Слънчицето вече се показва, а АПРИЛчо лази, ходи и приказва!

• 10 570
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Момичета да попитам ,който е купил уолкър .Децата пристъпват ли с него,че съм в чуденка дали да купувам.И кой модел е най стабилен newsm78
 reiana и ние много често хапваме хартия PeaceОбикновенно ни се залепва за гърлото и я повръщаме Sick

# 241
За "отбиването" - аз не съм 100%, ама съм почти и да кажа 1-2 думи на Акварелка, Вени_б и всички други, които не щат никакво АМ. Аз писах онзи ден, ама нали ми се изтри поста...Та - при мен приемът на АМ започна началото на декември и стана чак около средата на януари - направо луднах. Но може би съм нямала точнат информация. Пробвах 6-7 марки млека, затова, ето съвети:
1) Пробвайте различни АМ - имат съвсем различен вкус. Понкога си мисля, че просто й одйде времето да хареса АМ - не че го улучих. Но все пак - ако можете да вземете от някой 6-10 лъжички, за да не купувате по 1 кутия на 2-3 дни като мен. При мен проработи стария Милумил 2 (ванилия - по съвет на Ласи-то) -  но новия Милумил 2 Н е с ванилия. Пие и Лактана Био 3 с дъх на ябълка, портокал и банан - пак по съвет на Ласи...Мисля, че много помага това да има аромат на нещо друго - иначе разбира, че искам да й пробутам нещо различно от кърма и се сърди - а така си мисли, че е нещо различно...
2) Смесвах  АМ с малко кърма и слагах бисквитка вътре - абе какви л не чудесии - мисл, че е добра идея по 1 Плазмонка в шишето - пак убива вкуса на АМ и се лъжат - поне при мен въздейства.
3) Ехмея - съгласна съм с теб, че е ОК някой да те замести...че вече са големи и определено праят асоциация между мама и цица...но при мен точно се оказа, че Елица е била и гладна - не е било само до гушкане - като пропи след месец и половина АМ след кърменето вечер ми изпиваше по 60-120 мл АМ - явно вече и кърмата е била на свършване - напр. суче, заспива и след 10-20 минути се буди с рев - давам гърда - мрънка, пак реве - а като давах АМ = изпива го и заспива...
4) Определено не мога да кажа, че спря да се буди нощем - но НЕ се буди всеки час - сега се буди 2-3 пъти за сок (20 мл сок + 110 мл вода) - пие по 10-20 мл и заспива и яде АМ в 3.
5)  Гърдите ми малко приличат на онези , старите малко плодови пресни млекца - сещате ли се - ама полуизпити...ама Ясмина каза, че се подобрявали след време...

Яна - честито ви зъбче - задължително купи царевица, пуканки и нещо бло - аз купих само бяло и пуканки - и избиха лесно и са бели, ама са бая кривички - щото не купих царевица Wink Радвам се, че Лидия е ОК вече...и всички други оздравели...Днес се запознах на ДК с мама на тризнаци - априлка, ама родени през март...като ми разправя, че не спирали и трите да реват нощем - на 11 месеца - и мамата определено изглеждаше доста уморена...Ааа, днес изорах с Танк-а от нас до ДК - мислех да пусна спешъл тема - Как се придвижваме с Танк Ингланд на пресен снеговалеж hahaha
Целувки!!!

# 242
Хелън, аз исках да кажа, че не е задължително да реве от глад. Давам пример веднага - Сами продължава да се буди почти всяка вечер...нито яде, нито пие нещо, просто се буди и стои буден. Тва е то...
Иначе за АМ, според мен не е толкова наистина до смяна на марката, а като че ли им идва времето. Сами пие Аптамил, който е абсолютно, супер отврат. Ама на него си му харесва.
ЛУРДЕС, остави детето няколко дни само на мляко, нищо няма да му стане.

Уокър и аз мисля да купя, но ще изчакам още малко, защото още е много нестабилен.

# 243
  • Бургас
Миленче,ама вие Милена и Милен ли сте? Heart Eyes
Да  Grinning Дори мислех да кръстим Мимето Милена, ама щяхме да го увредим трайно детето...сигурно щеше да си мисли, че това е единственото име  Laughing Laughing Laughing Иначе всички познати ни наричат "3-те М-та"  Grinning

Апропо, честито ви зъбче!  Wink Всичките да са здрави и бели!

