нищо от което да се притесняваш.
Момичета,може и да е обсъждано вече,но аз нали не съм от най-редовните,та да питам пак-  как приготвяте овесените ядки за децата?-  Варени....с плодове...със сирене?????

# 25
ЕММА, Честит рожден ден!!!
Ти си знаеш най - добре какво да си пожелаеш!!!
milisa, аз ги сварявам или само ги накивсам по - продължително във вряла вода и после според настроението слагам или масло и сирене и малко АМ, или настъргана ябълка или друг плод (скоро обмисля и варианта ябълка с канела - мммммм)
КРИСИ, Филип си държи почти постоянноп така езика и откровено казано мен ме притеснява. Много е грозно. юбаща му като го види така и само го гони да му го прибира!!!

# 26
4естит Рожден Ден на Емито.....най сърде4ни пожелания  bouquet

# 27
  • Варна
КРИСИ да, нещо подобно беше, но предимно по ръцете и краката. Като стана по-голяма (към 5г) почна и по лицето да се появява.

# 28
Стефинка благодаря ти за отговора.    Мислех следобяд да му дам,но ще изчакам да оздравее,защото нали неможе да се въвежда нищо ново докато е болно детенце.
Междодругото вчера ми свърши изварата и днес му правих попарата със сирене  ( или с нещо което му викат сирене)  и не му се понрави много много. Май му беше соленко,макар че съм го обезсолила.

# 29
 Ауууу,чухте ли по новините.....крокодил изяде дете в  Австралия  Sick #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт