Отговори
# 45
# 46
  • София

erisii ,Ескарина  е права  Peace.  От студа ,на Йо така и стават изведнъж пламват и кожата и е много суха мажем с крем,ама ти пък казваш ,че от кремчето по-лошо става newsm78. И си ходете на специалист ,педката да не се прави на спец по всичко ,имам горчив опит с нашата . Така пробваше баткото с разни кремчета и ни влачеше с месец-2 и накрая отидохме на специалист -оправихме се за 1 седмица . От тогава винаги ходя на специалист за всичко ,което се е налагало,при педката само за обикновенни настинки да ги чуе със слушалките,ваксини, шарки и тн. Дано не е нещо сериозно Praynig 
Тонито Joy Joy Joy горкичкият човек.

# 47

ТонииrotfImbo doh newsm09 Гаднооо Shocked

ериси, момичетата са прави наистина.  На големия така му пламваше бузката и ставаше грапава .От студа се оказа. С възрастта се оправи. И на нас така ни изписаха кортикостероиден и само временен ефект имаше. Специалист трябва да каже. Иначе личната все викаше...Емиии, няма как, много е бяла кожата му. Така са те Rolling Eyes ooooh!
Лекари #Cussing out

# 48
Айде да се стоплите малко.Снимките са от преди 1 час,от прозореца на нашия апартамент.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175418&pid=10658575

# 49
  • Пловдив
Благодаря Ви момичета за отговорите   bouquet
Най странното е, че даже и да не я извеждам навън няколко дни подред пак е същото. Rolling Eyes
Най-добре ще е да я заведа на кожен лекар и да видим той какво ще каже  Naughty
ТонитоJoy Joy Joy

# 50
  • Банкя
Тонито  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Айде да се стоплите малко.Снимките са от преди 1 час,от прозореца на нашия апартамент.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175418&pid=10658575
mishonka95 Благодаря за снимките! Hug Определено ми стана по-топло гледайки ги.
Най-доброжелателно ти завиждам и разбирам, защо на мъжа ти му писна от сивотата тук. Rolling Eyes
Човек веднага може да види разликата между столица като Каракас и столица като София - междублоковите пространства са озеленени, има въздух да се диша, а не като тук. Naughty

erisii При вас токът спирал ли е? Че в новините казаха, че в половин Пловдив е имало аварии...
Наде И в Овча купел е спирал токът и парното - вие как сте? Възстановиха ли всичко?

# 51
И аз да драсна някой ред...Simple Smile
Смях се на клипчето, мнооого кофти сутрин имал човечеца  Laughing Laughing
За бузките - и аз мисля, че е от студеното, вятъра...кожата им е още много нежна, пък и ние допълнително си ги пазим от студ и вятър, та изпръхва както му казвам аз Simple Smile За кремче не мога да посъветвам...и Крис е така и съм се зарекла като изляза (кой ли ден ще е това  Rolling Eyes ) да питам в аптеките.
мишонка, с тия снимки и печката дето ми пече до дзадника направо се припотих  Crazy Аз пък толкова жега не обичам...над 25 градуса за мен е жегаво  Embarassed
Меги, весело пътуване сте имали, ама то как да не е с тази твоя Кари  Laughing Голяма е скица, да я нацелуваш (мнооого меки бузки има  BlushHug
nelkin, казаха ли нещо съществено за проговарянето, че аз малко тоя час на мама не го отразявам...(дават Дъщерите на Маклауд точно тогава по Холамрк  Crazy ) Йоанка расте ли расте, и хубавее  Heart Eyes
Мпуле, Станислав верно големи къдри е пуснал  Laughing
Ескарина, и аз стоя далеч от компа когато свеки идва на гости...Май повечето сме така...притеснителни  Laughing Laughing

Аз пък ви завиждам за снега....  Sad Тоооолкова да го обичам, пък да не мога да се бухна в него.  ConfusedИде ми да си хвана ботушите и ръкавиците и да отпраша за Русе...там почти винаги има много сняг  Party Тук във Варна само мокри и духа..отвя ни мозъците тоа ветър  Crossing Arms Мъж ми се върна вир вода и премръзнал.  Confused

