*~104 арабски гълъбици сплитат червено-бели мартеници~*

• 20 250
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Делта-ами заповядай у нас,разполагай се както ти е удобно,то нали всички ние сме арабски принцеси Hug
Белбей-стана ми мъчно за теб.Сигурно се чувстваш самотна.Разбирам те ,защото и аз понякога се чувствам така.Но като се роди бебо гарантирам ти,че няма да ти е скучно. Peace
Кате-ами ти много лошо си ги свикнала бе душа.Да сега и сладко ще им правиш. Mr. Green
Мароканското Кате Hug

# 136
  • Varna
Шиланчето,
 и аз се разстроих за тез рибки Cry Много обичам животинки Sad
Снеже сега съм у вас и съм се излегнала на тез красоти, пийвам си чайчееее, посягам и си взимам фурмички. Злоупотребявам със разни баклавичкииии и със още много ориенталски глезотийкиииии.
Обаче и сме се събрали у вас  цялата тумба от тука и си бъбрим, бъбрим и се хилим, хилиииим...... и си танцуваме задалжителноооооо. Божкееее съвсъм мръднах  Rolling Eyes
Благодаря ти Снеже HugМнаго си гостоприемна newsm51
Саратед, Душко, тренировките бяха пИрфектни. Благодаря за пожеланията Hug

# 137
Гледам много поетично сте я подкарали  Mr. Green Бравос!
От мен малко снежно-слънчеви снимки от тази сутрин:

# 138
Теди и Катя браво за стиховете   bouquet

катенце за онази тема,няма да коментирам-4ета и не вярвам на о4ите си  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy, такава тема и такова вживяване в сериал по скоро подхожда на пенсионерки на 70 години,отколкото на млади жени,но както и да е ,копър тък се продава само на едно място в цял Дамаск-на пазара на мързеливите

снежна  4убрица е заатар фариси,розмарин-иклил аж жебал,девисил сега го потърсих в нета-пише кашем ар руми,босилек-ар рихан

днес не можах да пусна урока  Sunglasses

спорти много е готино

# 139
Добър Вечер момичета!!! как сте?честит рожден и от мен на Биби и синът и желая им много здраве и щастие ама тя нещо се изгуби. nbirthday nbirthday Сега гледах новите снимки в албумите Деси чудесни снимки.Найра наистина сте прекрасна двойка дано да минат двата месеца след които ще се срещнете пак.Цецифло и твойте снимки са прекрасни вижда се,че си прекарваш чудесно в Алжир.Теди Катя много добри поетеси сте браво smile3501 Мансун голяма почивка изкара кой е като тебе. Laughing Laughing Laughing Желая лека нощ на всички и приятни сънища.                                                                                                                                                                                                     

# 140
Теди, Ди, Кате А.,   bouquet големи сте поетеси! Страхотни рими сте наредили.
Рени, добре, че ми обърна внимание! Страхотни снимки има Цецифло! Ти как си, нареждат ли се нещата при теб? Каза, че ще заминаваш скоро последно, ама аз забравих кога.  Embarassed (извинявам се за което)
Спорти, много красиво! Няма общо със софийската киша.  Crazy Много е красиво когато хем има сняг, хем слънце.  Heart Eyes
Деси, искам и аз при вас на ресторант. И не само, много хубаво ми се вижда.  Peace
За паролата на Теди: Аз съм заPeace На Делта не и ли е време също?
Кате Ш., дано рибоците се закрепят.  Praynig

Пожелавам ви сладки сънища, придружени с чаша топло мляко.  newsm46

# 141
Здравейте, отново!
Благодаря ви за топлото посрещане. Много сте мили Simple Smile
Ето малко инфо за мен. На 29 г. съм, от София, строителен инженер съм. Приятелят ми - също. Той заминава през март, а аз - вероятно малко след това, като си приключа проекта, по който работя тук. Все още незнам къде точно ще живеем. Единственото, което знаем е Дамаск Simple Smile Аз поне в началото няма да работя там. И това мъничко ме притеснява - в София и да не работя, добре, имам си приятелите, има ги спортните зали, магазините, интернет и всичко, с което съм свикнала. Вие работите ли? Събирате ли се по женски? Доколкото разбирам от постовете ви, повечето сте обвързани със сирийци. Вероятно оттам сте формирали и средата си. Би ми било интересно да разбера по нещичко и за вас, освен сладките бебоци и вкусотийките, които вече видях Simple Smile

# 142
Всички пратих по леглата. Малко на форума да се отдам.

Снеже, сега се загледах в лентичката. Малкия кога стана на 3 месеца. Все едно ме е нямало въобще. Ама така е като не съм редовна.

Спорти, сняг на картинка много обичам. Много пречистващо, ама отдалече.

Деси, много са хубави снимките. Благодаря, че ги сподели.

Тъкмо седнах да пиша и ... чувам Жозеф пак бълнува нещо. Напоследък много почна да говори на сън това дете. Побъркахме го явно с тези пътувания насам, натам и сумати езици. Само меша езиците, говори Гърция, Ливан, плуване, искал в Ню Йорк да ходи ... ходи на френски, в нас говорим на бълг и арменски, учи още гръцки и английски пак с мен, арабски каквото е чувал от нас, отделни думи и изречения. Но реших сега като се застоим пак в Атина да ги ограничим до 3, че вече само ние си се разбираме, хората мислят, че говорим с някакви кодове. Споделям го с вас, защото на почти всички тук децата ни са в същото положение. И колкото и да са отворени за нови знания все пак не трябва да прекаляваме. А ние с мъжа ми сме с доста езици и някой път не се усещаме.  Имаме по 5 съвпадащи езика, и по 3 различаващи се. Всеки е с по 8. Не броя такива от които поназнайваме думи, а активни. И говорим на какъвто ни дойде.
Вие как процедирате, писали сме и преди, но ми и любопитно, вкъщи само на един-два, съответно с майката и таткото, а примерно другите за училище ли само ги оставяте. Моят мъж не говори само на арменски с децата, а аз само на български. Може би оттам идва при нас създалата се ситуация.

Катето и Теди, страхотни поетеси. Браво!

Делта, много тренираш. Взимай и другите варненки. Добре сте се събрали там в този хубав град. Тази вечер гледах за споровете по застрояването във Варна.

Анита, добре дошла при нас! Малко да набъбне и ливанския отбор, че поизоставаме в бройката  hahaha

Невена, много рано това почистване. Възхищавам ти се как имаш желания. Аз в този мраз, съм по-скоро трябва да чакам някакво настроение, съчетано с време. И слънце като съпровод. Иначе хич няма да се задълбочавам.

Съншайн, браво за билетите и бъдещото пътуванец Всяко нещо си идва в определен момент.

Амалчето, какво ли прави с дечко?

Дина също, писа, писа нон стоп, сега пак зачезна. И тя на моменти като мене.

hahaha Така е от как хората измислиха компютъра, че и интернет после, а формула за намаляване на задълженията - нъцки  Crossing Arms

Монсун, Малага само на картичка съм я гледала. Виждам не пишеш много, значи обиколки правиш и времето точно си уплътняваш. Мятай по някой кратък разказ по възможност и към нас.

Пак дълго дойде, ама като не пиша често, докато се разпиша и забравя на кой какво съм искала да кажа. Дано не съм ви досадила.
Вместо целувки този път слънце ще раздавам, че веч не се издържа. Действа ми на тонуса.
  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

# 143
Дарко Габарко, интернет, шопинг терапия и спортни зали ще има и там.  Peace Не съм от сирийските булки  Mr. Green , но предполагам момичетата там биха потвърдили.
Приятелската среда - на всяко ново място ще се сблъскаш с този проблем, но пък ще го има очарованието да се сблъскаш с нова култура, да намираш нови любими места, храни, аморати.  Heart Eyes Аз обожаам първите моменти на ново място, трудни са, но са така наситени с впечатления и емоции. Ако си отворена към различията и новостите в бита, всяко място има свое очарование.
Вие за какъв период планирате да бъдете там?

# 144
  • Varna
Латейкич,
Благодарско за прясното мляко. Много обичам. Ще спя много добре и ще сънувам Кумчо Вълчо Wink
Мелани туй вашето детенце ще го побъркате бе Simple Smile
Я се спрете само на 3 езика наистина Laughing Като те четох за арменския и ми напомни за една Дама-Арменка. Казвам и Дама защото си беше такава моята Маминка. Тя не ми беше баба, аз си имах и баба но на тази Арменка и казвах Маминка-тя се грижеше за мене Simple Smile Тя имаше съпруг- Дядо Мардарос- а аз мънино момиченце- не можех да му казвам правилно името и му казвах Дядо Магданоз Rolling EyesТа Маминка била научила майка ми да прави мусака и сърмички със лозов лист. Сега аз готвя по нейния начин мусаките и сърмичките-Арменска технология Wink
А Варната на нищо я направиха от строежи. И тука дето и аз живея под Операта е мамата си джейс. Скоро почват да строят пред нашия блок който уж на височина е кацнал но пред него някакъв мастодонт ще лепнат, щото моного алчни и комшиите и строителите и кака ви Делта няма да вижда ни море ни кораби ни Галата #Cussing out
Момите от Варна може да са много заети за спорт, Мелани. А аз то 6 годишна съм по залите . А сега освобождавам  напрежение точно там. Вместо да се кося и да съм зла и коварна Laughing
Дарко Гъбарко Hug    Dtti-ще ти обЯсни всичко за Дамаск и Сирия  newsm10
Лека нощ красоти newsm51                                             

я

# 145
Латеа, поне 2 години ще бъдем в Дамаск - или поне за толкова е договора на моя приятел. Разбира се, че съм готова за нови и различни контакти...Но и знам, че не е Европа.

# 146
  • Varna
Добрю ютрУУУУУУУУУУ!
Хади сИгЪпонеше ревете, че много ви захранва Делтича, ще ви сервирам едно завалийско кафенце със едн горкичка бисквитка.
За обяд ако сте приритали много и сте полудели от глад може със моето милостиво сърчице да ви серивирам и обяд newsm68

Сега да пооправя малко и да бягам на фризиор, да ме правят неустоима.
Ха,ди лек ден Hug
Гъбарко, споко бе не съм ходила във Сирия но съм чувала и съм виждала хубави неща за там. Смятам, че е по очарователно от Европата. Все едно ще си един нов откривател. Радвай се на новите предизвикателства.
Ако имаше директен полет, нямаше да се колебая да прелетя да там. Ама аз много глезена 4470  Тогава ще гледам Сирия през крив макарон- пада ми се Confused

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:48 от DELTA_DELTA

# 147
Добро утро,хубавици Hug

Амал-пусни, мила, снимки на Лидия и се разписвай-липсваш

Дарко[/b][/i],нищо,че не е Европа,то и не трябва да очакваш отивайки в Дамаск,да попаднеш в Европа,но пък това не значи,че няма какво да правш-не му мисли много,зареди се с положителна енергия и ще видиш неща,които няма да откриеш никъде в Европа,на за смека на това в Дамаск ще откриеш почти всичко,което го има и тук-с изключение на високата престъпност и др.такива екстри,които в бг си имаме  bouquet

Снеже-красавице,този арабски декор си го вземам за къщата HugИ все се каня като ми остане време,да ти пиша на лични Heart Eyes

Кате ш.тези рибки се нуждаят от лечение smile3543,смени им водата(като предварително извариш такава и я охладиш до 25гр.,а овен това има едно синьо лекарсто във всеки магазин за домашни любимци го има и струва2-3лв.-като питаш,веднага ще ти го дадат-ползваш го по описание или както ти кажат-ще ти трябва и кепче(за да ги ловиш,помпичка за кислород и храна Wink-не струват повече от 5-6 лв,гледай да са на достатъчно топло и светло място  bouquet(аз от малка гледам рибки с успех-някога баща ми чак от битака ми ги купуваше-е много са ми умирали,но само в началото...и сега имахме,но рибките не обичатда се местят,а ние всяко лято ги побърквахме като ги носехме на сестра ми-тази есен изобщо не си ги взех обратно-подарих и ги-пък те раждат ,умират-такива ми ти работи  bouquet

Ди ,най сетне се появи и то така блестящо Heart Eyesрадвам се,че си добре-очкваме те с НЕТЪРПЕНИЕ(Ншаала) Two Hearts

Теди-значи,само кроиш планове а удължаване на уикендите и скъсяване на работните дни-дано шефа се навие Wink-а стихчето е  thumbsup thumbsup

Кате мар.-хайде,дано по -често ни пишеш такива стихове-и да има какво да се разказва

Латеякак мина сесията-питах те вече,но забравих каза ли ми,или не
 newsm78-много забравям Laughing

Делта-дай рецептата за мусаката,може да я харесаме щом е от съруата на дядо
Магданоз Mr. Green

Деси-и аз се чудя на майка ми как гледа три сериала дневно,но все пак тя направи 60г.,забавлява се-а аз обичам сериали като Баб ал хара Heart Eyes,и то не эйюй всеки ден,само като всички гледат Laughing ...а това лято в Ливан хората гледаха един сериал Нур и Моханнат-накрая и аз започнах да го следя,щото вечер,като си замина мъжо и съм сама у дома-ходя при братята на моя човек или пък някоя от тях идваше при нас(и късно го даваха)-и те това гледат-накрая го прогледах и аз-на сокче на ядки-в компания е по-приятно Simple Smile-но да се побъркват хората,като го обсъждат ,чак пък спорят ooooh! (жунун Laughing)

Бей-и на теб все се каня на лични да ти пиша-дано ми останат пет минути-моля се да свикнеш бързо с тия твой цинцифонии ли ги нарече-дръж се и бъди силна,пък лошото настроение е и от хормоналните изменения в тялото ти-човек  носиш все пак Heart Eyes-и аз докато съм бременнадоста чувствителна  bouquet  bouquet

Олд-голяма красота-блазе ти-при нас както каза Латея-само киша и сивотия Confused

Рени Hug Hug Hug

Мелани-децата са с три езика-оправят се успешно,но във възрастта на Жозеф имаха трудности-ще мине,но внимавай -нека си расте детето по детски-има време за преподаване на толкова много езици-все пак малки са Heart Eyes
Приятен ден-ина всички,които не споменах

# 148

Хайде и аз да сложа закуската днес и да почерпя на патерици за рождените дни. Много ви благодаря момичета за всички пожелания, трогнахте ме и се засрамих че толкова време отсъствам  Embarassed Hug Ние се завърнахме успешно в Африката и се адаптирахме бързо. Аз няколко седмици разопаковах кашони и подреждах багаж, но сега вече всичко си дойде по местата. Ще пиша повече и ще кача снимки от рождените дни, сега отлитам пак по работа  Crazy

# 149
Обаче съм очарована от красивите актриси. Много красиви туркини. Имат късмет, че Трция пое по стъпките на съвременна Европа, та те, като мюсулманки взеха да откриват красивите си лица. Е жената си е жена, тя трябва да краси, но жалко, че в другите мюсулмански страни, жените са все още забулени и нямат надежда да открият красивите си лица.

тц, тц, тц, такова безнадеждно положение, горките обречени жени  Mr. Green

Аз чакам обещаното разяснение за живота из арабията, ама авторката е заета явно. А ве4е нямам нерви да следя темата  ooooh!   поне 30 човека я четат, 30 гости и 30 скрити  Laughing  а новите отговори никнат като гъби  Laughing

Деси, къв е тоя "пазар на мързеливите бе"  Joy  накара ме да се хиля като кукумявка

Дуа, имаме помпа, нагревател, който да поддържа температурата, всичко е оК, ама това момче ни ги донесе вече болни  Sad  едната умря вчера  Cry

Снежето, кво да правя, разглезила съм ги , ами нали не искам да ме одумват, та затова се старая толкоз  Tired

Общи условия

Активация на акаунт