Отговори
# 225
Румен спи още #Crazy Заради противоалергичните, които му изписаха вероятно, е станал толкова сънлив, че...
Нослето му още вчера беше по-добре - вече диша и през него.
Ти кажи за малкия Симеон. Румен вече е голям. Искаме малки сладки бебета да гледаме и за тях да слушаме.
Боби, браво на Силви! Толкова малка, пък разбира. Румен още нарича себе си бебе, нищо, че пие от чаша и яде сам с лъжица отдавна.

# 226
билянче при кой доктов води Румкатаи му откри папиломката

# 227
Аз имах предвид среща преди 8-и че ние с Анлия няма да можем да дойдем точно на 8, защото тогава ще е Годежа.
Тъкмо, Дани ще почерпи  Mr. Green
Ех, Дани как искам и аз да приключа с ученето, не знма далис е похвалих, че ме приеха магистратура.
Вече започнах да се подготвям за честитото, вчера си купих обувки по точно ботички, но много ми харесаха, за първи път без да се чудя казах давайте ги  Mr. Green

Деска какво става с програмата справяш ли се?

# 228
билянче при кой доктов води Румкатаи му откри папиломката
Нинка, още Николова я откри. После Чилев потвърди. Но тя е голяма и се вижда.
Като идем във ВМА ще стане ясно как точно стоят нещата, но досега в София потвърждават тукашните диагнози. Аз почти не се съмнявам в нея, по-скоро искам да обсъдим там упойките и начина на интервениране.

# 229
Добро утро и от мен, благодаря за закуската и кафето.
Ох, само да знаете, имам съмнения, че може да ме хване цистит.Ужас.Мисля да започна лечение от сега, по-рано, пък да видим.Хайде чао и приятен ден, Силви не ме оставя да пиша.

# 230
Аз имах предвид среща преди 8-и че ние с Анлия няма да можем да дойдем точно на 8, защото тогава ще е Годежа.
Тъкмо, Дани ще почерпи  Mr. Green
Ех, Дани как искам и аз да приключа с ученето, не знма далис е похвалих, че ме приеха магистратура.
Вече започнах да се подготвям за честитото, вчера си купих обувки по точно ботички, но много ми харесаха, за първи път без да се чудя казах давайте ги  Mr. Green

Деска какво става с програмата справяш ли се?

Извинете,аз от тук ли трябва да научавам,че започнахме с покупките ?!? Hug

# 231
Симо Сладура кротува. Сестра ми каза, че са му давали водичка, но той не харесвал шишето и бибероните изобщо. Ползват капки Био Гая и не се оплакват от колики. Днес пак ще им ходи педиатърката у тях. Не знам дали ви се оплаках от нея  - миналия път забелязала, че Симеончо се е "изсипал" (реакция към олиото на Джонсън) и тя , с целия си акъл казала, да го мажат със зехтин или преварено олио..утре сигурно и осоляване ще препоръча...бях побесняла... сега си ползват Бюбхен и нямат ядове...съжалявам, че ви товаря, но тази лекарка ме ядоса задочно..нищо не е споменала за витамин Д, та днес ще има питане и затова...честно да си призная, търся педиатър от Смолян..магаданската явно не става...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 232
  • Благоевград
Андреа Селесте Само така на докторите - въпроси , въпроси...
Аз ходех при нашата с един списък. Тя приключваше с прегледа и каквото
има да казва, и тогава започвах аз  Mr. Green чаааак до края на списъка.
Иначе за продуктите на Джонсън аз не съм с добри впечатления.
Нещо не ги одобрих и бързо ги смених. Но за дупето най-най -най си харесахме
Бочко Wink
Аз за среща  - принципно съм "да" , но нека видим точно кой ден , кой и т.н.
daniela_ch нещо се стигам до програмата . Иначе е много готина.
А моята приятелка хич няма да се оправи, та  за сега съм аз- но ако не
се справя ще те потърся -  Blush. Въпросът е че аз не шия гоблени и никога
не съм шила такива, та тези бодове които са обяснени и т.н. сега ги разучавам. Laughing
jinjer_78 поздравления за дипломирането!  Peace
От мен, чао че имам още задачки, а исках да си тръгна по-рано - но не се получи  Confused
  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
Дупето и всичко що е под памперс го мажат със Судокрем - много били доволни

# 234
Ади,така ме шашна с това Изсипал Naughtyобринал бе жена аз за малко си помислих че има херния Naughtyа не се очудвай на превареният зехтин,много майки ползват на които децата са алергични към някакви такива други мазила,например на моята кума точно същият случей който описваш от същата марка и с преварин зехтин я мажеха,аз съм пробвала най-различно моите не са имали проблеми от такъв характер,и аз Бочко все още си ползвам за дупето и бузките им мажа ако загрубеят от вятъра Peace
bobi_i ,дано не е цистит,че е ужасно Hug
Хора утре сме на сватба още не съм решила какво да облека,не е характерно за мен Thinkingаз месец по рано обикновенно имам концепция за събитието и за стайлингът ми,но сега се колебая Rolling Eyes
Понеже днес е минавала Баба Марта в детската градина и е раздавала мартенички,а ние не бяхме,поръчах на Жорче да купи две калбенца бяла и червена прежда и  исакм да покажа на децата как се правят оригиналните мартенички,ние едно време с баба много правихме и на мен ми доставяше огромно удоволствие Mr. Green

# 235
  • Благоевград
jinjer_78 вие къде сте на сватба утре?
Питам защото една позната също е утре , та може да се окаже че
се на една и съща. Laughing

За мартеници: ние редовно правим у дома. Вчера днете с малката
пресукахме доста прежда . Тя обаче беше много уверена:
 "мама аз знам как става.., чакай да ти покажа.., аз помня още като бебе като правехме..,
 в градината госпожата също ни показа , чакай ,дай на мен......."  Laughing
 Сутрента пратихме и за градината украса мартеници - но от хартия и завързани
с мартеница - гъбки, момиченце и момченце - но не ги снимах да ви ги покажа.
Ако малката се навие да сътворим пак такива ще ви ги покажа.
А другите плетива от миналата Баба Марта ще ги снимам довечера и ще ви ги пусна
за критика!  Grinning

Аз се поднових от към облекло - панталони, сако ...... Блуза не можах да си харесам,,но
има време.  Обаче то за дебеланки е ужасно по магазините - едвам си харесвам.
(ама то като за манекенки  са повечето дрехи  Cry)А сега отивам да говя сочно пиле (по заявка на малката , естествено зарибена от рекламите)
  chef bowuu  chef
Лека и спокойна вечер!
 Grinning

# 236
Деси,покажи някоя идея да открадна от вас,аз си знам няколко модела-топки,пижо и пенда и такива за ръката ,но аткива не ми се правят,искам някакви разнообразни дето се закачат newsm78
Утре сме на сватба в Дриймс вечерна PeaceМладоженецът е братовчед на Жужу и беше шафер на нашата сватба Mr. Green

# 237
Предлагам за първа пролет да си направим събиране...какво ще кажете?

Ние с малкия продължаваме да сме болни, независимо,че пием лекарства, сиропи, АБ...А състоянието ни не се е подобрило никак!

Деси, скептично настроена съм към фиксовете.....Аз от години си правя месото в плик и наистина става сочно и вкусно. Дори в МВ, с картофи е трепач.......

Пускам една рецепта, която е по-хубава като резултат от посочения фикс......Да, факт е,че за да направя сравнение, и аз ги готвих и двата. Да, добри са, но същия резултат се постига и без фикс.

Паприковани пилешки крилца - от Пеп-чо

Продукти:

1,2-1,5кг пилешки крила
1/2 връзка целина/кервиз
1/2 връзка магданоз

1 пълна с.л. червен пипер
1 лимон
4-5 ск. чесън
2 с л светъл соев сос
80-100мл олио/зехтин за готвене

Приготвяне:

* Крилцата се поставят в теднжера за варене заедно с 1л вода, сол на вкус и целите стръкове зелении.
* Завирайки се отпенват и оставят да врат около 20-30 мин. /бързо се сваряват/
* През това време се бели лимона и пасира заедно с чесъна, олиото/зехтина, соевия сос  и червения пипер
* Сварените крилца се  поставят в полиетиленова торба заедно със смлените продукти и 20-30 мл от бульона.
* С една ръка се затваря торбата, а с другата се разтърсват добре, за да полепне сместа  по тях.
* Изваждат се в тава, нареждат се, като остатъка от соса се изсипва по тях и запича за 5 мин. на горен реотан във фурната или грил.

Същата рецепта може да бъде направена с всякакво пилешко месо

# 238
Аз съм влюбена в тази рецепта за пиле, която знам от една съфорумка в "Часът на мама":

Цитат
Медено пиле

Продукти:
1-2 червени чушки
2 тиквички
2 малки глави стар лук
1 глава чесън
мащерка
горчица
мед
зехтин
картофи на око
пилешки бутчета

Малко лук и 2 скилидки чесън нарязани наситно + 1 с.л. мед + 1 с.л. горчица + 1 с.л. зехтин, се смесват, объркват и с готовия сос се залива пилето.

В тава слагаме останалия лук+чесъна, нарязани на едро, добавяме и картофите + зехтин и сол за 15 минути на 200 градуса.

Добавяме тиквичките + чушките , нарязани на едро, поръсваме с мащерка и най-отгоре поставяме месото.

Пече се 45 минути /до готовност/.

За гарнитура - зелена салата.

За по-добро овкусяване пилето може да се "накисне" в соса, а когато се слага да се пече да се залее с него.

Ако нямате мащерка, става и с тази от пакетче чай.
Понеже е и лесна, и много готина, често си я правим напоследък, не остава Embarassed В повечето случаи не слагам тиквички, понеже нямам вкъщи.
Селесте, не се ядосвай на педиатърката. Идеята за зехтина не е толкова лоша. Всички бебешки лосиони и масла са с натурални масла като зехтина, но имат стабилизатори и аромати. Вярно, че е хубаво да мирише дечко приятно, а не на манджа, но пък по-лесно се проявяват алергии. Има и хубава скъпа козметика, по-щадяща, както е тази на Бюбхен или на Себамед, Клоран и т.н., но зехтинът също не е толкова лош вариант.
За вит. Д, доколкото имам спомен,получих рецепта на консултацията на двадесетия ден на детето, незнам каква е обичайната практика. Едва ли ще пропусне да му изпише, българските лекари даже имат тенденцията да предозират добавки, а не да ги забравят.

# 239
Момичета какво става днес,никакви ви няма newsm78
аз от снощи се боря тука с едни мартеници,понаправих 2-3 hahahaама искам и на Деси да видя и моите ще покажа де Blush
Криската от сутринта до сега ми повърна 4 пъти,и като разстройсво има сякъш и сега заспа милото че през нощта кашля и неможахме да спим много,оф от 14ч съм на фризьор а хич не мие сватбарско настроението Tiredи даже още не съм измислила какво да обличам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт