д-р Ганчева - моля за информация

• 56 266
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
Изумена съм от последните коментари Rolling Eyes Вярно, че не съм ходила от няколко години на преглед при докторката, но преди това и бях редовен пациент и последното нещо, което мога да кажа за нея е, че е меркантилна. Добър професионалист и всеотдаен човек, който дори последния път не ми взе пари за преглед, като разбра, че съм родила - каза ''нека са за бебето''. Много мила, загрижена и внимателна, искрено се чудя дали става дума за същия прекрасен лекар и личност д-р Ганчева Thinking

# 46
Да, аз също много се изненадах, защото лекарката ми е препоръчана от много близка приятелка, чиито живот е спасила...на първия си преглед останах с много добри впечатления, казах си, най-после съм открила моя лекар,но на втория преглед , както обясних..пълно разочарование...даже предварително имах очакване, че ще извърши процедурата биопсия в кабинета си, вместо това извади някакъв лист и тръгна да ми обяснява какво трябвало да си донеса, как ме приемали в болницата и при самото постъпване заплащам 400 лв на касата....аз толкова се ушашавих, че чак после се разрових да потърся какво точно представлява процедурата и как се заплаща...не знам просто какво да кажа.....

# 47
  • София
Здравейте, имам неприятна новини за всички, които ходим при д-р Ганчева.

Вчера звънях за да си запиша час, никой не вдигна и днес получих следния смс: "Поради здравословни причини няма да работя в кабинета неопределено време. За преглед може да се обадите на д-р Балтаджиева от мое име на 0888 414 556."

Стана ми много тъжно, но се надявам здравословният и проблем да не е сериозен и тя да получи в замяна помощта, която е давала на толкова много жени.

# 48

Вчера звънях за да си запиша час, никой не вдигна и днес получих следния смс: "Поради здравословни причини няма да работя в кабинета неопределено време. За преглед може да се обадите на д-р Балтаджиева от мое име на 0888 414 556."

Стана ми много тъжно, но се надявам здравословният и проблем да не е сериозен и тя да получи в замяна помощта, която е давала на толкова много жени.
Благодаря за информацията! Дано не е сериозен проблемът!
Обадихте ли се на д-р Балтаджиева?

# 49
  • София

Благодаря за информацията! Дано не е сериозен проблемът!
Обадихте ли се на д-р Балтаджиева?

Здравей, didanka Simple Smile

В понеделник ще се обадя и ще разбера коя е най-ранната подходяща дата, за която има час.

# 50
  • София
Тъкмо влизах да търся в нета информация за д-р Ганчева, тъй като звънях да си запиша час при нея и ми казаха, че вече няма да работи..Sad  Дано всичко е наред с нея, страхотен човек е..Sad  И сега се чудя при кого да запиша час. Казаха ми, че в кабинета работела доц.Костова и д-р Трифонов, за които почти нищо не намирам като информация..А тази д-р Балтаджиева само в "Доверие" ли работи или има и частен кабинет? Много ми е далече болницата...много...Sad

# 51
  • София
bibian@, днес бях при Балтаджиева и съм доволна, внимателна е. Слава богу, има частен кабинет на ул. Панайот Волов 7А (срещу 1ва Английска). Обади и се на телефона, който съм дала по-горе Flowers Hibiscus

# 52
  • София
Благодаря, че сподели! Simple Smile А тя само гинеколог ли е или и онколог, като Ганчева? Ганчева ми прави 2 хистероскопии и ми се искаше да съм при сигурен специалист, който да ме наблюдава и да не пропусне нещо..Sad Колко беше прегледа и има ли колпоскоп в кабинета? Иначе да, удобен ми е кабинета, слава богу..

# 53
  • София
Благодаря, че сподели! Simple Smile А тя само гинеколог ли е или и онколог, като Ганчева? Ганчева ми прави 2 хистероскопии и ми се искаше да съм при сигурен специалист, който да ме наблюдава и да не пропусне нещо..Sad Колко беше прегледа и има ли колпоскоп в кабинета? Иначе да, удобен ми е кабинета, слава богу..

Този път не минах на колпоскоп, така че не знам дали има. За преглед, цитонамазка и ехограф платих 60 лв. Най-добре и се обади и я попитай Hug

# 54
  • София
Много ти благодаря за информацията!:hugs: Довечера съм на преглед при нея, но забравих да попитам за колпоскопа и цена. На място ще разбера. Simple Smile Дано всичко е наред!

# 55
Много ти благодаря за информацията!:hugs: Довечера съм на преглед при нея, но забравих да попитам за колпоскопа и цена. На място ще разбера. Simple Smile Дано всичко е наред!

Пиши после как е прегледа , цена и т , н

# 56
  • София
Доволна съм от Балтаджиева. Личи си, че е готин човек и професионалист. Не напразно е препоръчана от д-р Ганчева. Обяснява подробно, дава съвети. За преглед и ехография ми взе 50 лв, тъй като решихме цитонамазката да е във друг ден, имаше причина да отложим.Simple Smile А колпоскопия ми каза, че няма смисъл да правим ако е ок цитонамазката, само да давам пари.. А и аз скоро съм гледана на колпоскоп.

# 57
Момичета тъкмо щях да се обаждам за час на д-р Ганчева.Наистина неприятна новина. За съжаление не ми е удобно да ходя при Балтаджиева, какво мислите за д-р Цветана Ралчева?

# 58
Бях при нея , че много ми я похвалиха , за първи път не ме боля прегледа иначе се "гоним из кабинета"докато кандисам да се кача на стола  Embarassed Mr. Green Blush
Прегледа мина леко и безпроблемно , НО ми установи ПАП 1 а аз съм раждала жена( нз. де може и нормално да е ) , не ми направи нито клокоскоп нито ехограф , няма апаратура в частния си кабинет никаква , което на мен не ми хареса , иначе като специалист може и добра да е незнам .
в МЕД.центур, където работи пък за всички тези неща ехограф и клокоскоп искаха над 100 лв. за което Ганчева взимаше 60 лв и прегледа се състоеше от паплацея ,ехограф , клокоскоп цитонамазка + изследването ...
ако и друг даде мнение за д-р Ралчева ще следя , че ми е интересно.
Иначе отзивите за добри !

# 59
ако някои препоръча и друга внимателна АГ  ще съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт