Форумски липси 2

• 63 966
  • 785
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Рокси, благодаря ти, но на мен никой не ми е пращал клетви на ЛС. Иначе едва ли щях да съм толкова спокойна  Wink

# 406
Напусналите, барабар с немо, соте и вилико  са в паралелният форум. Mr. Green
Там понеже нямало модератори и пр. си намериха поле за изява и чат-пат оплюват  целокупният бг-мамешки форум и/или отделни негови потребители.

И кой е този паралелен форум? Не че бих си причинила извратеното изживяване на чета отново viliko, просто любопитство  Sunglasses

И аз съм любопитна за този форум, но не се "пресрамих" първа да питам.

# 407
нали за бг-татко ставаше дума?
паралелните форуми се сменят през известно време, бг-мама си стои Simple Smile дотук на първо четене се сещам за три паралелни, минали и настоящи.

# 408
Рокси, благодаря ти, но на мен никой не ми е пращал клетви на ЛС. Иначе едва ли щях да съм толкова спокойна  Wink
Е, на мен са ми пращали, ама съм още тук. Какво от това? Всеки е различен, това, че някой носи повече, не значи че трябва да го превърнем в мерна единица, или пък да отречем понесеното.
Няма нужда сега да кривим информацията, и да създаваме градски легенди зорлем.

# 409
  • София
Така е, но форрумите уж са за удоволствие и развлечение, а не за създаване на излишни нерви и стрес  Tired
Аз лично издържах спокойно на всички глуспости, че дори ги и подклаждах именно защото ме забавляват, но това съм аз. Не на всеки му е смешно когато се събере тълпата да го плюе  Crossing Arms

# 410
... и Viliko изчезнала?

Сега кой ще е в опозиция на...  всички?
Наскоро я четох в тема за обзавеждане на спални.

Viliko, не е изчезнала, тука си е ... така, че споко. Simple Smile

По отношение на напусналите, уважавам тяхното желание, независимо от причините, поради които са напуснали.

# 411
тебе те напече нещо , не съм й пращала лични , въобще не пращам на никого лични ,
тук-там съм я репликирала ,  основно ме е заболявал пръста да превъртам с мишката , ако те са  в темата .
човек трябва да умее да си налага някои граници - по две - три мнения по тема и това е , че иначе става досаден , а те си бяха д-о-с-а-д-н-и и без това , въобще не са ме дразнили , защото не намирам никакъв смисъл в писането им и изобщо нямаше да ги забележа , ако не беше флуда ...

помня тъпотията със снимката на Одри Хепбърн , как взехте да преигравате и да я молите да я върне , на пронобис чак му направила деня  Joy , като я сложи пак  

# 412
Много сте смешнички. Някой смята, че друг пише твърде много. Странно му е вниманието на другите към аватара, не намира писанията за важни..Не се ли взимате твърде насериозно?
В смисъл, купете си форум, достигнете тази популярност, и тогава отсъждайте кой-какво.
Като не те кефи- не четеш. А не обясняваш на всички кой флудил, и т.н. глупотевини.
С това ти поведение бая ще има да скролваш във форумния си живот, а и извън него. Да сте чували за толерантност, или тя не вирее, когато сте скрити зад ника си? Laughing

# 413
Я, каква активност по темата само при споменаването на Мафани и Лили Лу! Представям си, ако бяха тук, какво щеше да е. Доста са се подредили горе, после ми разправяйте, че не ви липсват  Mr. Green
Не се ядосвай, бе ръш, някой ден и на тебе, Пронобис ще ти каже, че си хубава Wink

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 15:47 от Ejika

# 414
Липсва им сеир, но подозирам, че скоро ще си го получат, ако продължават с това кухо менторско поведение.  Laughing

# 415
Присмял се хърбел на щърбел.
Флууд до флууда и спам до спама, ама по-важни от чуждите.  Grinning

# 416
Rush rush, стига бе човек. За Франческа Салиери не знам, но Лили Лу си пишеше кротко в незлобливи теми за мода и общи философски въпроси.

Може да е пишела по-активно ама нали тук всички имат претенции да не са Чукча писателЬ, да четат тогава. Това както някой като се изпляска с форумния закон "дълги постове не четем". Нима? В крайна сметка да се уточним: Чукчата нали уж тревало да е читателЬ?.

Ама чакай аз да не питам повече щото ще ми кажеш, че и аз съм флуд. Всъщност не е лошава идеята. Произвела съм си виж какъв красив подпис, а и зеленото успокоява.   Laughing Peace Нищо лично.

# 417
Напусналите, барабар с немо, соте и вилико  са в паралелният форум. Mr. Green
Там понеже нямало модератори и пр. си намериха поле за изява и чат-пат оплюват  целокупният бг-мамешки форум и/или отделни негови потребители.
Далече си от истината Biby...и все пак се радвам че си спомняте за нас!!!! Joy

# 418
И кой е този паралелен форум? Не че бих си причинила извратеното изживяване на чета отново viliko, просто любопитство  Sunglasses
Ето го

А колкото до паралелните форуми - точно пък Мафани ...не съм видяла една лоша дума за когото и да било да напишат, а не е като да няма какво да кажат  Tired
Това, че не си видяла, не означава, че няма!
А иначе всеки може и има какво да каже!

Аха, значи и на теб ти липсват, щом ходиш по дирите им Peace
Невероятно! Гениалноооо умозаключение! Браво! Ти си истински гений!
Но, уви - не позна. Пробвай пак.

Лили и Мафани определено липсват във форума и колкото и да си кривите душата и майчиният език, едва ли ще успеете да се убедите в противното.
Пропуснала съм:
1. кога са те упълномощили за говорител на форума
2. как успя да се навреш в чуждите глави и да вникнеш в чуждите емоции

Viliko, не е изчезнала, тука си е ... така, че споко. Simple Smile

Да, тя е И тук.

# 419
Далече си от истината Biby...и все пак се радвам че си спомняте за нас!!!! Joy
Възможно е, Соте. Ама не ме карай да вадя цитати, че не ми се занимава с глупости.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт