За чалга-културата, или нуждата да бъдем толерантни.

• 11 409
  • 195
  •   1
Отговори
Кое ви дразни повече? Маанетата кънтящи от съседите в 2 посред нощ, или перманетният кючек, който управляващите играят върху главите ни?
Колко можем да понесем ,и толерантни ли сме въобще?
От форума, от живота, от измислиците...примери приемаме всякакви Laughing

# 1
Към чалгата изпитвам алергия , във всичките и измерения.
Одеве исках да напукам гумите на едно раздрънкано Ауди, от което се носеха умопомрачителни звуци.
Не, не съм толерантна.

# 2
За маанетата-ако са само маанета бих проявила толерантност. Вкусове всякакви.
За "кючека" върху главите ни - толерантност не е точната дума Wink

# 3
Всеки да си слуша каквото си иска, НО без да пречи на останалите.

# 4
  • Варна
Кое ви дразни повече? Маанетата кънтящи от съседите в 2 посред нощ, или перманетният кючек, който управляващите играят върху главите ни?

Мисля, че нещата са взаимносвързани. Докато търпим чалгата в 2 посред нощ, ще търпим и управниците. И обратното.
Дразним се и от двете , но не предприемаме съответните мерки. Защо ли? В повечето случаи, защото сме убедени, че не можем да променим нещата, а не от прекалена толерантност. За съжалене....

# 5
Обичам поп-фолка (не маанетата). Имам си куп сд-та и двд-та с красиви каки. Слушам си и си ги гледам редовно. И ми харесва.  Blush
Но от съседите конкуренция тук нямам  Joy

# 6
Аз съм известен столичен меломан. В колекцията си имам над 200 оригинални диска на лейбълите " Пайнер", " Ара аудио -видео" и "Диапазон рекърдс". Имам и два три сборни с рок-балади - солджъра, летми тек ю фарауей и тн, както и цялата колекция " Sax for sex" , защото по-интелектуалните гаджета си падат по джаза и да имам какво да  пусна за фон, когато забия некоя такава.

Според мен, човек трябва да приема различните предпочитания на хората и да не бъде тесногръд  Peace  Hug

# 7
Нямам никакъв толеранс към чалга-културата във всичките и нюанси. Култура, която принизява хората до първично-скотовски клоуни, няма как да спечели снизхождението ми.

# 8
  • Варна
Доколкото схванах темата не е точно за и против чалгата. Все ми е едно какво "дъни" посред нощ - чалга, рок или Рахманинов. Имам съседи, които преди да им се роди внуче през вечер пускаха фойерверки от терасата, какво им пука че ми будят децата?  Confused

# 9
  • Galaxy 13197853088
нулево толерантен съм към задниците надули музиката след 10:30 независимо каква е.
всъщност всякакви шумове които преминават през дограмата и стените ме дразнят.....

# 10
Толерантен може да бъде човек към различието /мнение, настроение, човешка драма или комедия/ и да го приема, но не трябва да се ТЪРПИ. Търпиш ли щете мачкат.

# 11
Аз нужда нямам.
От толерантност още по-малко.

# 12
Мога да кажа, че съм толерантна. Обаче надута музика дето ми пречи в 2 посред нощ не търпя.
За управниците--какво да направя, приемам всякакви предложения.

# 13
За мен по-голяма чалга от беззаконието няма.

# 14

Според мен, човек трябва да приема различните предпочитания на хората и да не бъде тесногръд  Peace  Hug
И аз мисля така.Но само когато се отнася
за музикален вкус,храна,напитки и темподобни. Peace
За едни други работи (и хора) си оставам
тесногърда и нещо не мога да ги толерирам. Confused
Но това не е важно.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 16:10 от Delilah

Общи условия

Активация на акаунт