*~104 арабски гълъбици сплитат червено-бели мартеници~*

• 20 249
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, красавици   bouquet

Хайде на кафенцето:

Сорая, добре завърнала се  Hug Hug! Времето до другата среща ще мине бързо, иншаллах  Hug
Виле, хайде с нас, бе! Аз се влюбих в Турция и май месец с приятелка и децата ще ходим пак! Има още едно място! Само че сигурно ще е само до Одрин, че в Истанбул няма да се оправя с колата. Наистина, ако се навиеш идвай с нас  Hug Hug  Heart Eyes!
Деси, иншаллах август ще го видя този ресторант  Grinning
После ще ви дочета, че ще оправям малкия за яслата. Ходим с таксита, че не мога да си изкарам колата - тоя сняг ме побърква!
Деси, прати ми моля те парола да пусна снимки  Hug

# 121
Сабах ал хкейр
Hug
Здравейте-надявам се и днес да се порадваме на мъничко слънце
Вече всичко сте сервирели-я аз малко по-нетрадиционно Wink
Такива обувки,хапвате ли-аз харесвам тъмните,с над 70% какао Laughing
над 70%

Гъбарко-здравей-дано откриеш,че при нас е много приятно и всъщност хората в са много мили-
тук сирииски мами ,Дал Бог и всички
обичат Сирия-мисля,че няма начин и ти да не я ззаобичаш Heart Eyes

Деси,снощи само попреглеждах,но си приказвах с моя човек и така дори не успях да прочета
 нещо ConfusedКайсийките край вас -сигурно са прекрасни-пък и какви сладки плодове раждат  Heart Eyes,а бадемите -цена нямат и като цъфнат на пролет -всичко изглежда като затрупано със сняг Simple Smile...
при нас така изглежда-то и при вас същото...като ти дойдем на гости,по кайсиено време ще е  Mr. Green
ето снимки от околностите на нашата земя,на приятеля на мъжо са,той пък е в Германия,но от година и нещо децата му живеят в Ливан,та много му липсват,въпреки,че ходи често при тях Heart Eyeshttp://www.youtube.com/watch?v=tzwB_HcErlQ&feature=related
а това е спец и за дъщеря му,че той има 3момчета и момиче Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=7DO8EbDoqHQ&feature=related

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 10:18 от DUA

# 122
дуа спе4ели ме с тези обувки Heart Eyes Heart Eyes,и аз съм по тъмното

латеа тази местност се нари4а площада на ресторантите,там един до друг са над 1о ресторанта-и всеки се старае да привле4е пове4е клиенти-с разли4на архитектура,а и вътре се  делят на няколко раздела всеки със свой облик-имат си и зимни зали-та този ресторант са си избрали към облика на изто4ен  замък да добавят и кулата вПиза-нищо,4е според мен  не се връзват  Mr. Green.До 3-4 години ще са готови и хотелски комплекси от рода на този ,ве4е са запо4нали със строежите

и да се похваля-Дреби стана преди малко-това е невероятно-друг път преди 12.30 най рано не е ставала,и при нас пак заваля.Който следи и другатата тема-следобед ще пусна нов урок инша Алла-та ако искате определена лексика,пишете тук или там

# 123
Момичета, напоследък нямам никакво време да пиша, набързо хвърлям по един поглед. Но много бих искала да се включвам по-честичко. Липсвате ми.  Hug

Подготвям децата за следващата учебна година в Атина. За Джой ви бях споменала за училището. За малката в момента търся подходяща ясла, а и още не сме сменили жилището там. Искаме да се съобразим с местоположението. Аз също трябва да се явявам на изпит, и един кратък курс евентуално за да запиша доктората.  Всъщност зависи от изискването на университета. Все още не знам. Отделно другите ми 100 задачи, които не съм ви споменавала.

Радвам се на всички новини на момичета. Не бих ги изброявала поименно, защото все ще изпусна някой, а всички заслужават. Всеки с неговите си емоции и въжделения. Браво, момичета bowuu

Деси, другата тема е прекрасна, но мисля, че много инфо си натрупала. От гледна точка на професионалния ми опит, не съм сигурна дали имат време да упражнят и разберат нещата. В началото много почнаха, сега последните страници гледам една ученичка остана. Много се радвам, че Теди и Мона пишат също.

Деси, много са ти хубави снимките. Все такива ги даваш, ум да ти зайде.  Hug

Дуа, благодаря за сладкото. Няма да ти откажа. Всеки път като ви чета с Магда, искам да си ходя в Бейрут. И с този студ тук, съвсем вече не издържам.

Пак започнахте с тез перални  hahaha , дано измислят някоя нова машина за таз работа. Кате, спри се.

Дарко, добре дошла.   bouquet Припомни ми за списание Дъга.

newsm78 Eми, не се сдържах, сега ще дописвам.