Хелънче, от както сме й сложили обиците на Мимето, нито ги дърпа, нито дори ги отчита. По-скоро като докопа моите, дърпа тях  Laughing

Уокър се надявам да спечелим от играта на Памперс. Ако не успеем, мисля да купя, но все още незнам какъв  Rolling Eyes

# 244
Добър ви ден!  Grinning Такаааа, ето и днешната приказка:........ на днешния ден, преди десет години кака ви Хиксита се е венчала. Погледнете какво е временцето днес и ще разберете как съм се чувствала в деня преди сватбата... Приликата е невероятна, сняг, виелици, преспи... Аз бременна в третия месец, сновяща от стая в стая и непрестанно зяпаща към картинката навън... Майка ми се прави, че гледа ТВ и аз по едно време от немай си къде изърсих ни в клин ни в ръкав: "Ами, ако затворят пътя Габрово-Търново и не могат да дойдат да ме вземат..., няма да има сватба..."  ooooh! Горката жена, добре, че беше на дивана.  #Crazy   Но не се стигна до там- успя да се оттърве маймуната от мен Wink За прочелите приказката ще има награда, ама и непрочелите ще почерпя, за да не си помислят, че съм стипца...  Laughing

Та сега да се похваля и какви подаръци ми спретнаха моите любими мъже през днешния ден. Понеже кюнците на камината ни се задръстиха и точно днес останахме на студено, Пламен си дойде да ги чисти... Ноо понеже навън яко вали тая процедура беше извършена на терасата в една тенекия.  #Cussing out Няма такава мръсотия честно ви казвам.  #Cussing out #Cussing out
Вторият сюрприз беше естествено от дребосъчето, но него успях да го документирам- естествено след като ми премина първоначалния шок от гледката.
Shocked цък и цък Въпросната абстактна гледка е постигната с крем Здраве
И това е само до обяд..., какво ли ме чака до вечерта...  Rolling Eyes
И съвсем накрая да споделя относно запитването на Емма  Grinning Най- романтичния жест  беше направен от съпруга ми, когато бяхме млади, влюбени и по-слаби  Laughing Сега май сме само влюбени, и то колкото-толкова.  Wink Това, с което ме впечатли бе разходката, която ми организира един следобед на Арбанаси като последното място, което посетихме беше конната база и тогава за първи път яздих кон  Embarassed Crazy  Беше невероятно преживяване и бях очарована. Единственото, което и сега ме разсмива като се сетя за кобилата, която ми се случи е как бързаше да се прибере и едва я задържахме навън...  Laughing
Айде стига толкова за днес, че пак се увлякох  Embarassed

# 245
  • Варна
Здравейтееееееееее HugНе съм ви чела и след малко ще се върна назад, само искам да споделя с вас нещо, от което ми стана много мило Blush
http://www.youtube.com/watch?v=sSmWHxXeNqU&feature=related

# 246
helenblondy малеее няма да имам нерви 1 м. да отбивам  Rolling Eyes

Уолкер , докато ги оглеждам и Ива проходи / от вчера прави по 1 крачка/ ,  май не ни трябва!

# 247
  • Добрич
Халиотис,къде ме върна......как искам само за един ден пак да съм дете,да пея ,да скачам ,да се люлея,да съм безгрижна,да съм волна,да изпитам онова неосъзнато тогава щастие,да заспивам без да мисля......

# 248
  • Временно
Честито зъбче на Миленка!  bouquet

hiksita,честита годишнина!!!!Още много по 10 да празнувате ви пожелавам!  bouquet

Сладур.Мойта щерка здраво се посмя на тези снимки - с глас при това.  Laughing

5)  Гърдите ми малко приличат на онези , старите малко плодови пресни млекца - сещате ли се - ама полуизпити...ама Ясмина каза, че се подобрявали след време...

Аз такъв проблем нямам,защото те мойте бяха и пак си станаха малки и незабележими. Rolling Eyes
Обаче при сестра ми положението е както го описваш-тя имаше ужасно много мляко(с което е хранена дори моята Сианка) и просто й бяха станали огромни гърдите.И въпреки,че все още се кърмят с нейния малчуган вече е видно накъде вървят нещата.Това много я депресира и обмисля след второ бебе да си слага силикон.Аз бях така  Shocked ,като ми каза,но тя науми ли си нещо го прави,пък и толкова сериозна беше.

