Отговори
# 180
  • благоевград
Прибрах се и то със взет изпит  Peace
Много сте изписали то за ядене за гърди бебета срещи секс  ooooh!
Да се отчета и аз на гърдите на селесте отдавна съм метнала око/ от коледата / ако бях кърма4е от такива бих искала да ям  Laughing а ако бях мъж ....................не ми се мисли какво ще ги правя Wink
Малкия Симеон става все по сладък но те бебетата това правят Flutter
За секса .............Ели ти твоя мъж къде го намери красив висок пък сексуален атлет да ти завиди човек. Иначе аз ищях за секс сега нямам ама отварям портата отвреме на време да не страда мажо  Blush

Мамо Цоци мисля двете с Анелия под ръчичка да минем през един магазин да ти купим продукти каквито кажеш и идваме да ни нахраниш  Laughing Че така да гледаме снимки като гладно ку4е пред месарница си е мъка . А и ве4е те признах за майстор кулинар   chef

Друго ,друго а да за среща съм за кулинарна или не искам среща.

Дани да се дипломира 4е неискам да страда пове4е а да стане някоя секси адвокатка да се конкурира със сватята  Flutter

Анелия ми да то времето бързо си минава което е добре 4е искам по бързо да ми ли4и  Crazy

# 181
+
Мамо Цоци мисля двете с Анелия под ръчичка да минем през един магазин да ти купим продукти каквито кажеш и идваме да ни нахраниш  Laughing Че така да гледаме снимки като гладно ку4е пред месарница си е мъка . А и ве4е те признах за майстор кулинар   chef

Анелия ми да то времето бързо си минава което е добре 4е искам по бързо да ми ли4и  Crazy

От известно време и аз само преглъщам тука по специалитетите на Мама Цоци,така че съм ЗА с двете ръце да идем да ни сготви нещо Simple Smile
То май бременността е единствения период,когато жената се радва,ако напълнее,така че сега ни е паднало Simple Smile На мен ми личи вече(или поне аз така си мисля Simple Smile

И браво за взетия изпит.Все така да ги взимаш Simple Smile

# 182
Мале Ади сега чак видях снимките Shockedми то е било супер купон да ти кажа,направо ми се прииска и аз да съм била с вас,и дано не те изложа нещо но твърдо смятам че с този брадатия с катинарчето имате любовна връзка и ако е така незнам защо криеш от нас Mr. Green Naughty
Роклята ти толкова много ми харесва че искам да купиш и на мен същата от където и да е NaughtyМного добре изглеждаш като зайче от плейбой си а брадатият е Хю Хефнър hahaha hahahaМайтапа на страна направо съм влюбена в тая рокля ли е туника ли е незнам Hug Blush

Инче,благодаря ти много така ме стопли с думите
Дани да се дипломира 4е неискам да страда пове4е а да стане някоя секси адвокатка да се конкурира със сватята  Flutter
От твоята уста в божиите уши Praynig
Нинче,сега се убеждавам за твоята чаровница как позира като мен е лъвовете сме голяма работа значи Crazy
Чакам да стане 19,30 и да разбера ще се потя ли утре или няма Thinking

# 183
  • благоевград
Нин4е забравих да кажа 4е малката е уникален сладур , направо ти пълни душата да я гледаш само  Heart Eyes много да я нацелуваш от мен  Simple Smile

# 184
дани какво стана
резултат
предполагам щом не пишеш значи си се заела с приготвянето на утрешния тоалет и ще се дипломираш  Praynig

# 185
Да имам твърдо ДА за утре зелена светлина newsm44дано и утре мине добре като днес Peace

# 186
Добър вечер!

Дани, браво! Утре ти пожелавам да имаш късмет с комисията и въпросите и да ги разбиеш! Ще чакаме включване и аз пия джин  Mr. Green

Нинче, ще се повторя, но това дете е за киното или театъра, то просто си го има в очите, да знаеш! Ако трябва отсега да хващаме връзки, казвай докато е време!

Инче, моляте, не така със суперлативите към моя мъж - първо чак за висок да е, не съм съгласна /можеше да има още 8-10 см, но какво да се прави, не са го разпъвали достатъчно/ и второ сексуален атлет чак - едва ли, винаги може да се иска още и още  Joy А ти твоя хич не го оставяй на сухо, пък и нали на бременните хормоните им бушуват или така беше само при мен  newsm78

Мамо Ц, сърмичките звучат много добре, дори страхотно! Вече се убедих, че е трябвало да съм мъж, на който жена му да му готви, но нейсе - та какво сега, бръснене на крака и цикли... ужас, а можеше да си чета вестниче на дивана или нещо подобно.

