Мимозке-честито ви отказване на бибата.Дано ви избият зъбките по-скоро.
Нашия тати донесе онова лекарство горчивото да мажем пръстчето да не го смуче вече ,да видим кога ще почнем и ние,че бая рев ще има сигурно.

Преди няколко години щях да гръмна апартамента с бойлера. Добре, че му сработила последната защита. Е, платихме тук таме няколко стопени водомера (на нашия водомер стъклото беше станало като найлон 

цялата ми къщае с главата надолу, всички шкафове, гардероби, бюра са изпразнени и съдържането което не е ценно е на земята
И вечерта си изкарах "страхотно" в компанията на полиция в къщи
Още 2 апартамента са обрани от блока ни, а в съседния миналата седмица имало 8 обрани.
................
. И какво са ви взели, по кое време!? Уф ние сме със СОТ и гаража също ,въпреки всичко една вечер един се промъкна в гаража ,ама тя алармата горе при нас . Мъжът ми го хвана,но за малко , затвори го отвън с вратата , за малко да го заключи ,но си изпуснал ключовете и оня се измъкна . И каква наглост само, натискайки вратата от вътре викал "пусни меее бе ей сега влязох още нищо не съм взел"
Сотаджиите дойдоха ама след като тоя побегнал ,грешката на мъжът ми е ,че избърза ,иначе щяха да го хванат
и дано вече няма лоши работи 

Препоръчани теми