*~104 арабски гълъбици сплитат червено-бели мартеници~*

• 20 095
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
здравейте и от нас
При нас за няколко часа времето се пробърна-ве4ера през деня беше топло и слън4ево имахме уговорна с една приятелка да изведем децата,после задуха леден вятър и заваля дъжд-днес времето е същото -седим си из къщи до пе4ката на топло.

раф дано на Анто да му хареса в яслата,пък и ти бързо да го преживееш Grinning

принцеса отсъствия  не пиша.но имаш  доста да наваксваш латеа ти следи ш ли уроците newsm78

сани тва коте що не го изпратиш на майка-където са 2 там са и 3 Laughing

къде из4езнаха катето ш,невена  newsm78

# 76
  • Varna
Близначковааааааа Simple Smile
имаш едно голяяяяямооооо Гуууууш от Red Head Hug Hug Hug

# 77
  • В древна страна на край света!!!
Добра и красива вечер на всички   bouquet Hug  bouquet
 Минавам да почерпя.Имам виза и купен самолетен билет.Май наистина този път ще се пътува    bowuu А изборът на дати за пътуването беше променен,но стане повече от перфектно.Ще съм там и за рождения му ден  Flutter.Хайде сега да се почерпите:

# 78
съншайн 4естито   bouquet,и ме заинтригува-с какъв самолет ще пътуваш-доколкото знам директен полет няма Thinking ако оба4е са пуснали-давай компания и цени

# 79
Сън,честито и от мен.След малко ще си взема от тората, че още съм на супата  Mr. Green

# 80
  • В древна страна на край света!!!
Деси,за съжаление все още няма директни полети,ще съм с прекачване.В началото се бях спряла на австрийската авиокомпания,но тя отмени полета за избраните от мен дати,а като проучвах паралелно ми дадоха и на турците,но не ми се седи един ден в Инстанбул и затова смених и датите.Сега ще съм с унгарските авиолинии през Будапеща.Като цена в последствие се освободи и  място с по-евтин билет.Та билета ми  е 450 евро,това е най-ниската цена от всичките оферти, които гледах за този период.   bouquet

# 81
здравейте момичета как сте? Съншайн честито и от мен!Дано да си изкараш там прекрасно.много скъпи тези билети алеле то с автобус си е къде къде по евтино. Grinning Grinning. Олди права си то някой хора ще се сърдят ако разберат,че съм на диета но пък такава не мога да се гледам.На мене днеска ми предложиха след срещата в Истанбул да оправям документи за сватба и да се преселвам в Тартус ама незнам ще видим  Laughing LaughingЗасега броя дните до заминаването пък после ще видим каква ще ми е съдбата.Приятна вечер на всички. Laughing                                                                           

# 82
сън и с тях съм пътувала-полета от Дамаск беше нощен-след това 6 4аса престой в транзитна зала-и тогава още пушех-та унгарците не даваха да се пуши  Crossing Arms,а от там до София-бях събрани от кол и въже-от цяла Европа и Америка,и ку4е имаше даже горе Laughing.Н е забравяй да ми се обадиш ако идвате в Дамаск

рени каква е тази диета newsm78 дай насам bowuu,и реши ми проблема с морето-ще идваме на гости Mr. Green

# 83
  • Varna
На добър час Sunshine!!!!
и да те посрещнат със още по красива и вкусна торта  bouquet bye

# 84
Латейка мммм  Heart Eyes чудни изглеждат милинките. Представям си ги само и колко много са вкусни. Браво, голяма кулинарка си!   bouquet

Лили  Sad Много трагично! Чудно ми е каква е била тая любов на момчето щом е способен да й причини зло. И то по такъв жесток начин.  Rolling Eyes

# 85
Деси а дано тогава наистина ти е решен проблемът с морето винаги ще бъдеш добре дошла  Hug Hug а за диетата ами ям само плодове и някой път нещо сготвено ама без хляб обаче аз съм добре,че като почна диета отслабвам бързо въпроса е да се почне,че обичам да си похапвам Grinning Grinning еми сега за 10 дена съм свалила 8 килограма.

# 86
Съншайн, на добър път и много розово изкарване   bouquet
Рени, хайде, чакаме от хубави по-хубави вести от теб! И издай диетата.  Peace
Дезърт, мерси.  Hug Дина ни е кулинарката, аз съм още първолаче, сравнение с мамите в готварския  Blush

Момичета, чували ли сте тази песен? "Поздрав" от Пинк за Буш. Много хубав текст.

http://www.youtube.com/watch?v=mQYHKILXD4k

# 87
Добро утро, момичета!

Как сте?   bouquet

Магде, магде, как са момчетата? Какво прави моят сърдечен приятел Яси? Да го гушнеш от мен! От приказки само за Яси, стана любимец на конника.

Влизам да честитя рождения ден на една много слънчева и смела мама - Боряна Целе: да е все така обичана и окрилена и на ръце да я носят нейните двама принца - съпруг и кръщелника на Катето Шилан - Кристиян Хюсеин!  Grinning       

Латея, сънувах ти милинките. Днес ги мятаме в тавичката - тефлонова за кекс - пробно - "пилотен проект" така да се каже, че сърце мароканско на тестено не трае...

саратед, близначкови, делта, олди, либра, рени /много се радвам за теб!/, дуа, много целувввки.       

# 88

Биби-честит рожден ден-много здраве,щастие и любов ти желая  и минавай през темата от време на време

катя ти къде си сега newsm78

рени благодаря за поканата Hug Heart Eyes

ние днес ще ходим на среща с една писателка-4естно казано не съм я 4увала-но да видим

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 09:17 от dtti

# 89
добро утро и от мен!
Латеа- не я бях чувала тази песен, но ми хареса текста!
честито на рожденничката!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт