За всяко порастнало МАРТенско дете , подаръци ще има от сърце!

• 18 891
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
АХА  Peace МУЧО БЛАГОДАРЯ!!!!  bouquet

# 76
Нефертити Hugмного много сладък мъж!!!Да ти е жив и здрав!!!Дай да видим още снимки.
Деситка много сладка малката Шушка
Шоколадово бонбонче Naughtyмного малко снимки(много малки)с лупа да ви търся Hugда и изям черните маслинки.
Марги Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 77
Не мога да повярвам - върнали са на баща ми парите, защото нямали друг такъв телефон. Въобще не вярвах, че ще успее. Е, естествено ми се обадиха и ме обвиниха, че съм некоректна и съм ги поставила в ужасно положение, защото съм говорила с телефона 3 часа и той вече бил втора употреба заради мен. Представяте ли си 3 часа, за общо 30,  през който е бил у мен. Та аз не успявам да си изговоря безплатните 100 минути, които имам за цял месец, а те - 3 часа за 1 ден. Явно наистина някой е употребявал телефона, което ми показва, че не сбърках като поисках да го сменят или да ми върнат парите. Гадното е, че махнах предпазната лепенка на дисплея, та и за това направиха проблем, ама да не са ми пробутвали ползван телефон. И понеже съм патка, сега ми е кофти, че трябваше да се карам с продавача и ми е гузно, че им създавам проблеми. Няма друг толкова залупен като мен - вместо да се надъхам, че съм права, на мен ми е кофти. Абе, както казах - патка!

Зори, жабуранестата ти идея е страхотна. А в тортата направо се влюбих.
Рони, от повече от месец не играя Травиан. Дадох акаунта си на някакво момче от клана и много се дразня, защото въобще не го развива, ама айде. Играта започна да ми отнема страшно много време, пък и ситвах най-силния играч от клана ни и когато започнаха фейковете и атаките към вашия клан, направо с часове седях пред компютъра. Но сравнително бързо се осъзнах и спрях. Не че не ми е криво, де.

# 78
Здравейте момичета Hug
Не съм влизала много отдавна Rolling EyesЧестито на порасналите мартенчета  bouquetИ аз съм в голяма чуденка за подаръка на Бети ThinkingТОва http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … ced9f8d1bbfc46cfc ми харесва.Но не знам дали си заслужава парите.Някой ако го има нека да сподели мнение Flutter
Чао и целувки Heart Eyes
Връщам се да чета Crazy

# 79
Привет!
Аз искам да питам kvodae тази зебра трябва ли да се застопорява с нещо на земята, защото гледам, че на зелената табла има нещо като дупчици. Иначе и аз съм и хвърлила мерника, но в ЛаРедута е по-евтина  Peace
п.с. аз обърках Jo-Jo 7 с kvodae  Blush
Jo-Jo, благодаря ти за отговора  Hug Зебрата ще се поръчва  Grinning

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 18:53 от terre

# 80
  • София
Здравейте, мами и бебчовци!
Нямам много време, само да отговоря на terre - не се закрепва за нищо на земята. Зеленият шестоъгълник балансира тежестта. Можеш да я местиш спокойно, сглобява се за 2мин.  Peace аз я поръчах от www.mytoys.de , по Коледа беше 49,99Е

# 81
  • Sofia
Да попитам аз: Някой виждал ли е това на по-нормална цена? Проверявах в сайта на ФП, но доставката от САЩ ми излиза 105$ и пак идва на тази цена.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3162

А зебрата какво точно прави?
Марги, много се радвам, че са ти върнали парите. Аман от мошеници.  #Cussing out

Нефертити, много ви е хубаво момченцето. Да ви много здраво и папкащо.  Hug

# 82
Нефертити да ти е здрав и жив малкия красавец. Искаме още снимчици.
Ради, миличка спокойно. Нека да минава всичко по-бързо и да се радват на напълно оздравяла мама малчуганите.
Е много са ни сладки дечицата, досега разглеждах.
А чекмеджетата и шкафовете и на нас са ни любими. След няколко прискрипвания започна да си пази пръстчетата и много внимателно ги затваря. Само дето преди да ги затвори е изхвърлила всичко от тях ooooh!

# 83
Galiushka, ето тук има видео какво прави зебрата  Wink http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … ced9f8d1bbfc46cfc

# 84
Добро утро!
Тази сутрин кафето е от мен!

Рони, браво на Али-Бали, че се е научило детето да слиза от дивана. Да я нагушкаш хубаво от нас! Hug
Марги, не така, бе жена! Върнали са ти парите, защото и те са знаели, че си права, а са се пробвали дали ще мине номерът. Като не е станало на тяхното, тъй или иначе те губят като клиент, ами какво друго да направят освен да ти скапят настроението?! Я не им се оставяй да стане както са искали! Hug
Зори, много хубаво си го измислила с тези жаби.
Напоследък Ванеса харесва жабата повече от калинката(аз бях избрала торта калинка), та до РД може да сменим тортата или по-скоро да станат тортите две, че както ми се увеличава списъкът с гостите май една няма да стигне.
Момичета, гледайте клипчетата от линка, който е дала terre за зебрата. Joy
Хубав ден.

# 85
  • София
Добро утро!

Честити месечинки на Георги-на  мама евето,Виктория-на мама Веси 25,Мартин-на мама polim,Габриела Адел на мама decadoe!

galinana
,то хубаво съм го измислила,но май само тортата ще си остане жабешка - украса такава не намерих.Ние също ще се наложи да сме с две торти ,та се чудех каква да е втората.Аз много харесвам и калинката http://www.rossita-bg.com/images/zoom/PBDRYS/viewsize/DSCN1832.JPG , но хич не е за момче.
Ние днес ще ходим да поръчваме.

# 86
Зори, аз гледах калинката на Лагуна: http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-16-9.html, но тяхната жаба не е хубава http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-16-16.html

# 87
  • София
да направо им е ужасна.Единствено в Росита намерих хубава жаба ,пък и цените са им много по-добри (от 2 до 3 лв. ) ,от другите,та днес ще взема от тях.Понеже украсата има клоуни(това намерих само  Confused),мислех и тортата такава да взема - поне едната .Харесах няколко в Двете фукли,но там са по 3.80-4лв. парчето и то без ДДС. Close , та много бързо се отказах.

# 88
  • София
Лори, ако можеш да кажеш/ обясниш какво представляват вашите приспособления за чекмеджетата и от къде са купени? Аз купих едни от Джъмбо , но Ясен им хвана цаката и отваря 76-7 см. чекмеджето и рови и вади....Sad

Divna, едните са ни такива:

а другите са подобни- на същия принцип, но друга фирма.

# 89
Лори ,моля те обясни как точно работят,че и аз съм заинтересована.

Честити месечинки на Георги-на  мама евето,Виктория-на мама Веси 25,Мартин-на мама polim,Габриела Адел на мама decadoe!

Общи условия

Активация на акаунт