# 187
Здравейте и от мен! Ели, ти пак можеш да си вдигнеш краката на дивана и да си четеш вестниче - не предавай фронта!
Мама Цоци е супер, ама аз каквато съм лакома, по-добре да не съм близо до нея...Откакто се е родил Румен, се старая да се храним що-годе здравословно и както бях спец по тестените неща, почти не съм правила...видяхте с какво ви се представям - салата от червено цвекло и ряпа hahaha но да се похваля, като никога имам хемоглобин на място,а днес ми казаха, че и холестеролът ми бил добър...
Иначе не е много за хвалене - аз направих остър цистит, та предлагам за секс да не говорим...Място не можех да си намеря. Малко ме успокои Уринал акут, а сега и антибиотик почнах. Румен е още със сополи, отгоре на всичко му намериха папиломка на сливичката и май ще трябва да я махнат. Ще видим дали в София ще кажат същото де #Crazy Вече дори не мога да се притесня - това дете за двете си години живот се роди със спешна операция, на 6 м. го рязаха в Пирогов с пълна упойка, на година и малко му сондираха очето с райски газ, сега пак... Аз уж цял живот съм болнава, все кашлям, кихам, глас губя, ама в болница съм била като са ми вадили сливиците на 5 и сега покрай раждането и кюретажа....

Гледам за цици и кърмене сте говорили. От всички нас някой да има по-малки цици от мене? Едва ли! А някой да е кърмил повече от мене? Бебетата не са мегаломани и се радват на майчината цица без значение каква е. После като мъже нещо ги прихваща...
Дани, Ина, браво за изпитите. Дани, от теб освен успех, друго не чакаме newsm10

# 188
Дани, знам, че днес ще омаеш с чара си комисията и съм убедена в положителния резултат!
Одеждата от снимките в Хисаря е всъщност туника, отдолу нося и едно свръх къса пола.
Мъжът с катинарчето е нашият системен администратор, т.е. колеги сме, а връзка...рано е да се каже.. аз нали все бързам и после се ядосвам..
Ана, чудя се какво да напиша..не съм майка, но ти съчувствам за тревогите покрай Румен...важно е, че той има родители като вас! Дано се оправиш бързо и да се гледате с него Simple Smile

# 189
Добро утро! Селесте, мерси за подкрепата Hug Ще се справим.

Кафе и закуска:

Песничка: http://www.vbox7.com/play:e7c980b7
Ние днес ще ходим на катедрен съвет с малечко  Mr. Green тъкмо той няма да е толкова търпелив и ако почнат да стават много досадни и словоохотливи другите, ще им припомни да побързат...

# 190
Ах как ме ядоса мъж ми още от сутринта, лелееее  afwitch

Дани и аз поръчах торта с крем брюле за гостуването довечера при кумувете. Не мога да се въздържа и да не изкажа искреното си очудване от тази традиция. Точно пък торта и ракия да се носят / а свекито твърди, че трябвало и портокали/. Значи, ние от Враца е ясно, че сме зли и негостоприемни хора, а тук всички живеят за идеята фестивали да има. При нас такова ходене няма, само в неделя вътрешносемейно си искаме прошка, ядеме халва и клатиме едно яйце. Е и други работи ядеме, но това откъм традицията. Разрових се да разбера нещо за тези торти, но всичко, което открих, е че при кума се ходи с вино, питка и кокошка/петел. С две думе тортените истории не ми се връзват. Някой, който е наясно с тази логика, моля нека да ми обясни.

Селесте, аз също заподозрях някаква афера с този господин, но не исках да вкарвам интриги, виж обаче сватята ми не се въздържа  Mr. Green

Билянче, много е неприятно с тези все разболяващи се деца. Дано на Румчо-Сладунчо, му се размине този път. За цистита, просто аз вече си мисля, че няма отърваване доживот. Уринала и на мен ми помага, но съм несериозна и го пия само като съм на зор, което не е правилно. А и за пълното оправяне от тези проблеми, ако имаш някакво течение, трябва да го лекуваш паралелно, иначе се въртиш в порочен кръг просто. Много ти съчувствам за циститната история, защото знам какво е да си половин човек без никакви сили от тази болка  Sad

# 191
За портокалите и аз знам, че е традиция от доста години...обаче най-лесно е с торта...иначе аз този празник го обичам най-много..любим плод портокали и ненадминат апетит за сладко....
Иначе, днес е четврътък и без да са ми го казали звездите...крив ден

# 192
Билянка, я пробвай за цистита Цистон - на Хималая - едни зелени, на билкова основа са.

Извинявам се за бързото включване, болна съм, да не ви заразя.....

# 193
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Явно и в Кн, не сме гостоприемни защото и там традицията е като тази във Враца. Embarassed Или поне нямам спомени да сме ходили на прошки и на нас да са ни идвали. Но пък като малка с нетърпение съм чакала, събирането на цялото семейство около масата и амкането на яйце и халва.  newsm78
А традицията за тортите и портокалите е много смешна наистина, ама може да е останала от времето когато в Благоевград са се раждали портокали. Joy Наистина ако е типично български обичай по правилно е с баница и вино да се ходи. Sunglasses
Дани УСПЕХ!!! Разбий ги и днес! Wink
Ana2 свободна съм днес, ако искаш да го пазя Румечо докато е съвета. Дано докторите в София са на различно мнение от тезив Благоевград.
А това с цистита е ужасно направо, прди години много страдах и аз от него. От тогава се научих да не ходя с гол кръст. Cry
А за циците, след поста на Анелия, първото да което се сетих беше ти. Laughing

# 194
Пропуснала съм традициите....И в нашия край не се ходи никъде на прошки....При кръстниковците се ходи в седмицата от 1-7.01. с питка и пиле, и това е. После нищо като подобно. А това за портокалите ме умори.......

Общи условия

Активация на акаунт