Отговори
# 165
Иии, днес бомба е паднала...
Марси гледам че си тук - как си по обяд, кафенце нещо?

# 166
Чакам Даниелка да се върне с хубави новини, не за друго...а да почерпи за взетия изпит! А и съм нетърпелива какво е станало и с нея, и с Ина.......Та като казах почерпка......да си направим среща за баба Марта - 1.3. е в неделя......И ако е хубаво времето. Ако е лошо - не излизам от нас, от сега си казвам! Че да и по-близо да изпита, че Дидито да не се дърпа, а да почерпи!

Купона мина добре!Половината гости бяха болни. За капак днес аз и малкият син сме болни, пазим леглото да не избяга, след малко ще гледам с него някое детско и така. Да е жива и здрава миялната - не разбрах,че гости съм имала и в момента мивката ми е абсолютно празна, а чинии, тенджери, купи и пр. посуда, които използвах за приготовленията - измити и прибрани на местата им.

Впечатлих гостите не само с тортата, впечатлих ги,че всичко си бях направила сама - салати, манджи, торти - че бяха домашни. Обрах овациите и с едни сърми с кълцано месо, аз ги направих с телешко месо, което бе седяло известно време в прясно мляко, а самите сърми на бавен огън в гювеча във фурната. Ето снимков материал - Тази питка прегоря отгоре, и затова набързо направих и друга, че да няма фалове, ето ми я и салатата - предложение на съфорумка,  а ето рецептата за сърмите - опитайте, няма да съжалявате - http://vkusnoikrasivo.com/recepy/512/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1 … D0%B1%D0%B0%D0%BF

Отивам да лягам и да гледам Рататуй.....

# 167
Чакам Даниелка да се върне с хубави новини, не за друго...а да почерпи за взетия изпит! А и съм нетърпелива какво е станало и с нея, и с Ина.......Та като казах почерпка......да си направим среща за баба Марта - 1.3. е в неделя......И ако е хубаво времето. Ако е лошо - не излизам от нас, от сега си казвам! Че да и по-близо да изпита, че Дидито да не се дърпа, а да почерпи!

Купона мина добре!Половината гости бяха болни. За капак днес аз и малкият син сме болни, пазим леглото да не избяга, след малко ще гледам с него някое детско и така. Да е жива и здрава миялната - не разбрах,че гости съм имала и в момента мивката ми е абсолютно празна, а чинии, тенджери, купи и пр. посуда, които използвах за приготовленията - измити и прибрани на местата им.

Впечатлих гостите не само с тортата, впечатлих ги,че всичко си бях направила сама - салати, манджи, торти - че бяха домашни. Обрах овациите и с едни сърми с кълцано месо, аз ги направих с телешко месо, което бе седяло известно време в прясно мляко, а самите сърми на бавен огън в гювеча във фурната. Ето снимков материал - Тази питка прегоря отгоре, и затова набързо направих и друга, че да няма фалове, ето ми я и салатата - предложение на съфорумка,  а ето рецептата за сърмите - опитайте, няма да съжалявате - http://vkusnoikrasivo.com/recepy/512/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1 … D0%B1%D0%B0%D0%BF

Отивам да лягам и да гледам Рататуй.....

Може ли и мен да ме осиновиш ? Simple Smile

# 168
 мама цоци було пускат от време на време в месарските магазини.сега покрай велигдем по се намира.пускат го към т.нар. агнешки комплекти. при дреболййте.
 ела ми нагости на ги направиш и у нас,дано да прихвана

# 169
Здравейте момичета Wink
аз си реших казусчето днес не особено трудно,справих се чудесно според мен,а и като сверявам с другите колеги и те в тази посока за писали,така че довечера очаквам твърдо ДА
и утре да ги смая комисията newsm62
След изпита естествено пихме кафе в Барок,и ти се беше по обед,даже замислях ако никоя колежка не иска да звънна на Ели и Нинка,но те пък колежките искаха и нямаше как да не разискваме казуса,той пък беше наблегнат на вещното прави като всичко се въртеше около дарено право на строеж,аз добре че съм на ТИ със семейното и останалите права та се справих де Mr. Greenдовечера ще разбера дали е така #Crazy

Надявам се утре да не се падна в комисията на Любен Корнезов и да ми се паднат 3 въпроса по които мога да говоря поне по малко,така че стискайте палци още малко до утре докато се похваля и със дипломата вече Praynig Praynig Praynig
Тази вечер ще ни идват на прошки,на свекървата де,а ние сме утре при кумовете,много исках да си купим малки еклерчета и да си ги подредя като пирамида и да ги опаковам с целофан-това исках да занеса но не намерихме да правят точно сега при наплива на тортите и си поръчах тук в един цех в селото уж да е по-различна с крем брюле пък да видим дали ще е хубава Rolling Eyes
Мамо Цоци,спокойно само да взема и този изпит ще черпя пък било то и с лукчета hahaha Joy

# 170
  • 42.016399,23.101179
Дани, ббраво че си си рашила казуса, стискам палци твърдо Да да е довечера.  Laughing
Да беше звъннала на Ели или на Нинка, ние бяхме заедно на обяд ама в Диана 7, чудехме се точно тогава дали е сършил изпита ти или не. Laughing
Мама цоци големи вкусотийки си направила, айде казвайте кога ще се събираме на кулинарна неделя, че ми омръзна само да преглъщам. Ама да е другата седмица че някои хора сана диета сега.  Wink

# 171
 Laughing марси марси колко си бърза
да и аз съм за кулинарна сбирка но да е след 8 март  Wink
дани звънкай като си в центъра де все казваш че ще и все не се обаждаш  Wink
стикскам силно парци за утре да мине какато искаш ти

марсичка - житен пост  Peace

п.с. малко снимки от гостито в Банкя
а тези пък са януарски

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 18:20 от puhelota

# 172
  • 42.016399,23.101179
Много е сладичка Ани, а тези дечица брадовчдчета ли са и?
На някои от снимките много си прилича с другото момиченце. Laughing

# 173
puhelota,Ани е много сладка с тези очилца Simple Smile

# 174
  • 42.016399,23.101179
На януарските ми търси парола. newsm78

# 175
марси пробвай сега

не приятелски семейства сме
наистина си приличат двете на моменти разликата им е точно годинка и двете са лъвици и много добре си паснаха и милия кавалер го побъркаха  че той все им угаждаше а те точно като кокетки на моменти прекаляваха с негова блага душичка
и те си изкараха добре и ние големите също

puhelota,Ани е много сладка с тези очилца Simple Smile
казва че е като Хали Потат  Joy
фенка му е голяма

марси виж те и татковците имат някакава прилика http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10729710

# 176
Хали Потат hahaha сладуранка Simple Smile

# 177
Ле ле, Ани е сладуранка.Позира страхотно на снимките.
Аз също открих прилика между дечицата и татковците.
Браво Дани, успех и на следващия етап от изпита.Стискаме палци.

# 178
Пухелота, Аничка е страхотна красавица..много е чаровна , особено с очилата

# 179
Сладка и хубава е Ани, точно във възрастта, която е подходяща да стане кака.......

Аз за 1.3. предлагах евентуално във Виенската да се видим.....на кафе.

Общи условия

Активация на акаунт