Отговори
# 90
  • благоевград
Мамо цоци аз се заканвам на бухтите и ули4ните мекици   chef
И все още не съм се отказала да ме осиновиш  Laughing искам и аз да правя такива закуски на мойте деца Blush

# 91
И да допълня за почивките - не се отказвам нито от двудневна, нито от тридневна, нито от 10-дневна почивка. Щом успея да избягам от ежедневието и монотонния ритъм на живот на делника, това за мен е почивка. Не съм ви казала, ама ние миналата седмица бяхме до Гърция. Бяхме до познати до Гоце Делчев и от там......излязохме за Гърция през ГКПП Илинден и влязохме през ГКПП Кулата.......Пътя е кошмарен, високопланински, с много завои, студено беше, но пък и много разтоварващо, макар и за един следобед. Намерихме си няколко полянки с минзухари, никога не бях виждала цели поляни с това цвете, толкова много и толкова нагъсто, гледката бе много красива, от високо, имаше сняг, явно наистина бяхме нависоко, защото ме заболяа дробовете от чистия въздух.....Ами починах си...Макар и да не съм била на маса, не съм била с преспиване, но разнообразихме цялото семейство. Около 100км. навъртяхме в Гърция, прибрахме се късно вечерта, и на другия ден казаха,че системата им е блокирала. Тя просто ни е чакала нас да минем.......

А Трявна е супер градче! Много ми хареса общината им. Не знам вие, Ели, къде сте били, но мръднахте ли до Бачо Киро пещерата? И там е едно местенце с чист въздух....Супер е! А купихте ли си бельо? В старата част до кулата снимахте ли се? В музея има хубави часовници - видяхте ли ги? Въобще е място където има какво да се види. Пежо имат вкус!

# 92
Цитат
Още едни бухти:

Ето и рецептата :
3 яйца
1/2 кофичка кисело мляко
6-7 с. л. захар.(за да не станат прекалено сладки, това количество захар може да се намали)
1 ч.л. сода
брашно /на око/
Разбива се добре, да се стопи захарта. Прибавяме содата и брашно да стане много гъста каша  Peace Пържат в сгорещено олио, като се загребва от сместа със супена лъжица до зачервяване.
тази рецепта ползвам и аз

# 93
Ех, Нинка за малко да сме се засекли на Бодрсот. И ние мислехме да се качвме, но Иво трябваше да пребира дърва и нямаше как.
Ели какво да ги правим няма начин, ако ние не си ги  поглезим няма кой да го глези  Mr. Green
Анелия, аз отдавна разправям че си е хубаво като нашта рода , ама Иво си е вношил че е на тяхната. Оставямго да со мисли каквото иска то фактите говорят  Mr. Green
Дани радвам се че ти задиволих любопитството  Wink

# 94
момичета,моля Ви...пуснете един курс по готвене,че ме е срам, ама едни яйца мога само да правя.
горкота ми детенце, добре,че е кухнята иначе ще си умре от глад.

# 95
момичета,моля Ви...пуснете един курс по готвене,че ме е срам, ама едни яйца мога само да правя.
горкота ми детенце, добре,че е кухнята иначе ще си умре от глад.
Еее не ти вярваме Naughtyняма такива неможещи,има не желаещи и неопитали се,така че дерзай и не се прави че неможеш Peace

# 96
  • Благоевград
joana_karolina как не можеш, не се скатавай а се похвали
Една, две снимки (може и на яйцата) и ще видиш кака ще ти спретнем
групово посещение  Mr. Green
Иначе тук майстор най-най -най е Мама Цоцоланка, която скоро
ще посетим за дегустации, че бременелките само преглъщат милите, а
ние останалите взехме та се засрамихме, а мъжете ни добре че не четат
темата -иначе   #Cussing out Joy hahaha
Ето,днес са пуснали няколко рецепти- Бухтите и аз ги правя   chef

Вижте какъв докум. за самоличност - по-точно името :  Shocked

Ако е истина е супер  Joy hahaha

# 97
2002 година записахме едно новородено мисля от Гоцеделчевско с името Серанко  Shocked детето си е здраво и право
е айде кажи ми тия родители добре ли са

# 98
Момичета, здравейте.Викам си я да драсна някой ред като хората, посред бял ден.
Какво да правя като не мога да смогна с нещата.
При нас едно и също, миналата седмица на Силви й излязоха едни пъпки по лявото краче, мисля си че са от бълха, а то като се потдуха, ужас.Отиваме при личната, тя не може да постави диагноза и лечение. newsm78 прати ни на кожен и там същата история ( тия доктори не са учили, незнам ).Мазахме ги с лилавия разтвор, крем и капки.Започват да изчезват, ама  #Crazy #Crazy :crazyeyes:
После ако има кой да пази Силви съм се навила и аз на тези бухтички.
Дани, завършвам един гоблен, и като съм готова ще те питам за тази програма за гоблен от снимка, само конците не мога да си определя. Thinking
А Ивет е направо бонбон, тия бузки да ги мачкаш само.
Ох, друго не се сещам, може пак в късните часове.

# 99
  • Благоевград
2002 година записахме едно новородено мисля от Гоцеделчевско с името Серанко  Shocked детето си е здраво и право
е айде кажи ми тия родители добре ли са

Тези родители изобщо не мислят - ужас!!! Shocked
ще те питам за тази програма за гоблен от снимка, само конците не мога да си определя. Thinking
И аз ще ползвам услугите на Дани за снимката, само да решим коя ще е !
Но да не си помислите,че аз ще шия - не, една приятелка ще прави на децата си.
Чао за сега!   bouquet

# 100
Нямате никакви проблеми само казвате и аз помагам, стига да има желаещи и желание за работа аз съм на среща  Wink

# 101
Брей,преди кулинарни изяви само сега пък гобленарски а сега де Shockedмногофункционални маме бе в тази Благоевградска тайфа Hugи аз съм решила да си направя гоблен с снимка на нас четиримата-нашето сем и с удоволствие ще си го ушия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 102
Добро утро!

Ето закуската и кафето:

Музикалният поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=NdYQX8J-FFo

Не зная дали сте гледали Евровизия, аз все още съм много разочарована от песента, която спечели. Освен песента на Поли, харесвам поне още 5-6 други. Май най-малко ми хареса именно спечелилата...

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 07:54 от Ana2

# 103
Добро утро и от мен. Добре, че Ана е сервирала кафето...днес нямаше маршрутка в моето разписание и чаках 25 минути на студа...а съм с едно рокле с къс ръкав...не знам дали няма НЕизмръзнало място по мен...
За Евровизия - харесвах Красимир Аврамов преди 10 години, сега ми идва....лигав...Исках да спечели Мариана Попова..и нея я харесвам от поне 10 години още докато пееше в Кокомания и все още ми харесват песните й!

# 104
Добро утро и от мен.
Закуската изглежда прекрасно,а аз и без това как съм гладна...Въобще няма да ми е съвестно,ако не остане за другите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт