Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новите видове климатици, които се монтират ниско на стената, подобни на конвекторните радиатори?
Какво е хкаруб и как се използва?
Каква е целта на подовите климатици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новите видове климатици, които се монтират ниско на стената, подобни на конвекторните радиатори?
Новите видове климатици, които се монтират ниско на стената и приличат на конвекторни радиатори, са подови климатици. Те имат вътрешно тяло, което е поставено близо до пода и е прикрепено към стената. Тези климатици могат да бъдат инверторни или неинверторни и се предлагат в различни марки като Mitsubishi, Daikin, Samsung, Toyotomi и други. Изборът на подходящия тип климатик зависи от дизайна, вида и размерите на помещението.
-
Какво е хкаруб и как се използва?
-
Каква е целта на подовите климатици?
-
Какво е смокиня и какви са характеристиките на нейните плодове?
-
Какво е хабибти и как се използва?
ама Иншаллах скоро ще се събуждаш на друго място, ей сега ще се изторколят месеците. Готвиш ли се за бала? Моя син още не сме го почнали, ама едно по едно. Тя Елена днес беше във Варна да плаща таксите за двете, но беше под пара, така че не е имало време за никаква среща.

малеее малее катее катеее
превключих малко от филма ,интересен изглежда...само да имам свободно време и ще го гледам
Друго си е истинската зимна картина, а не тази софийска пародия на зима:sick:Киша, локви, кал, примесена с разни кучешки злата, закъсняващ градски транспорт.....
До петък имам време да реша.
Аз нямам сесии, имам цикли

А уж не съм много по сладкото
Докато аз за жалост знам цените само на автобусите София-Атина.Пътуват три фирми по това направление-Турист Сервиз, Никиас и МТТ.И на трите цените са горе-долу еднакви, около 70-75 Евро в двете посоки.Има чувствителна разлика между цените на автобусните и тези на самолетните билети.Аз понеже винаги се сещам в последния момент, все тръгвам непредвидено, затова никога не мога да се възползвам от малко по-тънките полети на Aegean, нали трябва да се резервират по-раничко.. А с Bulgaria Air или пък с Olympic само за два-три дни престой в Атина ми излиза скъпичко/120-130 Евро в едната посока/, затова и редувам транспортните средства 

на гръцки влак и тогава си бяха много добри.