Другарче, ти си силна. Всеки на твое място би изпитал същите тревоги и емоции. Ние сме с теб.

Катето, звучиш супер. И темата ти винаги интересна.

Латея, закуска за чудо и приказ.  Wink

Иман, покрай теб се подсетих, че и аз снимки трябваше да качвам. Пак се отплеснах.

Сорая,   bouquet

Близнаците, в темата не влизам, ама в скайпа нон стоп съм. Кога от офиса, кога от вкъщи. Драсни ми два реда когато можеш.

Биби, честито на патерица, на теб и синчето!  Party Time

Раф, как мина първия ден на дребосъчко? По цял ден ли го пускаш?

Другите ще ви спомена довечера, след вечерната проверка! Не съм ви забравила  Hug... че много хора в офиса станаха #Crazy

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 11:09 от Melany

# 124
  • София
Подгонена от липсата на движение в темата, сътворих няколко недодялани рими, с които да подканя отсъстващите мами да се завърнат ...Ама гледам междувременно, Мелани  го е направила, голямо нещо е телепатията Mr. Green
Ама аз пак ще ви пусна римичките... Laughing

Здравейте мили мами и от мен
в тоз уж "слънчев" февруарски ден.
Седя сама, обхваната от скука
и търся да открия тука
липсващото  в тонуса ми днес,
четейки темичката наша с интерес.
Да ама за жалост, арабелки мили,
на топличко пак нейде сте се скрили. Sad
Пореден ден ви няма, тъй ми липсвате
самите вий и това, което списвате.
Мъчих се обаче и накрая
сетих се ,какъв му е колая.
Гледам хапнали сте шоко сутринта,
затова пък аз със чай ще ви гостя.
Към него ще добавя и бисквити
та белким наизлезат всички скрити. Mr. Green
А следващите мерки предприети
ще бъдат пица или вкуснички спагети. Crossing Arms

Ако и подушвайки тези аромати, пак не акостирате тук, не знаааам... Thinking

# 125
  Sarated, поздравления за стихчето- много ми хареса.   smile3501
 Страхотно е да можеш да пуснеш римуван пост.   bouquet
На мен ми липсва способността за каквото и да е римуване, така че се възхищавам на хора, които могат да го правят.  Peace

Дуа, обувката е   newsm10
  Да поздравя със закъснение Латеа за милинките,    chef    bouquet   но беше престъпление от твоя страна да пускаш и снимков материал  Crossing Arms
 Hug  Peace   bouquet

# 126
Хайде и аз да се разпиша,
много прегръдки за вас  е специални поздрави за Латеа и неините милинки ама с една молба- Пусни рецептата че мамите в моито полужени трябва да пробват.
 Саратед всеки път като те чета ти завиждам благородно за твоита мама  Hug.
 Сорая добре се завърнала и се радвам за теб, че си прекарала незабравими дни- пожелавам ти да са все повече и все повече!
 Лек ден и нека сложа един обяд

той съвсем лекичак  Simple Smile

# 127

Дуа, кой номер обувки носиш  Laughing

Теди, и аз се поосвободих сега. Свърших една работа дето ми тежеше като камък на шията    Twisted Evil

сега чакам тук- една мама обеща да пусне  нещо любопитно от мюсюлманските традиции  Twisted Evil  да коментирам не ми се занимава, ама поне да се позабавлявам

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374832.330

# 128

Здравейте арабелки,прелитам на бързо докато бебето спи.
Добре дошла на сирийската снаха.  bouquet
Кате-защо толкова многопране переш,сирийската ли армия е у вас? ooooh!
Саратед-за стихчето Peace Hug
Деси-какви са тези красоти на снимката,ние тук си нямаме Rolling Eyes
Исках да те попитам за едни подправки и значението им на арабски-чубрица,босилек,розмарин.девесил, имам чувството,че на всичко казват затар ooooh!
Близнаците-как сте милички,какво правите в тия студове?
Дуа-тази обувка от диетичен шоколад ли е?честито за къщата ви-много хубава ще стане Hug
Амалче-писах ти  bouquet

# 129
Снежето, не е в нас армията, вече по-рядко идват за хапване, за пране идват основно сега. Носят си дрехите в ония големите черни чували  #Crazy  За ядене по-рядко се отбиват , бая народ се събраха /12-13 яки мъжища  ooooh! / и нямаме толкова голяма тенджера, то казан направо трябва  , а като насядат по земята и хептен тясно става, невъзможно да се разминеш   Tired   Mr. Green

Ама днеска съм на кеф, може да  им врътна някакво сладко нещо   chef

Деси, а копър имате ли бе, май няма или поне няма в Хасаке  newsm78

ядат ми се нарове, от ония големите, сочните и сладки, Ясмин ги знае  Wink

# 130
От Малага горещ привет
още нямам интернет

но да наваксам обещавам
скоро да започна да се появявам

Липсвате ми вие всички
крехки форумни тревички

В испания за малко ще живея
Пред красотите и немея.

# 131
  • Varna
Иманче, такова кафенце обичам Hug
ще си го пийна със бонбонките на DUA Hug
Тъкмо добре ще ми дойдат преди тренировките Wink
Белбейче, слладурано със твоята супичка довечера ще злоупотребя, след тренировките Hug
И на Снежето много благодаря за красивата обстановка Hug
Имам подобни кръгли възглавници и аз. Много обичам Снеже такава обстановка. Тъкмо за Ориенталски принцеси Wink  bouquet
Хайде да бяхам аз на тренировки Simple Smile
Шиланчето, как готвиш по толкова много бе Душа? Shocked И ти от героините!!!
Засрамвате ме тука всички Embarassed Hug Hug Hug
Оле, оле и Монсунчето и то ме засрами. Браво мила много хубаво си го написала. Талантливо момичеееее  bouquet

# 132
  • София
Деска,
На всеослушание питам, дали можете да ми възстановите "албумните права". Blush newsm78Изведнъж ме загриза любопитството /съвсем добронамерено, разбира се/  да видя всички малчовци вече попораснали.Та затова... Grinning
Шиланче,на армията от яки мъжища ще правиш нещо сладичко, ама с нас на толумбички и боза не щеш да дойдеш Crossing Arms NaughtyПоста на въпросната госпожа и аз чакам с нетърпение...Нямам намерението да се включвам в евентуална дискусия по въпроса, но ще ми е интересно да прочета тези любопитни факти  Thinking
Белбей,мерси за обяда!  bouquetПо повод изказването ти ....Кой каквото  няма в момента, това иска. WinkТи си далече от БГ и от мама, още си в процес на приспособяване към чуждите порядки, затова ти е може би леко криво..Ама като се роди Бебо, всичко ще остане назад... HugА пък при мен обратното, мама все е налице Heart Eyes, та понякога, грях ми на душата, мечтая за малко самостоятелност и пространство...Но това за съвсем кратко, само като си представя, че в такъв случай ще  съм увиснала отвсякъде, т.е  пране, готвене, гладене, чистене и пр. задължения, водене на дечурлигата насам-натам и т.н. ще виснат на врата ми с цялата си тежест и моментално преставам да мечтая в тая насока! Mr. GreenТака че угодия няма! Wink
Сега да си призная, правя едни сметки без кръчмар..Видях, че трети март е вторник, а не понеделник, както първоначално считах.Та затова утре възнамерявам да сюрпризирам шефа с искане за един ден платен отпуск, т.е за втори март.Така със съботата и неделята ще си заформя четиридневна почивка.Ама да видим, ще ми се отвори ли парашутът. Rolling Eyes
Ха, каква изненада!Монсун се обади от Испания!Явно е помирисала бискивитките ми, ароматния чай и спагетките от стихчето. HugИли пък кафенцето на Иман и щоколадовите изкушения на Дуа, или пък супичката на Белбей.Което и да е било,не е устояла на аромата и хоп - мигом тук в стихотворна форма!  bouquetЧакаме обаче  по-детайлно включване от Малага!
Делта,приятна тренировка!

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 16:26 от sarated

# 133
Теди, добре , 4е ме подсети за тулумбите, мове да направя сега, но 4ак утре ще станат за ядене  Rolling Eyes

Гадно ми е , нали ви казах, 4е един от многобройните приятели ни донесе рибки, писнали му били, в мръсна вода ги дървал и не им давал храна по 5 дни само и само да умрат.Та да се отърве ни донесе пдоелдните оцелели. Да ама сега по4наха да измират в ръцете ми  Cry

от половин 4ас гледам едната как агонизира на дъното на аквариума, мърда едвам-едвам , а понякога седи неподвижна. Много се  разстроих, той ги уморил, пък сега пред о4ите ми да умират  Cry

# 134
Дълъг ден се изтъркаля
Слънце зайде и преваля
и нощта студена иде –
ще се сгушим да поспиме.

Преди това обаче любопитна
През форума ще мина да надникна.
Закратко влизам дълго се помайвам
Във тази тема апетитна и ухайна.
На пода сядам, щат ми се спагети
На саратед във кухнята й свети.
От Дуа шоколад да взема, и сладка супа
Кафенце дълго и милинки – сега ще хапна тринки.

Че нямам нищо ново да разкажа,
Ни любопитството със клюки да накажа.
Похапнала добре си заминавам
И да ви видя скоро се надявам!

Общи условия

Активация на акаунт