Отговори
# 195
Добро утро момичета.
Вчера малката беша на тържество на какта в деската, даже си е поиграло малко детето (готова е за деткса  Winkсамо да проходи)
Ние снощи бяхме на прошки при мама и тате (мойте) и малкта заспа към 19:00, защото не беше спала след обяда заради тържеството.
Стана 21:00 това дете не се събужда и аз хоп до него та чак до сутринта. А така се бях притеснила, че ще се събуди по някое време през нощаи и ще иска да си играем, но уви детенцето знае че на мама и се спи много и то си спинка сладко, сладко. Та така направих ме едно принудително гостуване на баба и дядо, а тате си го изпратих ме да си ходи  Mr. Green
Гледам кафенца си пиете без да се обаждате Naughty,
Нещо аз се разболявам, но незнма до кога ще продължи тази хрема, то и малката е със сополи и кашлица.
Дани, браво за изпита, Инка браво и на теб
Ето и един  поздрав от малката: уик бх йх ххххххххххххххххххххжм,кх г      х   бнггггггг                             умхйгцфцьсе46уйллкхйхохйхиккккйййк  hahaha Joy

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 09:36 от daniela_ch

# 196
Ех, Марси, аз на Румен се надявам, че иначе тези съвети като се проточат... Иначе аз с него и в часове съм влизала, ама е много по-трудно. Единият път спаси положението един джиесем, понякога го пази кумата в библиотеката, абе...китка. Много криво, защото не може да сме все в болнични, а ето, едни сополи само продължават една седмица.
Иначе аз кръста не го оголвам, все съм с разни бодита, ама на. Мамо Цоци, днес съм значително по-добре, но ще потърся "Цистон"-а. Аз само за "Уринал" бях чувала (реклами).
П.П. Моите цици...съвсем ми минаха, хора...По-малки са отпреди раждането Shocked Добре, че аз не съм цицоман, пък Стефан...ще трябва да свикне.

# 197
Ааааааааааа не и на втора страница. Нещо днес слаба активност  Thinking

# 198
добър ден

незнам за Цистон на цом е на Хималая съм за него с две ръце
продуктите им са много дабри дори на Ани приложих едно мехлемче лятото за едни рани и едно подсичане за един ден оправи положението и даже белези няма сега детето
сироп за кашлица и едно масло  за хрема съм ползвала абе за мен са качествени и са на изключително прилични цени
между другото ние с тези продукти се сдобиваме от аптека в Струмско може и на други места да ги има ама ние там за първи път ги намерихме и за това

билянче след половин година ще се пооправят ......  Wink и моите на нищо не приличаха като спрях ама после си възвърнаха формата е помалки са от преди да забременея ама на мен си ми харесват а и оплаквания от другите не съм чула  Laughing

ели къде беше оставила метлата   Wink

в Кнежа (ама то нали е до Враца )  това ми е спомена халвата яйцето и дядо ни пукаше пуканки
в семеен кръг край огъня еееех много много мили спомени
северняшка му работа - никакви торти никакви портокали  Crazy

# 199
  • Благоевград
Здравейте!
Айде jinjer_78 , заболяха ни палците да стискаме , казвай едно
"да , взех го" , че да ни олекне и на нас! Laughing

Вижте това (картинките , които се отварят по- долу) и кажете какво си помислихте : Mr. Green
Что же это? А вот и нет!...
http://zhaba.ru/page414/item20887

Embarassed Shocked #Crazy
И после да си признае всеки мислите , които му минаха  hahaha
  bouquet

# 200
оле, Деси, настръхнах.От космати неща ме е гад, наистина.
В началото си помислих за мъжко достойнство, а то какво излезе. #Crazy #Crazy #Crazy
Природата е голяма работа.

# 201
Прилича ми както на всички на прекалено космато парче месо...асоциацията е повече от ясна

# 202
Прилича ми както на всички на прекалено космато парче месо...асоциацията е повече от ясна

Така е, но пък не съм чувала за космата асоциация, така че лично аз отхвърлих това предположение....Казах си - да, нещо което прилича, но до тук - само прилича.....

# 203
Е деси ти ме разби направо, много яко. Определено не прелича на мъжкото достойнство, но и определено не си и помислих че може да е нещо такова.

# 204
И аз не очаквах да е достойнство, но наистина първата ми мисъл бе за това

# 205
  • благоевград
Maлеее какво мръсно под съзнание имате  Laughing
Който гледа Анимал планет като мен веднага ми хрумна 4е е бебе животин4е е не познах каква порода е веднага Blush

# 206
Чакай те да издам Дани, че си е взела изпита днес
Дани, Честито мила, пожелавам ти от тука на та тъка само професионални успехи и всичко най-най   bouquet

# 207
В неделя тогава във Виенската - Дидка да почерпи за дипломирането си........И...обикновени бАнбони не ям.....

# 208
  • 42.016399,23.101179
Айда бееее Дани, появи се да се похвалиш. Верно ли е? О къде да знам че Дани_ч не ни връзва. Wink
Аз в неделя съм на Кюстендил,  ама друг ден почерпката няма да ти се размине. Laughing

# 209
Аз в неделя съм на Кюстендил,  ама друг ден почерпката няма да ти се размине. Laughing

А на 3.3. тук ли си? Във вторник...да съчетаем хем празник, хем среща.....Да, аз не съобразих,че сега има 4 почивни дни.....

Общи условия

Активация на акаунт