МАЙче, миличко, игриво,Ах, защо си толкоз диво (28)

• 11 678
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
Много искам и аз да се включа към вас, но май доста съм закъсняла... Моят син е роден на 03.05.2008 г., но понеже досега не съм влизала в сайта, не разбрах как, и дали въобще мога да кача негова снимка и т. н.

# 226
Според мен, ако се мажеш постоянно с мазни неща, независимо каква марка, не се цепиш. Аз качих 23 кг., имах огромен корем / сина ми се роди 4 кг./, но нямам никакви стрии. Мисля, че мазането има много голямо значение.
Не мисля, че зависи само от кожата, защото аз до преди да забременея съм вариряла само от 45 до 50 кила, а имам отвратителни стрии на кръста от тогава. А след бременността нямям грам. Сигурна съм, че е от мазането.

# 227
LadyM, стрии могат да се получат и от бърз растеж (те са хоризонтални).

# 228
  • София
За стриите аз пък съм сигурна, че не е от мазането. АЗ качих 21 кг., преди това съм била винаги около 50 кг. и си имах отдавна само 2-3 стрии, на бедрата отстрани. Но докато бях бременна не се мажех с абсолютно нищо. Имах огромен корем. И нямам нито една стрия. Така че не е от мазилата със сигурност. Ако се бях мазала с нещо сигурно и аз щях да си помисля, че заради това нямам стрии.
Кафявата линия и на мен вече ми изчезна.

# 229
Не съм съгласна, че мазането няма значение, както и кожата. Ако кожата ти е проблемна, точно тогава е наложително да се мажеш.

# 230
  • ВАРНА
    petiape   честито, много се радвам за теб!
    Танита много хубави и рожденичката и тортата!
    Добре дошли на новите мами!   bouquet
                    ЛЕКА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР!

# 231
petiape,честито.Много любов и щастие да има в новия ви дом!
Добре дошли на новите мами и от мен.
Любка,успях да снимам Мади как мига(не винаги го прави),регистрирах се във vbox,но още не се е появило клипчето.Ще ви покажа и как Мадлен вика каките да дойдат.

# 232
Благодаря Ви майчета ама и аз колко виртуално съм ви почерпила та никой не видя и не усети  Joy Joy Joy
Сега сме на вълна майстори  ooooh!
greta.kr ще чакам да покажеш клипчето
На всички спокойна нощ

# 233
Аз се мажех с какво ли не и до 8-ия месец нямах никакви стрии, нооо като влязох в 9-ияглей кво става-аз добре, че не можех да си видя без огледало долната част на корема, но като взе да ме сърби ми стана ясно Cry А пък от диетата гърдите ми се смалиха страшно много и нямам нито една, а не съм ги мазала с нищо...така че не знам от какво е.

# 234
Fradiene, ти ли си LadyM?
И аз се мазах с мазни неща, но пак си имам стрии! А както казва meggle, който се е мазал и няма си мисли, че е от мазилата  Grinning
Мона, поздравления за бибата! Ние вече от около 20 дни сме без.  bowuu
Онче, браво на Ивет. То детето ще я хвърли ти като не се сещаш.  hahaha
petiape, честито!   bouquet

# 235
Добро утро момичета, днес моя племенник има рожден ден, става на две почерпете се за негово здраве

Ние с Хриси ще ходим на детски рожден ден и сега като се съберат дечицата, мале мила.
petiape, да ви честит новия дом да е изпълнен с много радости.

И за още нещо имам да черпя но ще мина с една торта. Тези дни се навършиха две години откак съм спряла да пуша. Пожелавам на всички, които искат да се откажат от нещо вредно да го завършат с успех.

# 236
Здравейте

Мушмороче,моя мъж ,като бебе постоянно е бил с биберон,а аз нищо не съм слагала в устата.Нито играчки,нито залъгалка,морковче,коричка хляб.НИИИЩО
И аз си мислех,че Ивет ще прилича на мъжа ми.
Тя ползваше биберон само за заспиване,за успокоение.
През другото време не е била с него,а мъж ми не се е разделял от него.
И явно мина периода,които малкооо приличаше на баща си и сега се е метнала на мен.Само играе с нея и показва,че има картинка МЕМЕ (Мечо)

Честно казано мислех,че биберона ще ми е проблем и ,че трябва да го мажа с един горчив лак,които се ползва за намазване на детските нокти за да не си ядът ноктите децата.Мислех,че като отидеме на селото на мъж ми ще изхвърля бибата при кучето,много варианти мислех как да я откажа и бях настроена за 2-3 дни плач по нея.

Но от биберона си се "отби" на 9 месеца  Grinning

Ленка-Иленка,да ти е жив и здрав племенника,много да радва родителите си ,да се гордеят с него.

за стриите-Много говорите за стрии,бременност,линията на корема.Че то след раждането нямаше толкова коментари.
Намирисва ми ,че ще има още на хорото след Хедър(ако не бъркам бременната майска мама,как е тя? Нещо не пише,а за кой месец й беше термина ? Да я потърсиме в очакващите бебета.)
То направо си го търсите,иде пролет и размножителния период  Heart Eyes

Добре дошла LadyM     bouquet

# 237
Момичета, сигурно сте обсъждали яслите и градините, но да ви питам какво мислите да правите?
Ако не си пуснем бебчовците сега на ясла, това значи, че другият септември ще са на около 2год и 4 мес. Ако ги запишем на ясла тогава, след 8 месеца ще ни изгонят и трябва отново да се борим за класиране в детска градина, което си е кошмар. Та, възможно ли е да ни приемат направо в детска градина на 2 год. и 4-5 месеца?

# 238
  • у нас
Набързо да ви навестя, че тези дни не ми остава време. И сега докато правя закуската, да драсна някой ред тук.

За стрии, за черти под корема си говорите. Аз нямам такава черта и двата пъти, и стрии нямам.

За ясла и градина - не съм мислила още, рано е  Peace

Ленка
, да ви е жив и здрав племенника, много да ви радва!   bouquet

Честити месечинки на бебчовците!   bouquet

О, има и нови мамчета. Добре дошли   bouquet

За почивните дни ще ходите ли някъде?

Айде, ставам, че закуската ме чака и после отиваме за мартенички  Simple Smile

лек ден на всички   bouquet

# 239
lenka_ilenka   newsm51 Да ти е Жив и ЗДрав племеника и много щастие да го напъства в живота   bigdance2 Tada
Бибата я иска само когато трябва да заспи-но лека по-лека ще го отучвами въобще да не я иска Whistling

Общи условия

Активация на акаунт