При нас кво ново...Крис в Русе се научил на дърти години да си държи шишето и кат се върна за ден два се правеше на много голям и обиден ако му го държа...А снощи пък моля ви се (явно вече писнало му от наученото) тръгна да ме учи как да му го държа  #Crazy  Whistling Научил се в Русе да казва "мама" и като му дойде музата мамосва всичко и всички  Laughing Научил се да маха за чао и да дава целувки...ама ако си мислите, че мама може да се нарадва на новите му умения, жестоко бъркате  Naughty Толкова е оскъден, ама толкова, че...дава само на непознати, които му махат за чао и му дават целувки  Crazy Дотук всичко много хубаво...но майка ми явно го приспивала....на ръце или гушнат...та от както е тук, му пея и го люшкам, за да спи  ooooh! От както спряха коликите си заспива сам...глейте за 10 дни ква беля стана  Close
На връщане пък във влака, пак беше център на внимание...кондукторката го подмята и щипа и си играха като невидели. Пък той и счупи фенерчето, с което святка по гарите, за да даде сигнал влака да тръгва  Blush

Айде бай бай от мен   bouquet

# 52
здравейте момичета Simple Smile
честита ни нова темичка , после ще пиша подробно ,когато ви изчета  , приятен ден на всички

# 53
  • Пловдив
erisii При вас токът спирал ли е? Че в новините казаха, че в половин Пловдив е имало аварии...
Нямахме проблеми с тока, но в четвъртък в късните часове нямахме вода.  Crossing Arms
Джидже, това му е най-лошото, че ще го оставиш детето за няколко дни да си починеш и после ще ти излезе през носа  ooooh!
 Hug

# 54
erisii Много е хубава Хриси на снимкитеДано се оправи сладураната , радваме се че ти е харесал Боби на аватара
Ескарина а пък моята свеки я е страх да дойде у нас за да не би да я накарам да гледа Боби  , казва че е много палав и не я слуша newsm78
Джиджа ми то било забавно да се пътува с мъниците по-влака аз ще го водя при баба му на Сандански и се чудя с влак или с рейс да пътуваме
Моя хубосник вече сам си отваря вратите, качва се на стол и натиска дръжката  после слиза от стола и излиза през вратата , добре че входната врата е със секретна брава иначе видях че се опитва и нея да отваря така

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 11:55 от Мечтание

# 55
Здравейте,

С триста зора приспах дребната и сега си пия второ кафенце. Абе на пук не искаше да заспи диването. Аха да се унесе, затваря очички и хоп - гълъб каца на прозореца - и Диана веднага скача и кудкудяка и докато не се отиде до прозореца да види гълъба, няма мира. Айде пак се унесе и щрак - съседите се прибират - и тя веднага се кокори да разбере какво става. Лелееее, час и половина. Да не й се спеше, щях да я оставя да дивее, пък то очите й се затварят, ама пусто любопитство... като селска клюкарка е, всичко да види/пипне/блезне, всичко да разбере.

Гледах Часът на мама и втори и трети път на сайта на БиТиВи. Една логопедка се изказваше за проговарянето и според нея на година и 3-4 месеца децата трябва да разполагат с набор от 10-тина думи и ако нямат, веднага да се заведат на (ха, познайте) логопед. Е, Диана разполага с 4 думи и 10 вида крясъци. Не смятам да я водя никъде.

Чао засега, комшиите правят ремонт и малката се събуди.

# 56
  • София
Здравейте,
Цитат
Гледах Часът на мама и втори и трети път на сайта на БиТиВи. Една логопедка се изказваше за проговарянето и според нея на година и 3-4 месеца децата трябва да разполагат с набор от 10-тина думи и ако нямат, веднага да се заведат на (ха, познайте) логопед
Мдаа, и сега  според нея 80% от нас трябва да се юрнем да водим децата на логопед  Thinking,как ги измислят тез неща незнам. Нали и те трябва хляб да ядат Laughing. Какво казаха още : на 1.6г-2г вече да започват да се изразяват двусловно ,от 2.8г-3г. да могат да правят кратки обяснения, да комуникират свободно. Сигнали за проблем са ,когато не се обръщат при повикване ,не изпълняват ,не реагират .... 
Цитат
Не смятам да я водя никъде.
  точно така Peace
Бяхме до сега навън ,на слънце е страхотно , бях им взела кофичка и лопатки станаха  вир вода. Надявам се малкото да спи като къпано . Хубав ден на всички  bouquet

# 57
  • София
Ходихме на вън, но не пуснах Кари в снега, защото ботушките са ни във Варна. Мими ти питаше - аз живея на две места - Варна и София, та пътуваме често и всеки път е тормоз за мен.

Страхотни снимки гледах - брей че са красиви децата ни, направо съм влюбена във всички. Ей Мишонка - искам на топлооооооооооооооооооооо. Милата ти - да се скапеш от работа на РД. Много имат да те глезят твойте хора. Как е Мила, скриха ли се петната?

По последни данни може и да дойда на срещата на 7 - ако остава, но не се знае дсали тгати няма да реши да ни върне във Варна по-рано.

Сега търся космонавт, кажете къде - гледам и в продавалника - еми няма читав цял космонавт, има едан ама е скъсан на дупето.  newsm78 Дали в метро има....

Този час на мама е направо отврат - само глепости говорят. Хайде сега да се юрнем да пълним гушата на логопедите- не ги е срам да шашкат така родителите.

Джидже  hahaha и вие сте пътували с премеждия и то предимно за другите хора....

Сега да кажа тихичко - Кари яде слава на господа - на два пъти изяжда да речем основното или супата на обяд, после като я сложа да спи си изпива млякото - все още на обяд и вечер пием мляко.

# 58
Привет  Hug
Днес времето при нас е чудесно, топло и слънчево, всичко е бяло и изглежда много чистичко  Laughing
Ще вземем да купим на Калина най-после една шейна, че тъкмо и мина шубето от снега, поне да му се порадва на воля.

Мечтание, според мен на децата им е по-готино да пътуват във влак. Поне има къде да се поразходят и да потърчат, а в автобуса трябва да стоят прекалено дълго време на едно място. Това умение повечето деца не го владеят  Laughing

За проговарянето - в книгата "Какво те чака през втората и третата година" пише, че 3 думи трябва да казват на тази възраст, така че не се връзвайте на логопедката. Тя е отишла в предаването да си направи PR.
Децата се развиват много различно. В един момент едно може да е по-назад, друго по-напред, а след време да се настигнат и подминат.

# 59
Абе знам си аз, че правя добре кат не го гледам това предаване... Laughing Наистина повече глупости говорят. Дребен нито една дума не знае...да се фърля от терасата ли?  ooooh!

Меги, как ша оставите ботушите във Варна бе  Shocked  Joy А кво сте взели - джапанки ли?  Mr. Green Кажи на мъжо да ти ги прати по рейса, същия ден пристигат.  Peace
Мечтание, много зависи на какво разстояние ще пътувате и колко е послушен Боби  Mr. Green Колкото по палав и по дълго разстоянието - задължително с влака  Crazy Пък и там детето се разхожда. Ние винаги в първа класа си пътуваме и като се наврем в празно купе, рядко решават да ни притесняват, щото повечето хора имат непоносимост към бебета на път  Mr. Green
Ескарина а пък моята свеки я е страх да дойде у нас за да не би да я накарам да гледа Боби  , казва че е много палав и не я слуша newsm78
Пък аз съм казала на Кристофър, че ще ходи свеки да го гледа само когато се научи да работи с апарата за кръвно  Whistling

Ох, тук пък земята е мокра, на локвички. В това положение ние в никакъв случай не излизаме  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт