МАЙче, миличко, игриво,Ах, защо си толкоз диво (28)

• 11 678
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! geomar, благодаря   bouquet , изглеждат страхотно (сигурно са и много вкусни)!

tanita, било е страхотно изживяване! Дано си добре вече!

И моята черта все още се вижда, но много избеля. Стрии, колкото искаш (като се има предвид, че и от баткото си имах) по дупето и бедрата, имам и няколко около пъпа, но те не се забелязват. От стриите няма отърване, може да се намалят докато са все още червени, но станат ли бледи няма връщане. Четох че с Контрактубекс (май така се пише  Blush ) имало голямо подобрение (докато стриите са червени), но май не ставаше по време на кърмене, а и за мен вече е късно.

# 211

Цитат
Четох че с Контрактубекс (май така се пише  Blush ) имало голямо подобрение (докато стриите са червени), но май не ставаше по време на кърмене, а и за мен вече е късно.

Не се притеснявай, ефекта е почти нулев, така че нищо не си изпуснала...стриите явно само с козметична операция се махат...поне досега каквото инфо съм намерила  Sad

# 212

Не се притеснявай, ефекта е почти нулев, така че нищо не си изпуснала...стриите явно само с козметична операция се махат...поне досега каквото инфо съм намерила  Sad

Ами всъщност и с операция не се махат! Само стават по-малки. На мен кожата на корема ми е в такова състояние, че ако ме види някой ще се уплаши. Все едно ме е драл някой. Много са широки мамка им. Повече няма да слагам половинки бански.  Cry

# 213
  • София
Вики, ела да видиш моя корем Simple Smile С Дияна бях огромна, но с Алекс бих рекорда си. Няма какво да правиш...

# 214
Ами не съм сигурна дали има връзка размера на корема, килограмите, годините... аз съм на 25г. и качих 15кг. и се нацепих зверски, навсякъде. Снахами качи почти 40кг. и беше огромна и има само няколко стрии.  Rolling Eyes
Сигурна съм че е до кожа. Нищо друго няма значение! Нито с какво си се мазал.

# 215
mu6muro4e, и според мен си е до кожа. Аз качих 25кг. през бременността, особено последния месец бях като топка, щото съм 156см., но по корема нямам нито една /слава богу/, а по краката ми се появиха последните дни в болницата /лежах там 3 дни преди да родя, щото ми изтичаха водите/, буквално за два дена се нацепих по бедрата и по прасците  Sad. Верно, че корема си го мазах, ама не много стриктно, само от време на време, а краката не, защото не предполагах, че там ще ми се появят. Ще си ги носим, няма как  Rolling Eyes. Аз повече се притеснявам да не си останат червени. Надявам се до лятото да поизбелеят, че да не се разхождам с неопрен по плажа    Joy hahaha.

# 216
Стрии аз не получих от бремеността, но имам от бързо качване и сваляне на килограми по бедрата. Моите станаха по-тесни след като използвах крема за стрии на AVON.
Стриите няма как да изчезнат, защото са разкъсани еластичните влакна на кожата. Новите стрии са червени и с течение на времето избледняват, но ако се ползва някакъв продукт за стрии, те по-бързо избледняват.
greta.kr, пусни снимка на бебка как намига.

# 217
Здравейте,
Да се отчетем от ДК днес- качил е 400гр и 2см и вече е 9940гр и 78см.Искам да ви питам как се справяте със слагането на памперса,че при нас тая процедура трае 20мин.То не е въртене,изправяне,не иска да лежи вече.Дойде ли време за смяна ми настръхват косите.

# 218
И според мен от кожата зависи дали ще имаш стрии.
Но стриите не са ми проблем.Корема много се отпусна и сега ми се струва,че имам излишна кожа.Не знам дали ще се прибере дори от спорт Rolling Eyes.

Любка,то на снимка няма да се разбере.Ще се опитам на клипче да я снимам.

Напоследък Мадлен иска да яде сама и само ми хваща лъжицата.Като я храних сега гребвам с лъжичката и тя я сграбчва и бута в устата.А как силно стискаше само.Но се разбрахме горе долу и с моя помощ се нахрани "сама" Grinning

# 219
  • Перник
Здравейте и от нас с Вануш!
Скоро не сме писали, ама поскитахме малко напред-назад при баби и дядовци. Simple Smile
танита, прекрасен празник сте отбелязали! Още веднъж - да ти е жива и здрава!
Честито на порастналите бебоци! Да са живи, здрави и щастливи за радост на мама и тати.
За стриите - аз имам няколко по дупето, но те са още от преди да забременея; не личат много. Странното е че през бременността имах по гърдите лилаво-червени стрии, а сега няма помен от тях. Мазах ги с някакво българско кремче против стрии още преди да родя и сега ги няма. Друг е въпроса, че не е от особено значение, тъй като след кърменето едва ли бих се показала топлес на плажа (не че някога съм). Cry Само като си спомня какъв стегнат бюст имах... Нооооооооо, жертвата си заслужава! И за миг не съжалявам за избора да кърмя! Peace
Да си похваля детето - вече сме без биба! Отказването е по-лесно отколкото очаквах. А от няколко дни постоянно повтаря мама, мама, мама...Толкова е хубаво! Grinning
Вече няма почивка при нас - все иска да го държи някой да ходи. Странното е,  че в проходилката само се отблъсква назад, а по-често дори само си седи в нея - изообщо не прави опити да върви. Ама като го държим ние - просто е като хала!
Момичета, всеки път искам да ви питам, и все забравям. Като се смее с глас моето бебче и започва да хълца - ама всеки път. Мисля, че не е обезпокоително, но споделете има ли и други такива като нас хълцушковци? newsm78 Той още в корема ми хълцаше много, даже ми се смееха като кажех, че хълца. Crazy
Та така... Утре сме на ДК и ще се отчетем! Спокойна вечер! Hug  

# 220
  • ул. "Мечтание"
Искам да ви питам как се справяте със слагането на памперса,че при нас тая процедура трае 20мин.То не е въртене,изправяне,не иска да лежи вече.Дойде ли време за смяна ми настръхват косите.

Решението е много лесно - памперс-гащи!  Peace Аз ползвам тези на Либеро и съм супер доволна. НаПамперс също са хубави. При това са малко по-малки от тези на Либеро и са екстра за по-дребничко бебе.

Моя синковец днес е ужасен досадник!  ooooh! Като се е лепнал за мен, няма отърване. Не мърда на повече от една негова ръка разстояние от мен! Не мога нищо да направя!
Баща ми сега ни е на гости и му давам де да го преобуе, де да го нахрани... Ама Божката днес се инати - неще и неще. Мойта приятелка дето много се обичат с него, също намина днес, и при нея така се държи. Сутринта пък, преди да замине на работа, така се беше лепнал и за баща си!  ooooh! Дано да е моментно, че така е ужас....  Tired

# 221
Ох и аз се чудя дали корема ми ще се прибере този път. Май е време да започна да спортувам нещо в къщи, че идва лято и не ми се мисли как ще изглеждам по бански  Blush !

# 222
Здравейте и от нас с Марти и Теди Heart Eyes
tanita честито ви за незабравимото отпразнуване на сладката Ели
mam4e82 и при нас пада голяма гоненица из спалнята до като сложим памперса
Вече доста успешно се справяме с гърнето и даже като свърши работа сам се надига за момент и тръгва да лази по голо дупе
 doh и с двете бременности качих по 25кг добре че съм високичка и имаше мегдан,мазах се с Виши и за моя радост нямах стрии,но аз също съм на мнение че зависи от типа кожа,а не от марката крем
mona-bonbona мойте поздравления относно бибата Hug,ние вчера някъде загубихме нашата и не е за разправяне newsm45 добре че се сетих за един резервен вариант биба-термометър до като тати ни донесе нова,не че я искаше,но умората си каза думата,усеща че не е неговата-рев,дондур-дондур и  най-накрая заспа smile3541
А сега и аз да ви почерпя,повода е получаването на ключа от новия ни дом

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 18:45 от petiape

# 223
  • ул. "Мечтание"
А сега и аз да ви почерпя,повода е получаването на ключа от новия ни дом

Честитооооооо! Супер новина!  Hug Ох, завиждам... Blush

# 224
Искам да ви питам как се справяте със слагането на памперса,че при нас тая процедура трае 20мин.То не е въртене,изправяне,не иска да лежи вече.Дойде ли време за смяна ми настръхват косите.

Решението е много лесно - памперс-гащи!  Peace Аз ползвам тези на Либеро и съм супер доволна. НаПамперс също са хубави. При това са малко по-малки от тези на Либеро и са екстра за по-дребничко бебе.

И ние сме на памперси ЛИБЕРО,но гащички номер 4 нещо не зареждат.
Моята е 7,500 и се надявам,че ще й станат,защото пробвахме гащички на Памперс 4 и в тях плува.

Найстина много е удобно,нооо,ние не може да си купиме още.
За лятото,за учене на гърне е чудесно
Смъкваш бързо и готово,а с лепенките на памперсииите,моята се стяга и забравя,че й се пишка или се е напъвала за аки.
А за номер 5 от Либеро сме малки,а ги има в аптеката.

за линията на корема-аз вече нямам,по време на бременността се яви късно.Малката също има,трябва да се загледам обаче,ако не беше казано в темата нямаше да я видя.

за биберона-бяхме на разходка около езерото в квартала и моята си откъчи бибата,беше с закопчалка за дрешките на Чико.Видях ,че си играе,че я лапа отвсякъде иии когато си дойдохме пред блока,видях,че бибата и закопчалката ги няма.Връщах се по пътя да търся ама няма.
Имахме резервна биба в нас,давам я на ве4ерта ,тя не я иска.
На другия ден купих нова по-хубава закопчалка на Нук и нова биба.Не иска и не иска.
Детето реши,че ще я изхвърли и оттогава само грае с нея,като гризе пластмасата.

Лейди
,честито и аз завиждам благородно.И аз искам ключове,та дори и от квартира да е

Общи условия

Активация на акаунт