Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема № 33

• 11 899
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Михайлова, честит рожденик! Много да те радва и слуша!

Moni, най-вероятно са от онези контракции на .... забравих му името. Моят съвет е все пак да посетиш доки, ще се успокоиш след това. Може и магнезий да ти предпишат.

fresh_ , дръж се мила! около мен в работата всичко живо едвам говори, а з си слагам под езика по един осцилу...ум на ден и държа фронта за сега. Не вярвах, че това ще ми помогне, но вече за трети път ми се случва щом усетя началото на разболяването и това хомеопатично средство пресича всичко.

Искам да кажа на evaki добре дошла дошла сред нас. Виждам, че на много хубаво място живееш. До Крит за съжаление не съм стигала все още, все плануваме и все акустираме някъде на път за него. Обиколила съм с палатката доста места из Елада, много ми допада чергарския живот и за мен Гърция е идеалното място за целта. Има толкова много диви места, със закътани плажове и без особено много хора... Ех, палатката ми сигурно ще мухляса до следващото ми спане под открито небе...

За киселините - моите започнаха още в първите месеци, но се засилиха през последния. Вече 3 вечери не вечерям и о! чудо! , спя си непробудно.

# 211
Днес във вестниците пишат за Венета Райкова и раждането на детето й. Ето какво пише "Монитор":
http://www.monitor.bg/article?id=188884

Забележете кой е издал новината.

Франческа, ти също имаш пръст в това  Laughing

# 212
Тя Венетка беше станала, като слон накрая, пък бебето не е чак толкова голямо- мойто майче дето също е била станала слон с мен, поне знае за какво  е станала толкова дебела- 4.3000 и 55см ме е родила! Няма значение, важното е да и е живо и здраво и дано не е толкова устато като нея, а тихичко като баща си Mr. Green

# 213
В последния брой на "Горешо" (с Луна - ей, толкова глупав човек не бях виждала  ooooh! ), Венета изглеждаше много слаба, почти нямаше корем. Но после я заподозрях, че предаването сигурно е снимано преди няколко месеца. Не съм я виждала как е изглеждала на края, но щом и тя е била като слон, се успокоявам, че и аз съм тръгнала натам. А тя беше доста кльощавка на момета. Но много от жените, които стават огромни, още след раждането свалят половината кила, защото били течности. Дано и аз съм така, въпреки че все още ми стават дънките S размер.

И аз онзи ден пожелах малкото да не се е метнало на майка си като характер  hahaha  Ама на мен и бащата много не ми харесва - от тихите води е, а те наистина са най-дълбоки.

# 214
Гъди,  Laughing
Прерових целия форум онзи ден и наистина новината тръгна от нашата тема Crazy
И да последните издания на Горещо са снимани през декември.

# 215
  • София
Лелее, това е то да си журналист - винаги в центъра на събитията, дори и неволно  Laughing

Много се гордея, че съм част от вас Hug

# 216
Каквото и да си говорим бг-мамма е един голям клюкарник, да не казваме, че лятото от мен тръгна една новина, поне така си мисля де и лекичко се бях притеснила за  потеклия цикъл на една от  тризначките Sick/беше по бански/ на Какао бийч в Слънчев бряг,бях го споделила в темата "ЗНаете ли какво, кого видях" като бяхме, докато чакаха на една опашка за печени картофки, въпреки, че сигурно и други агенти са го казали, защото всички я обсъждаха на опашката и после новината почна да излиза по вестинците, като един вестник го написа един месец по-късно все  едно било станала предния ден!!

# 217
Ами, какво да се прави, тук сме се събрали само видни клюкарки Crossing Arms
Така, така!
viper , и аз се чувствам така. Heart Eyes

# 218
Ами нали и аз съм си клюкарка, та да кажа още нещо смешно за тризначките. Преди 2 месеца бяха дошли в телевизията, за да се снимат за едно наше предаване. Само че операторът ни идваше от други снимки и закъсняваше с 20-на мин. И трите кокошки по едно време си помислиха, че това е трик и че ги снимат със скрита камера. И като се разпищяха и разтичаха, а репортерът ни ги гонеше и викаше, че това са глупости и че няма такова нещо, просто операторът закъснявал. Но квачките така и не повярваха и си тръгнаха. Егато козите  Joy

# 219
Гъди я ми отговори аз веднъж те питах, но не ми отговори защо спряхте Нешоуто на Нед, много ми харесваше как води интервютата, простотиите не ги гледах, но ме кефеше как говореше с гостите и го гледах заради това??!!!

# 220
Оле Те тея тризначки научиха ли се да говорят...

# 221
  • София
 Joy Joy Joy Тези са ....... Гледах Биг Брадър само заради тях, макар че много им се дразнех. И какво, скрита камера значи  hahaha

# 222
somebody, беше се изчерпал, не правеше рейтинг. Решихме, че няма смисъл да го излъчваме повече. А и много изпростя към края - само за ла*на говореше.

Четох, че щял да се подвизава в някакво ново предаване на Иван и Андрей, но така и не разбрах за кое става дума. Така че ще го видиш скоро пак  Peace

# 223
Тукмо говорят с Венета Райкова по телефона от "На кафе" по Нова

# 224
  • София
Пишете какво е казала. Сърди ли ни се, че сме я издали  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт