Отговори
# 210
И аз в неделя няма да мога, а момичета кога ще си нправи вечерна среща за 8 Март
Марси не ве връзвам, но нека тя да си призне как разбрах

# 211
Момичета нямам време да чета че стана късно
Но Вече се дипломирах newsm44завърших newsm44край newsm44най-после съм магистър по Право newsm68

# 212
Браво, Дани  smile3501
Честито дипломиране, желая ти много успехи занапред.Много се радвам за теб.

# 213
Марси, а на теб и цялото ти семейство Господ здраве да ви дава.
Много съм ти благодарна за съвета, който ми даде, не се бях сетила за това.
Действахме така: с Марти показахме на Силви как изхвърляме шишетата в кошчето за боклук, след това постоянно носихме да изхвърляме по нещо, за да види, че са там шишетата, че не сме я излъгали и че не съм ги прибрала.Преди заспиване й дадох да си пийне вода от чашка със сламка и след това с бибероната, кукла, топче и песничка заспа.Събуди се чак в 4 и само малко вода и си заспа веднага.Тази вечер пак така.Дано и нататък бъде така  Praynig
и днес на всички казва как сме изхвърлили шишетата, и че вече не е бебе, а тата ( кака )
ох още нещо исках да пиша и забравих какво, дано се сетя и утре ще пиша
Хайде лека нощ

# 214
Добро утро момичета
Дани още веднъж честито и браво на теб

Ето и кафенцето 
 Ето и закуската

Хайде и малко плодове за Анелия и Ина е и за всички който обичат де  Grinning

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 08:11 от daniela_ch

# 215
Дани, никой не се е съмнявал в теб! Браво!

# 216
добро утро.
дани честито.
 скоро и аз ще съм на твоето място,но понеже съм малко суеверна не ти пожелавах успех,но и аз съм "стискала палци"
 ана за цистит знам от лекар памук с ракия,май и превръзка ще свърши работа.пробвай ако не ти помогне поне няма да ти навреди със сигурност.

# 217
И аз да се възползвам от плодовете - в момента гризкам ябълка...

# 218
Добро утро,момичета!
Дани,честито дипломиране!Желая ти много професионални успехи!

# 219
Дани, честито!!!
Пожелавам ти много успехи да пожънеш с дипломата! Да успееш да се реализираш в сфера от правото, която ти харесва /всъщност какво предпочиташ - гражданско, наказателно, административно?/ Не се стискай, разкажи подробности за изпита, коя комисия ти се падна, въпросите какви бяха и т.н.

Ние днес пътуваме за Враца, така че не ни бройте за съботно-неделни срещи, а за 8 март да кажа, че едва ли вече ще е възможно да резервираме места някъде, незнам де, поне миналата година беше пълно.

Марси, може да е имало портокалови плантации едно време, знае ли човек  Laughing

# 220
ЗДравейте момичета,
благодаря ви за поздравите и пожеланията Hug Hug
да ви кажа още не мога да се осъзная че няма да уча като луда както преди Rolling Eyesа мъжа ми каза-Най-накрая ще пребереш тия фермани hahaha Joy
нещо обаче още го преживявам изпита и въпреки че не се притеснявах както останалите колеги и им давах кураж,не се представих добре особенно и за това ми е много кофти,но ще ми мине в крайна сметка оценяването е и субективно а и никой не гледа оценките в дипломата така че newsm44ехааааа имам си диплома #Crazy Mr. Green

Децата си останаха в къщи днес защото Криси от снощи започна да кашля и тази сутрин кашля 2 часа без да спира-та започнах да го инхалирам и дано овладеем спазъма Tired
Ели да ти кажа слабостта ми е Наказателното право Peace
Весело изкарване на Враца-дето гарка не каца hahaha
Хубав ден сега ще се върна да почета малко Peace

# 221
Дани, дано всичко с Криската се оправи бързо!

# 222
Добро утро. Благодаря за кафенцето и закуската!

Дани,

Песничка: http://www.youtube.com/watch?v=8v9yUVgrmPY

# 223
А как е Румен днес?

# 224
дани браво  Hug  Hug

мен също не ме бройте за срещи поне до 8 март

Общи условия

Активация на акаунт