Отговори
# 300
След като подредих малко се оказа че липсва фотоапарата който наскоро с такъв мерак си купихме - Canon 350 D, мое злато около 35 грама, колиета....
Изпотрошили са обаче доста неща явно в търсене на пари - библиотеката, бюрото , гардероба, всички легла бяха обърнати........... станало е около 15.30- 16ч според свекърва ми. Ние бяхме в градинката слава богу, тя каза че е чула тропане но си мислела че сме се прибрали............ другото кофти е че бравата е неизползваема а нова е 550лв #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Полицаите казаха че се обират масово апартаменти без СОТ - ама от къде знаят че няма при условие че всеки апартамент в блока на врататаима стикет на СОТ  newsm78

Добре че поне компютъра не са взели че на комшиите са взели 2 компютъра и лаптоти ooooh!

# 301
Mpulle, много е гадно това, което ви се е случило. На мен са ми разбивали вратата два пъти. И двата пъти нищо особено не бяха намерили, но чувството че някой ти е ровил из нещата и ги е тъпкал по пода е отвратително. Единия път даже получих писмо от полицията след известно време и в него пишеше, че понеже няма взети ценни вещи, деянието не е обществено опасно и прекратяват следствието. Е от това ми стана още по-гадно. И мъжа ми са ги обирали като е бил малък и даже са ги викали да си разпознават вещите. Дано хванат вашите крадци.
Полицаите казаха че се обират масово апартаменти без СОТ - ама от къде знаят че няма при условие че всеки апартамент в блока на врататаима стикет на СОТ  newsm78
Ами може да са в комбина със СОТ-а.

# 302
Mpulle, Тонито дано повече да нямате подобни проишествия
Аз пък снощи хванах Боби да пие от одиколона на баща си изправи ми се косата  с това дете

# 303
Аз пък снощи хванах Боби да пие от одиколона на баща си изправи ми се косата  с това дете

Хм, аз си мислех, че държим първенството с ядене на крем за дупе, но ето че ни бихте  newsm78

# 304
и ние сме яли крем и после имаше малко .....

# 305
Ooooooo,Mpulle,какво да ти кажа мила,много неприятно.Нас също са ни обирали в Бг в майкини и после в нас,като се оженихме с мъжо и най -кофтито е,че като сме спали са влезли.След няколко дни видях на нашата улица един циганин облечен с моята кожена шуба,дори още миришеше на парфюма ми,и познай мъжо дали не му я смъкна от гърба,после естествено я продадох,че ме беше гнус да я облека пак.А за тук няма да ти кажа,че са ни обирали с пистолет в ръка на улицата и то в колата.Така,че по-малкото зло ви се е случило,има и по-гадни обири,знам че не е приятно да ти ровят ,но важното е ,че вие сте живи и здрави.Нацелувай си детето и си кажи майната му.Абе Диди,що ми звучи ,че сякаш те знаят коя си тез бандити,за да ровят толкоз много и чак да чупят мебели,отде значт ,че няма да ги заварите,това посред бял ден,а ти си била наблизо в градинката,размишлявам тука.

Мечтание-тоз твоя син ша ма умори,голям беладжия.Мила си хапна пак крем за тяло тази сутрин.
Ние пък сега сме с лишей на корема ,може би колкото орех.Мажем с мехлем,докторката каза,че сигурно е алергия.

# 306

Общи условия

Активация на акаунт