Честита 11-та месечинка на днешните юначета!
Аз се бях разчистила тази сутрин-минах с прахосмукачка,прах килими,пътеки с четка и препарат и накрая минах и ламината и мрамора.Остана ми да избърша праха.
Мимка заспа преди малко.Докато аз чистих тя беше в една стая затворена и не можеше да излиза,и негодуваше,но нямаше начин.
Мами,успех в избора на торта.Когато аз избирах торта за Мария питах и какво е вътрешното съдържание.При нас беше много вкусно-какаови блатове,леко сиропирани,помежду им с карамелен крем-много беше вкусна.
Марги,случката с телефона не е била приятна,но най-важното е,че са върнали парите на баща ти и сег аще можеш да си вземеш друг телефон.А защо не и чисто нов,пожелавам ти да случиш на телефон следващия път.

А що се отнася за игрите в интернет,голяма зараза са.Аз тази не съм я играла,но се бях заплениля от други и то няма спиране бе.Работа не можеш да подхванеш,направо се зомбираш.Добре,че човеке разумно същество,та се усеща навреме кога трябва да спре.
Нефертити,голямо сладурче е Димитър,давай още снимки да му се радваме.
Деситка,а твоят бонбон каква сладурка е с тази прическа на рождения ден.Ама нали си имате косичка,та става,а аз на Мария никаква прическа не можах да измисля с такава малка коса.Много интересни снимки от вашия РД.
Хайде,лек ден на висчки ви!
Май само ни е в Бургас нямаме сняг,но пак не можем да излезем,защото си е студено.
. ЛЕЛЕЛЕ аз съм супер скорпион и съм много злопаметна и превъртях защото съм много устата, но заради мъжа и казах само 2 изречения при положение , че ми бяха на устата 1000.
. Аз се справям с повечето неща в къщи, но си е друго да отидеш на козметик! Отслабнах и какво от това като немога да се стегна и в главата съм на баба яга
.
Иньче всеки пьт я тьрся.
ама беше нечовешко студено,та затова не се обадих.Все като идваме или бьрзаме или времето не позволява,но се надявам другия месец най после да запознаем дечковците(времето вече трябва да се е стоплило надявам се) 

Едната е жабата ,а другата е един клоун.Втората не е много хубава,но е тематично свързана с украсата.
Тези Скайлайн, също не ги знам
но не знам дали работят с толкова малки деца.