# 249
  • Бургас
Лелеее, пак сте писали, писали, не мож свари човек да ви изчете Mr. Green
Рейанка, честито ви озъбване   bouquet
Вени, честито ви прохождане   bouquet
За гърдите - моите не се оправиха след първото кърмене, сега вече положението е извън контрол Tired Преди да забременея този път си казвах и аз, че след като родя, ще слагам силикон, ама нещо ме е шубе от интервенции вече. Да не говорим, че при мен силикон само няма да е достатъчно, то ще имам нужда и от липосукция, и от махане на стрии, и изобщо много солено ще му излезе на мъж ми, пък възвръщаемост никаква Mr. Green Crazy
За секрета от гърдите, мамолог ми каза, че около 6 месеца - 1 година след спиране на кърменето, а при някои жени и по-дълго, е нормално да има изтичане при натиск, особено през втората половина на цикъла с повишаването на прогестерона. Това при предишните ми одисеи с мамолози, че тогава вече се бях отписала аз, ама то дълга и широка ooooh! На сестра ми продължи да и изтича секрет две години, отиде на мамолог и и изписа нещо хомеопатично за изчистване на каналите; пи хапчетата 3 месеца и вече всичко е ок.
Бибо, да споделя, че от получените до момента 4 поръчки съм много доволна Sunglasses, остава и с останалите 5 всичко да е ОК, че нещо много липси ми се очертават Confused
Ясмина,  аз правих цитонамазка по ЗК. Отидох на частно, но гинеколожката ми ме прати да си взема направление, за да не плащам. Това беше в края на миналата година, не знам дали няма някаква промяна сега newsm78
За романтичните жестове ще се включа по-късно, че се олях пак, пък и доста ще трябва да си поровичкам из спомените Mr. Green

# 250
Халиотис Hug

# 251
  • Варна
Здравейте! ИСКАМ ПОМОЩЩЩЩЩ!!! Praynig Praynig Praynig

Включвам се набързо, да споделя един проблем с Ината, понеже за пръв път ми вдига температура и се разболява, и съм в пълен шах.
Цял ден е ужасно крива, само плаче, много е сънлива, яде едва едва, не играе, едвам лази дори. Мерих й температурата по обяд, беше около 37 градуса, тя реве само като види термометъра, незнам защо и не мога като хората да я измеря. Говорих с педи, тя каза да проверя за зъб, ако е надут венеца да дам Хамомила, ако не е - да дам Осцилококцинум  и ако вдигне повече от 38,5 да давам Беладона за температура.
Понеже тя не ми позволи да й прегледам венците обстойно, от това което успях не намерих пробиващ зъб, но въпреки това й дадох Хамомила следобяд. Никаква успокоение от нея - почна даже повече и почти постоянно да плаче. Преди малко й мерих температурата - 37,8 показа, аз я съжалих и й дадох Беладона, защото сърцето ми се къса като я гледам така. Хрема има само като плаче, иначе нито кашля нито намирам други симптоми на вирус, въпреки че те си приличат със зъбите и как да ги различа и аз незнам.

Приемам всякакви съвети какво да правя, стомаха ми е на топка цял ден, направо ще се побъркам. Аз бях болна до вчера, ходих постоянно с маски, но днес почти нищо ми няма, но тя пък се чувства зле  Cry Cry Cry

Да питам, някой давал ли е клеева тенктура на детето си???

# 252
Alokazia аз бих дала панадол 2,5 лм.  Peace Ако темп. е над 38,5 давам нурофен!

# 253
  • Временно
 Alokazia ,декември месец Сиана 3 дена поддържа температура над 38 градуса и единствено свещички Ефералган помагаха поне нощем да я смъква.Най-добре утре я заведи при педиатърката да я прегледа.
Дано изкарате леко нощта. Praynig

# 254
До вчера бяхме с температура от зъб.
Аз процедирах така.
37,5- 3-4мл панадол
38 до 38,5- 5 мл панадол
над 38,5 свещичка ефералган

Общи условия

Активация на акаунт