Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новите видове климатици, които се монтират ниско на стената, подобни на конвекторните радиатори?
Какво е хкаруб и как се използва?
Каква е целта на подовите климатици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новите видове климатици, които се монтират ниско на стената, подобни на конвекторните радиатори?
Новите видове климатици, които се монтират ниско на стената и приличат на конвекторни радиатори, са подови климатици. Те имат вътрешно тяло, което е поставено близо до пода и е прикрепено към стената. Тези климатици могат да бъдат инверторни или неинверторни и се предлагат в различни марки като Mitsubishi, Daikin, Samsung, Toyotomi и други. Изборът на подходящия тип климатик зависи от дизайна, вида и размерите на помещението.
-
Какво е хкаруб и как се използва?
-
Каква е целта на подовите климатици?
-
Какво е смокиня и какви са характеристиките на нейните плодове?
-
Какво е хабибти и как се използва?

Как е конника?

.
-ако стане работата ,Ншаала-ще сме си жиран(комшии) 
-и те управляват света-дебилите не разбират езика на доброто,нито езика на детските сълзи,нито на майчината болка,нищо,което има общо с човещината-Единственото средство,което ще ни избави от дебилите,е здрави ритници по задни*ите
,които така ще запомнят,че няма да повторят-обаче всичко с времето си 
на всички
? Знаеш, че ботаниката ми е хоби, като фурия съм с мотиката, нали сме сиромаси и си нямахме земя
.
спокойна нощ!
Полирах мебели, лъсках под, пререждах гардероби. Лошото е, че има още. 
Много ги обичам, ама втори път вкъщи - не.
Прати на Хелуа, тя имам много хубава рецепта за котка с ориз. (Либра, не ми се сърди за идеята
-то на вън сибирски студ,но ние пролетно почистване сме подхванали-дано поне предизвикаме пролетта така
-но това зимата-лятото няма бури
)-на другата година като отидох-намерих една прекрасна и много чиста къща(хората ни чакаха с нетърпение,представям се как са се измъчили да чистят след строенето и мазането),бях им много благодарна,а червената тоалетна
-е дано по-скоро изсъхнат-това с гардеробита е много полезно занимание,точно тогава ми се събират много пликове с ненужни вещи,които оставям до контейнера на вън,пък моята приятелка от Ирак правят друго-събират с мъжът и всичко ненужно и той го носи в бижански те лагери-все забравям да я питам ,дали няма да искат и от нас
да да правете си майтап вие а нещастните малки котенца няма кой да гушка
филма е за приключенията на турският Бай Ганьо,тази вечер ще го кача на флашка и ще го разпространя из родата да видят за какво иде реч,а пък аз ако имам време пак ще си го пусна
А иначе не дава да го гушкам. Само при бате си откива да се гушка